Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
LUANASHANA spune:
Fulgutza, uneori galactogilul facea minuni la mine, cand ramaneam fara lapte, dupa 3 zile de galactogil aveam sanii plini, curgeau singuri in jet. Acum parca nimic nu-si mai face efectul. Sa vedem nutrinatalul, am luat 2 cutii. Ma mai gandesc ca poate oi fi eu paranoica, fiindca copilul meu nu plange de foame, dar mananca putin si des. In greutatea desi a luat putin, tot e bine ca a luat si nu a scazut. Incerc sa-mi fac curaj.
bebecris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk BEBECRIS, eu le-am primit de la nasa aproape toate, iar cea care va naste e cumnata ei. Pastrez ceea ce a primit la botez si ceva din prima serie de hainute purtate de el sa ii arat peste cativa ani cat de micut era. Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls |
Eu le pun la pastrat, dar daca o sa intalnesc pe cineva care o sa aiba nevoie de hainute o sa dau din ele ci cea mai mare placere. Oricum am foarte multe si daca o sa vina si bebe 2 o sa ii cumpar si lui hainute noi.
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu mine de am mancat cateva litere la postul anterior . Bine, m-am si grabit sa raspund repede ca am foarte multa treaba azi. Curatenie, mancare, spalat, calcat. Sa vedem daca reusesc sa le fac pe toate.
Cristina, mami de bebita David
fulguta28 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. O sa iau si eu o cutie sa nu mor curioasa.
Tanamera.
camy81 spune:
IMI SPUNE SI MIE CINEVA CE ASI PUTEA FACE DE PAPA AZI?
VOI CE MAI GATITI PT. CA EU SUNT IN PANA DE IDEI
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui camy81 IMI SPUNE SI MIE CINEVA CE ASI PUTEA FACE DE PAPA AZI? VOI CE MAI GATITI PT. CA EU SUNT IN PANA DE IDEI CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010 |
pentru cina am in program mamaliguta cu branza, smantana si eventual putina tochitura...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
idalis spune:
citat din mesajul lui camy81 [...] Si mai am o intrebare se poate sa vina cicludaca inca mai alaptez?pt. ca mie mi-a venit si nu stiu daca e de bine sau de rau,mentionez cu rusine ca eu inca nu am reusit sa merg la doctor la controlul dupa nastere CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010 |
Da, se poate. Si eu alaptez, bebe meu nu papa decat LM si la 2 luni si o saptamana mi-a revenit menstruatia. Nu are ce sa fie rau, ziceau fetele ca bebele ar putea fi putin irascibil in acea perioada. Al meu mananca cu pofta orice, oricand
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
eveline spune:
CAMY - pe mine m-a sunat de la gradi sa-mi spuna ca vomita Bianca si ca ar fi bine sa vin s-o iau. Asa ca-s pe langa Darian si cu una bunata copil bolnav (habar n-am ce are, sper sa fie o simpla indigestie). Da unde vroiam sa ajung....de nevoie am facut o supa din carne de pui +morcov+telina si am luat un pic de supa si am facut si un pilaf in care am pus carnea de pui fiarta anterior. Asa ca : supa + pilaf. Si o sa mancam toti ca si eu eram in pana de idei si uite asa am rezolvat-o.
Mai, numai copil bolnav sa nu ai...noroc de Darian care e cuminte (sper sa nu cobesc), a papat si doarme si ma lasa sa ma ocup de Bia.
Va pupicesc...vb mai tarziu.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
idalis spune:
am reusit si yo sa spal niste hainute d'ale copilului si sa fac putina curatenie prin bucatarie. Am facut si programare la pediatru pe maine, mai tre' sa fac ceva de mancare si gata pe azi. Mi s-a facut pofta de un pilaf cu ciupercute si fripturica de pui... pacat ca tot yo trebuie sa si gatesc ceea ce poftesc . Fug ca s-a trezit piciul
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
ana_25 spune:
MARI mamaliguta aveam si eu in plan.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol