Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Mari-Mariuk spune:
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!! Cate un pentru fiecare si cate o mamicilor!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
ionela.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Tanamera, noua ni s-a spus ca dupa 5 luni nu se mai poate face ecografie (pentru ca se inchide nu stiu ce os) si se face radiografie...iar eu radiografie nu vreau.sper sa gasesc repede un loc la un doctor cu recomandari (caci nici nu vreau sa o fac oriunde numai ca sa o fac) si sa rezolvam in timp util. Voi ati vazut cum se procedeaza?e ca la sarcina sau cum se face? Meme de Maiu si Lulia |
Office, da, e ca la eco de sarcina. Da cu gel pe sold si se plimba pe soldul bebelului cu smecheria respectiva. La eco am tinut-o pe Raisa cu body-ul pe ea si in sosete.
Si noi folosim hainute de 6 luni, nu prea se potriveste ce scrie pe hainuta cu ce poarta Raisa
Poze Raisa
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Apropos de Galactogil: se uita cine la Fear Factor?stiti cand mananca acei concurenti tot felul de amestecuri ciudate????cam asa e pentru mine Galactogilul: un "delicios" cocktail pe care cand il bei trebuie sa te tii de nas, sa inchizi ochii si sa stai bine cu stomacul Dar are efect asa ca ... . Meme de Maiu si Lulia |
ai incercat sa mesteci direct granulele alea? eu asa procedez , mi se pare mai usor si mai putin scarbos.
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Asa, si un ultim mesaj pe ziua de azi (deja am facut 3 legate dupa stilul care m-a consacrat...hi hi hi):bebelusii vostri poarta haine mai mari decat varsta lor?noi avem unele chiar si pentru 9 luni...eu acum am o dilema: pe unele hainute pentru 6 luni scrie 62 cm, pe altele tot pentru 6 luni scrie 68 cm...pai daca el al 4 si jumatate are 68, cum ar putea sa aiba la 6 luni 62 cm? ( hai sa zicem ca 68 e mai probabil). Lamuriti-ma si pe mine cum e cu masuratoarea la hainutele bebeilor vostri. noapte buna tututor! Meme de Maiu si Lulia |
Si eu vroiam sa va intreb asta. Si Tudor are salopete de 9 luni care ii sunt bune. Cand le-am luat pareau putin mari dar au intrat la apa mult de tot. Eu oricum nu suport hainutzele fixe, mi-e greu sa il imbrac cu ele si am impresia ca nu se misca bine. Asa ca acum evaluez marimea doar din ochi, etichetele sunt de pomana. Mai trist e ca a primit multe haine care i-au fost mici din start si nu le-a purtat deloc.
tanamera spune:
Neata!
Buburuzo la multi ani!!!
La multi ani sarbatoritilor zilei!Idalis multumimde tort.
Office vad ca s-a cam raspuns intre timp.Noi nici macar nu l-am dezbracat pe A la echo,i-am dat mai jos pantalonii si i-am desfacut pampersul.E o masuta speciala pe care se pun intro parte bebelusii.
Referitor la hainite difera de la o firma la alta,de exemplu lui A ii sunt bune hainele de la Z masura pentru 3-6 luni.
Luy mulyumim pentru cafeluta,te asteptam mai des pe aici.
O zi faina!
ana_25 spune:
CAPITOL NOU
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol