LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Laura_dimitris Mi s-a facut pielea de gaina. Cum ai gasit mesajele Irinucai despre Ellenuta ca a nascut.
Ce emotii si bucurie a fost atunci pt fiecare mamica.
Foarte frumos!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI EVA!!!

Sa fi sanatoasa, norocoasa, mereu vesela si sa-ti iubesti surioara si parintii!

LA MULTI ANI IONUT!!!

Sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun alaturi de familia ta! (si mami tau sa ne mai dea de veste )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Evita!
La multi ani Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Eva si Ionut! Sa cresteti mari si sanatosi alaturi de surioare, mami si tati, care va iubesc!

La multi ani cu drag tuturor clopoteilor care au sarbatorit 3 anisori zilele trecute!

Ne pregatim si noi de chef pt maine. Avem invitate 5 familii cu copiii din dotare = 7 copii intre 1 an jumate si 5 ani, care o sa-mi explodeze casa .

Cadourile lui Andrei sunt in majoritate hainute pt trebuia sa refacem continutul gentii furate de hot si 2 jucarii (1 orasel de lemn si un pistol ca a vrut sotul...cica i-ar fi cerut Andrei...nu-mi plac mie jucariile astea...hmmm).

Duminica facem restrans cu bunicii.
Si gata, avem baiat mare, care de ieri pronunta un "r" apasat (pana acum vorbea cu "l" ), de-mi vine sa-i mananc gurita.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

La multi ani Eva si Ionut! Sa cresteti mari si sanatosi alaturi de surioare, mami si tati, care va iubesc!

La multi ani cu drag tuturor clopoteilor care au sarbatorit 3 anisori zilele trecute!

Ne pregatim si noi de chef pt maine. Avem invitate 5 familii cu copiii din dotare = 7 copii intre 1 an jumate si 5 ani, care o sa-mi explodeze casa .

Cadourile lui Andrei sunt in majoritate hainute pt trebuia sa refacem continutul gentii furate de hot si 2 jucarii (1 orasel de lemn si un pistol ca a vrut sotul...cica i-ar fi cerut Andrei...nu-mi plac mie jucariile astea...hmmm).

Si gata, avem baiat mare, care de ieri pronunta un "r" apasat (pana acum vorbea cu "l" ), de-mi vine sa-i mananc gurita.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

imi amintesc ce a fost in casa mea anul trecut la ziua lui eleni... tot asa... eram vreo 30 de suflete cu copii cu tot... intr-un apartament de 3 camere
dar s-au simtit/ ne-am simtit super!!!
acum, sunt emotionata pentru ca eleni realizeaza ca este ziua ei, ca este sarbataore... anul trecut nu stia exact ce se intampla...

wow, sunt impresionata de Andrei... il spune deja pe "r" ???
mie mi se pare o chestie extraodinara pentru ca dimitrakis abia dupa 5 ani a reusit sa spuna pe "r". sper ca eleni sa o faca mai repede.... deocamdata, exersam in fiecare seara si nu-i iese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani fericiti, cu sanatate si noroc Eva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani fericiti AlinaK!

La multi ani si celorlalti clopotei dragi serbati zilele acestea!

Mami de matei baietelul mare! Cum ati petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui roli25

imi amintesc ce a fost in casa mea anul trecut la ziua lui eleni... tot asa... eram vreo 30 de suflete cu copii cu tot... intr-un apartament de 3 camere
dar s-au simtit/ ne-am simtit super!!!
acum, sunt emotionata pentru ca eleni realizeaza ca este ziua ei, ca este sarbataore... anul trecut nu stia exact ce se intampla...

wow, sunt impresionata de Andrei... il spune deja pe "r" ???
mie mi se pare o chestie extraodinara pentru ca dimitrakis abia dupa 5 ani a reusit sa spuna pe "r". sper ca eleni sa o faca mai repede.... deocamdata, exersam in fiecare seara si nu-i iese...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

2011

Eu ma intrebam cand o sa se intample ca frate-sau a vorbit cu "r" cam de pe la 2 ani juma...tin minte ca la prima serbare, la 2 ani juma a spus poezia cu "r".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Gabriela Ploscariu nu mai are calculator, asa ca nu are cum sa m intre pe net (forum). Pastram leg prin tel., doar eu sa va m zic despre ei.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

La multi ani cu sanatate, dragoste si noroc, Eva!
La multi ani, Ionut! Sa fii sanatos si mereu voios!

La multi ani tuturor clopoteilor care au implinit trei ani!

Mergi la inceput