Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Selenar si noi avem lacrimi.... si le folosim uneori ca santaj pentru ca dispar instantaneu cand suntem luata in brate.

Lora si eu tot inainte de lapte ii dau. Dar o vad asa mica incat nu imi inchipui ca va manca o masa intreaga de altceva in locul laptelui. Am vazut-o in filmulet pe Adelina mancand. E o scumpete de fetita Cata supa ii dai ?? Eu azi am prevazut in meniu 50 ml de supa cu legume pasate. Scuze... te-am cam bombardat cu intrebari in ultimele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna fetelor!

Intru scurt, cat sa urez La multi ani sarbatoritilor zilei si sa anunt ca am depasit "pragul psihologic" de 7 kg!

Eu de o saptamana astept sa trecem pragul psihologic de 6 kg. Si nu vrea. Am impresia ca nu a pus pe ea nimc ultimele zile.
Griji inca nu imi fac ca nu pare a fi copil subnutrit, si a pus destul saptamanile anterioare.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Selenar si noi avem lacrimi.... si le folosim uneori ca santaj pentru ca dispar instantaneu cand suntem luata in brate.

Lora si eu tot inainte de lapte ii dau. Dar o vad asa mica incat nu imi inchipui ca va manca o masa intreaga de altceva in locul laptelui. Am vazut-o in filmulet pe Adelina mancand. E o scumpete de fetita Cata supa ii dai ?? Eu azi am prevazut in meniu 50 ml de supa cu legume pasate. Scuze... te-am cam bombardat cu intrebari in ultimele zile

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Mihaela, nu am masurat chiar exact zilele astea, dar tot in jur de 50g e. Zeama e cam 20ml, restul legume pasate.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

O zi frumoasa va doresc la toate fetele!

LA MULTI ANI bebelusilor sarbatoriti astazi: Sara Elena, Julia si Stefan!

LA MULTI ANI GHIOCELA!!! Merci de urarile ce mi le-ai facut, sunt reciproce, iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita alaturi de familie, dar mai ales alaturi de fiica ta IRINA, sa-ti creasca sanatoasa si frumoasa!

Va multumesc pt. urarile adresate, desi nu prea am activitate pe forum, nu ati uitat sa ma pomeniti

Si eu va invit la cate o felie de tort de ciocolata si la o cupa de sampanie!

Este cea mai fericita zi de nastere din viata mea. Dimineata, cand s-a trezit Emanuel, parca si zambetul lui a fost diferit, a fost mai bucuros ca-n alte zile, mi-a facut un cadou, dragalasul, fericirea lui din ochi atunci cand isi vede mama.

In 13 ianuarie anul trecut ce cadou credeti ca mi-am facut de ziua mea? Un test de sarcina. Imi intarziase ciclul 3 saptamani, dar doar putine sperante aveam ca as fi ramas insarcinata, fiindca incercam sa avem un copilas de 3 ani, dar nimic. Asa ca in 13 dimineata, pe la 8 si ceva, am fugit la farmacie, m-am intors acasa nerabdatoare, presimteam ceva. Am facut testul, dupa cateva secunde apar 2 liniute, am citit si rascitit in instructiunile testului ca eram insarcinata. Doar citisem si inainte de a face testul si stiam ca 2 liniute este pozitiv, dar nu-mi venea sa cred ca dupa atatia ani s-a intamplat, cand deja imi luasem total gandul de la un bebe. Dupa aceea il sun pe sotul, nu era acasa, il intreb daca sta jos, zice da, conduc, zic sa nu pici cand auzi ca sunt gravida. El cand a auzit s-a bucurat clar, dar sa iesim din soc si sa ne obisnuim cu ideea au durat cateva zile. Implineam in acea zi 38 de ani, baiatul cel mare, Denis avea 14 ani si jumatate, asa ca pe el l-am informat in alt mod: am lasat testul cu cele 2 linii si instructiunile in baie, ca si cum l-as fi uitat. Cum nu prea aveam o relatie stralucita mama-fiu (ce dealtfel din pacate continua), vestea ca va avea un frate sau o sora nu l-ar fi incantat. A avut o reatie de indiferenta, iar pe parcursul sarcinii la fel. Totul s-a schimbat de cand "l-a cunoscut". Acum nu s-ar mai dezlipi de Emanuel!

Sunt cea mai fericita mama din lume ca am bebele, chiar daca s-a intamplat mai tarziu, iar Emanuel ne-a readus speranta si bucuria in familie!

Va pup pe toate!

Scuze de mesajul lung, dar mi-am permis azi, de ziua mea

VIDEO EMANUEL NICOLAS

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Sa va intreb: la bebeii vostri au dat deja lacrimile? La Vladut nu e nici urma de lacrimi. Ce-i drept ca nici nu prea apuca el sa planga cine stie ce, dar cred ca tot as fi observat ceva daca apareau.

printisorul meu nu a plans niciodata cu lacrimi.... eu am intrebat medicul si mi-a spus sa mai astept putin ca sunt copii la care lacrimile apar mai tarziu. Maine la control intreb iar.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,
azi am fost la vaccin si sunt ingrijorata...dupa ce s-a trezit a inceput sa planga tare de tot....credeti ca e de la vaccin sau or fi iar colicii?
Eu inclin sa cred ca e de la colici ,ca nu stiu cum ar tr sa reactioneze dupa un vaccin , asta fiind primul.

Nu am apucat sa citesc din urma,acum stau cu bebelina in brate ca a adormit....

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

GHIOCELA-mi-au dat super frumos cantecul multu mult de el

Fetelor multumesc de sugesti la ce sa fac de mancare dar rusine sa imi fie m-am rezumat doar la niste clatite dupa ce vine sotul o sa vad eu cum o rezolv

KAMI-chiar frumos cadou ti-ai facut de ziua ta anul trecut

MARI-eu cred ca ia priit la VLAD afara mai ales ca el era obisnuit sa il scoti in fiecara zipt. el

Si CARINA plange cu lacrimi am observat asta de vreo 2 sapt.

plec sa imi termin clatitele de copt va pup

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Din ce citesc constat ca printesica mea e chiar grasunica cu cele 6800g la 3 luni si 4 zile, cu toate ca nu-i prietena deloc cu mancarea. Clar, seamana cu mine .
Si bebita mea plange cu lacrimi, de mult chiar, sa fie de la o luna?

Multumim de tort fetelor, este delicios.

Eu azi fac o varza murata calita cu coaste afumate. O sa gust numai putin ca sa nu se supere pisica pe mine.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ghiocela, Kamy, "La multi ani" si din partea noastra!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

ghiocela13 si Kamy13

Andreea, fericita de Diana Elena

Mergi la inceput