LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*
Raspunsuri - Pagina 14
iulia82 spune:
...desi ar trebui o canapea extra large ![]()
Va salutam si noi,fetele de la Baia Mare,sper ca nu ne-ati uitat.Cu greu m-am hotarat sa va scriu,desi va citesc aproape zilnic in ultimul timp,dar parca mi-e si rusine dupa atatea luni(sau ani) de absenta.
Noi suntem bine,Iris creste tot mai repede parca,vorbeste non-stop,e o dulcica....si...mai asteptam inca o fetita,inca o "pitipoanca" cum ii zice Iris.Asa ca profit de faptul ca sunt in concediu,ca sa mai vorbesc cu voi,ca sincer,mi-ati lipsit 
POZE IRIS
mami Iulia
21+
si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Ellenuta spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui iulia82 ...desi ar trebui o canapea extra large Va salutam si noi,fetele de la Baia Mare,sper ca nu ne-ati uitat.Cu greu m-am hotarat sa va scriu,desi va citesc aproape zilnic in ultimul timp,dar parca mi-e si rusine dupa atatea luni(sau ani) de absenta. Noi suntem bine,Iris creste tot mai repede parca,vorbeste non-stop,e o dulcica....si...mai asteptam inca o fetita,inca o "pitipoanca" cum ii zice Iris.Asa ca profit de faptul ca sunt in concediu,ca sa mai vorbesc cu voi,ca sincer,mi-ati lipsit ![]() POZE IRIS mami Iulia 21+ si IRIS- MARIA (19.12.2007) |
bine ai revenit si bine ai venit in clubul mamicilor cu doua fetite!
pozici cu frumoasa ta ne arati? EDIT le-am gasit pe picassa ... Doamne ce frumoasa e, ce ochisori ... e superba si camera loves her .. fotomodel o faci.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
roli25 spune:
Felicitari Iulia pt. burtica!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
La multi ani Sofia, Alexia, Calin! Sa cresteti mari si sanatosi!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
Buna!
Iulia felicitari pt bebe din burtica!
Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara cu o bebelusa sanatoasa!
Ce frumoasa e Iris, si ce-i place sa se aranjeze! 
Si-a pus gene false sau e data cu rimel? ![]()
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
iulia82 spune:
Va pup fetelor,Elle,Roli,Ioana.Da,Ioana ,e cu gene false in cateva poze,genele mele care mi-au picat,am facut greseala sa i le lipesc ei si vreo 3 zile asta a fost munca mea,lipit gene,cautat gene picate,lipit si tot asa,pana am convins-o ca-i voi lua gene de copii ![]()
Intru mai tarziu,ca tocmai imi vin musafirii,Gatesc pizza in cuptorul cel nou ![]()
POZE IRIS
mami Iulia
21+
si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
grati.ela spune:
Fetelor, sunt foarte fericita pentru Ozi: a iesit a doua pe municipiu la +_poezie si daca nu apar surprize la contestatii (desi nu cred...are 131p/140p) merge a doua oara la nationale!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui iulia82 Intru mai tarziu,ca tocmai imi vin musafirii,Gatesc pizza in cuptorul cel nou POZE IRIS mami Iulia 21+ si IRIS- MARIA (19.12.2007) |
Mmm..pizza!

| citat din mesajul lui grati.ela Fetelor, sunt foarte fericita pentru Ozi: a iesit a doua pe municipiu la +_poezie si daca nu apar surprize la contestatii (desi nu cred...are 131p/140p) merge a doua oara la nationale! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
FELICITARI!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
iulia82 spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Fetelor, sunt foarte fericita pentru Ozi: a iesit a doua pe municipiu la +_poezie si daca nu apar surprize la contestatii (desi nu cred...are 131p/140p) merge a doua oara la nationale! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Felicitari Ozanei si multa bafta in continuare
POZE IRIS
mami Iulia
21+
si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
grati.ela spune:
La multi ani uram si noi cu drag clopoteilor: Sofiuca, Alessia, Vanessa si Calin! 

Stancutza ma bucur ca-i este bine Sofiei!