LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*
Raspunsuri - Pagina 2
Ellenuta spune:
pana la urma, bucatarie i-a luat mama .. eu i-am mai luat un joculet magnetic de la dtoys imbraca papusa, si inca unul cu numerele tot de la astia .. chestia e ca de ieri ma baraie c-o vrea pe papusa maria .. nu am mai gasit-o in magazine, doar la selgros cu 250 ron si nu dau atata pe ea .. poate i-o iau de paste ..
apropo, au la metro de la dtoys un pachet de 4 jocuri .. numerele, alfabetul, culorile si formele si ceasul la 38 ron ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
ALINA
La multi ani!! Sa fii fericita, sa ai multa sanatate si noroc!
papa bun
kalosalina spune:
La Multi Ani AlinaT!!!
Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, iubita, si mereu fericita alaturi de frumoasa ta familie!
kalosalina spune:
Elle noi aseara am fost la patinoarul din Liberty Center si am intrat eu pe gheatza (e a doua oara in viata mea ) si sora mea cu sotul care sunt mai priceputi si am avut baza in ei sa nu cada Daria.
Dar tu poti merge la Afi ca acolo sunt tineri care intra pe gheata cu copilasul (26 ron/30 min parca). Am vrut sa o bag pe Daria (am fost prin decembrie) dar nu a vrut...mi-a zis: "mami, dar eu nu-l cunosc pe baiatul asta si nu vreau sa merg cu el" Asa ca nu a fost chip...
Ioanact spune:
Nu m-am uitat pe lista mamicilor sarbatorite. Noroc cu Ellenuta si kalosalina, asa ca:
LA MULTI ANI, Alinatudor! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si de toti cei dragi tie!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
laura_dimitris spune:
In ritm de "cascada urlatoare" cum le spune o prietena de amea copiilor plangaciosi.... am intrat repede ca sa nu treaca ziua fara sa urez 2 sarbatoriti dragi mie : alina si mateias
ALINA
LA MULTI ANI ALINA!!!! ITI DORESC SANATATE, ITI DORESC LINISTE, ITI DORESC FERICIRE, ITI DORESC CA TOATE SA-TI MEARAGA CA UNSE SI, MAI ALES, SA RAMAI MEREU LA FEL DE OPTIMISTA, DE CALDA, DE PRIETENOASA CUM TE SIMT EU CA ESTI !!!!!
MATEIAS
LA MULTI ANI CLOPOTEL SCUMP!!! SA AI SANATATE, SA FII CUMINTE SI SA CRESTI MARE SI FRUMOS!!!
Mami de Mateias scump... capul sus! Vine curand vremea si pentru un fratior/surioara pentru mateias. Gadestete ce minunea ai trait cu 3 ani in urma si bucura-te de el!!!
LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI, VESELI SI CUMINTI PUIUTI: ALESSIA IOANA, STEFAN, MATEI PATRICK!!!!
pentru aprecierile facute fotografiilor!!!
grati, offf pentru buba lui dudu...Doamne Ajuta ca nu a patit nimic la dintisor!!!
si Ozanei pentru rezultatele deosebite pe care le are. Doamne... este cu adevarat un copil deosebit!!!!
Elle, wow... deci cu 3 ani in urma... chair se apropia momentul nasterii mult asteptate !!! Draga mea, cred ca esti tare fericita si emotionata...
si cred ca nici nu te gandeai tu cu 3 ani in urma ca intr-o zi de 14 ianuarie 2011, evita va fi sarbatorita si alturi de o surioara la fel de scumpa...
ce cadouri frumoase i-ai luat... Doamne de abia astept sa o sarbatoresc si eu pe printesa mea scumpa!!!!
Alinak, ce frumos v-ati distrat. mie imi placea tare mult in liceu sa patinez dar nu am mai incercat de atunci.... cand a fost asta ??? in cretacic?!
poze ceva...?
madalina28 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
ALESSIA
MATEI
MATEI PATRICK
STEFAN
La multi ani AlinaT!Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de comoara ta si cei dragi!
LauraD am vazut pozici cu mandretele tale, tare priceputa Eleni sa vezi ce poze face So' te spargi de ras!
[b]Elle eu am vazut-o pe Maria pana in revelion la Kaufland era in jur de 180lei, dc vrei trec sa vad dc o mai iau si pot face un colet rapid, o pun la microbuz intr-o ora e in Buc!
aditapop spune:
LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI DE CLOPOTEI!
Sunt de la odiseea de martie 2009, baietelul meu Razvan e in concurs aici pe dc, daca va face placere, va rog sa-l votati.
Mii de multumiri si pupici de la Razvan
Link-ul e la semnatura.
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 La multi ani sarbatoritilor zilei! ALESSIA MATEI MATEI PATRICK STEFAN La multi ani AlinaT!Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de comoara ta si cei dragi! LauraD am vazut pozici cu mandretele tale, tare priceputa Eleni sa vezi ce poze face So' te spargi de ras! [b]Elle eu am vazut-o pe Maria pana in revelion la Kaufland era in jur de 180lei, dc vrei trec sa vad dc o mai iau si pot face un colet rapid, o pun la microbuz intr-o ora e in Buc! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
saru-mana, mada. o sa sun si eu maine dis-de-dimineata la kaufland sa vad daca o au .. daca nu, te sun.
papa bun