LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

LA MULTI ANI CLARA,MAYA,VLAD,AMANDINE,MATEI!!!
SA FITI FERICITI,SA CRESTETI MARI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII

POZE IRIS
mami Iulia21+ siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

MIHAI

La multi ani!!! Sa fii sanatos, istet si tare norocos si mai ales fericit alaturi de cei dragi!

RALUCA

La multi ani, mami! Sa fii sanatoasa alaturi de cele doua minuni ale tale, fericita alaturi de sotior si de cei dragi si sa ai numai zile senine!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, sarbatoritului de azi: Mihai Alexandru!Sa fii sanatos, cuminte si sa-i asculti pe parinti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, rlcsandor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI CLARA,MAYA,VLAD si MIHAITA!

La multi ani Raluca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetelor!
Vreau sa urez intai La multi ani clopoteilor sarbatoriti pana azi.Am cam pierdut sirul si de aceea spun asa la unison sa nu cumva sa uit pe cineva.
Pt azi La multi ani pt Mihai Alexandru, sa cresti mare si sanatos!
La multi ani si tie Raluca!!!!toate dorintele sa ti se implineasca!

Am vazut ca a aparut si Iulia pe aici, am aruncat un ochi si la pozele cu Iris o minunatie de fata .Felicitari pentru sarcina, un bebe sanatos si cuminte iti doresc.

Razvi e acasa de marti, mi-a facut un pic de febra luni noaptea si marti dimineata, ii si mucos asa ca nu l-am dus la gradi sa nu-mi mai ia cine stie ce si de pe acolo avand imunitatea scazuta acum.
Ii dau deocamdata doar Panadol si cu albastru de metil in gat.

va pup!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Multumim mult de tot pentru urari.
Dorim si noi tuturor clopoteilor LA MULTI ANI, multa sanatate, noroc si numai lucruri frumoase sa li se intample in viata! Va pupam cu mult drag!

Cu toate ca v-am citit mereu, a fost o perioada in care nu am avut timp sa mai scriu, iar apoi mi-a fost greu pt ca mi-era teama sa nu se supere fetele carora nu apucasem sa le felicit clopoteii...si uite asa n-am mai scris deloc.
Oricum suntem tot timpul alaturi de voi, v-am vazut toate pozele si m-am minunat cat de mult au crescut copiii nostri.

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna feteleeee

dar ce se petrece aici .. tare slaba activitatea .. si eu sunt intr-o pasa nu taman buna .. nici nu ma simt ok, de dimineata ma doare capul si am o ameteala .. o fi de la regim? am reusit sa dau jos aproape 10 kg in 2 luni .. Doamne ajuta sa merg tot asa bine si de acum incolo. asta in conditiile in care am mai gustat cate ceva de sarbatori .. oricum, mai am multtt de dat jos, vreau musai sa ajung la 65 kg ..

honey cum mai e mami a ta?

miutza ce ne mai zici de micuta ayana? e cumintica? am vazut-o pe maya pe blog ... este superbaaaa!

eladea cum e ericutu cu urechiusele? sper sa fie bine.

dany tu cum esti cu auzul? ai venit la control? eu stau ff aproape de spital, daca te pot ajuta .. zi-mi.

va pup girlz

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ellenuta,Alina,Madalina,Ramona,va multumesc pt urari

Ma bucur ca nu m-ati uitat,trec printr-o perioada mai grea si nu am mai scris,ma lupt cu Casian,vreau sa terminam cu alaptatul si nu prea reusim,daca ar fi dupa sufletelul meu l-as alapta pana va merge la scoala,dar ratiunea imi spune ca e de ajuns,sa vedem ce-om reusi,sper ca pana va implini un an sa reusim

He he,azi schimb prefixul,nu am avut timp de bilant amanuntit,dar sunt multumita de familia pe care mi-am facut-o,sper ca la urmatoarea schimbare de prefix sa am si casa mea pe pamant si multa sanatate

tuturor clopoteilor sarbatoriti luna aceasta si mamicilor sarbatorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Va rog din suflet cititi anuntul urmator si, daca puteti, ajutati o dulceata de fetita, Eva Maria Grigorescu.... http://www.mariaeva.ro/povestea-evei-maria/

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput