Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Pt mamicile care nu au baut inca ...
La 11 ma intalnesc cu bona. Sincer am emotii, ca nu prea stiu ce cerinte tb sa am . Dar imi ascult instinctul...
An nou fericit Mycya si Cris!!!!!!!!!
La multi ani Iulia!!!
Si daca nu m-a lasat de tot memoria, cred ca e si ziua sotului Sorinei...La multi ani!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Daca ai dreptate, Paula pt sotul Sorinei!

Mycya, Cris, un an nou bun, linistit, imbelsugat cu sanatate si armonie in casa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Daca ai dreptate, Paula pt sotul Sorinei!

are dreptate! si din partea noastra!!!

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Multumesc fetele de urari pt sot eu inca sunt in pregatiri, maine e petrecerea dar astazi fac de toate.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Da, La multi ani pt sotul Sorinei!!!

Rodi, te-am pomenit azi noapte... ca sforaie si al meu... dupa ce ca s-a tot trezit Vlad, pe cand sa adorm incepea al meu cu sforaitul... ce m-am enervat... il tot impingeam , sa se mute pe o parte... la un moment dat in noapte , la fel , ii zic sa se intoarca pe o parte, la care el "pe care?".. pai pe care vrei, numai sa nu mai sfoaraie... si tot a sforait... asa ca la 5 juma m-am mutat in living... pe la 6 fara 10 am reusit de am adormit, dar intr-o juma de ora s-a trezit sotul, si evident ca a facut galagie.. m-am mutat iar in dormitor, pe cand sa adorm s-a trezit copilul.. si tot asa am tinut-o. ceva il doare, ca azi dimi s-a trezit plangand tare, desi era cu suzeta in gura, si nu il puteam linsti, era cu ochii inchisi si urla.S-a linistit cand l-am luat in brate... si normal ca nu stiuo ce are, asa ca zic ca is dintii... daca ar fi mancat ieri para, ziceam ca aia e de vina... dar nu am avut para in meniu...

Acum simt ca imi e somn... si cum al meu stie sa doarma doar jumatati de ora, nu voi reusi sa dorm peste zi, ca imi ia minim juma de ora sa reusesc sa adorm...

In fine. Rodi, nu stiu daca ai inteles de ce te pomeneam azi noapte.. ca imi aminteam ca ziceai ca ai facut tratament cu sotul de sute de euro, pt sforait, si tot nimic...

Azi noapte am visat cu Geo si cu Paula (ceva cu bona)...

Oana, tot uit sa iti zic ca e intereanta aplicatia cu interfonul pe telefon, si multumim ca ai impartasit-o cu noi.

Bambo, ma bucur ca sunteti acasa si ca sunteti bine. PAna la urma de la ce a fost? de la cerealele in sine, de la porumb sau de la laptele din cereale? sau nu se stie??? eventual ca sa probezi, mai tarziu, dupa 6 luni, ia cereale care nu contin lapte, si care se fac cu lapte. si faci cu Lm. Daca nu are nimic, inseamna ca nu cereala e de vina. O fi lapticul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Iulia

Sotului Sorinei

Aseara planuisem si eu sa petrec ceva timp cu sotul...dar de unde atata fericire...nu ne/a lasat Antonia...a adormit pe la 9 si ceva iar la 10 jum era treaza cu chef de vorba...tocmai la 12 jum a mai adormit cand am picat si eu langa ea...si uite asa s/a dus planul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

cam asa fu' si noaptea noastra. pe la 10 juma' si-a luat somn, superok, pe la 11 juma mi-am luat eu somn, dar imediat dupa miezul noptii puiul de leu tot mieuna, uneori chiar plansete de-a dreptul, asta cam la ora (nu pricep ce-i cu urletele astea prin somn, dar probabil ca nici n-o sa aflu..). La 6:20, pustiul incepuse cu de-a vorba... m-am bucurat de numa, dar m-am conformat. Pe la 8 si-a luat planton iar, ca dupa o ora sa se trezeasca din nou. Acum ma maraie in bouncer, eu il legan stilul "smuls".
Nu-i nimic, de-acuma il parasc, nu ca mi se pare ceva extraordinar in faptul ca are somnul ciufulit, dar maraielile astea sunt ca o dezmierdare pt creierasul meu.
La noi nu cred ca ar fi vorba de dinti, ca nu se vede nimic, cred ca e vorba de un cerc vicios de oboseala, din care nu iese

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

ieri nu am mai apucat sa intru, eram asa de obosita aseara, Andrei si-a mai revenit din maraiala, ieri a fost chiar simpatic, mai ales dupa kinetoterapie

in weekendul asta ne-am propus sa stam doar noi 3, sa ne odihnim, ca weekendul trecut cu vivizte si musafiri eram morti noi astia mari

ne uitam dupa concediu, dar nu ne hotaram unde sa mergem, nu prea am vrea turcia, ca nu suntem genul care sa lenevim la soare, andrei oricum nu poate sta nu stiu cat la soare, asa ca mai degraba am merge pe coasta de azur sau barcelona sau alt loc unde sa fie si mare si sa fie si parucri si verdeata sa te poti plimba, sa vedem, inca nu suntem hotarati, parca vezi ca mergem la noi la mare

andrei e bine, i-a trecut putica, maraiala de rigoare cu mmmm, mmmm a ramas , dar ne descurcam, ieri a papat in scaunel fara prea multe crize, dar tot tre sa fiu inventiva, nu stiu ce l-a apucat

trimit mesajul pana nu se trezeste si fug sa citesc din urma

va

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, nu stiu daca ai inteles de ce te pomeneam azi noapte.. ca imi aminteam ca ziceai ca ai facut tratament cu sotul de sute de euro, pt sforait, si tot nimic...

ce-am mai ras de cum povesteai! pai asta am facut si eu noaptea trecuta... acuma de dimineata am inceput sa caut remedii babesti, ca el saracul e dispus sa probeze orice . am gasit cateva, daca functioneaza le postez aici

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Daca tot bantui pin aeroport macar sa fiu prima care va scrie azi:

La multi ani Iulia Alexandra! mai las-o pe mami a ta sa ma vina pe la noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

LA MULTI ANI!!!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA!!! MAMI UNDE ESTI?

Diana, va intoarceti in austria? drum bun!

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput