Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 19
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Astazi la karate mi-a crescut inima, profesorul mi-a spus ca am un copil minunat ("You have a really wonderful boy!"). Apoi l-am intrebat de ce crede asta si mi-a spus ca este mereu atent si prezent, stie mereu sa raspunda la intrebari, ii ajuta pe cei mici si le explica figurile de karate si este foarte sociabil! Si era cu gura tot un zambet cand povestea! I-am zis ca este a doua oara cand imi spune ce copil minunat am. Se pare ca Stef chiar i-a ajuns la suflet :). -------------------------------------------- A venit Craciunul! A trecut Craciunul... |
Bravo STef!!!

Ce mamica mandra trebuie sa fii!!!!!

bitza037 spune:
in seara asta am avut musafiri la ziua Antoniei, am facut o pizza si am cumparat un tort cu zmeura si ciocolata alba

, ca nu am avut timp sa fac, am alergat toata ziua
VA anunt oficial ca am fata de gradinita!!!

maine este prima zi, poate ne tineti si noua pumnii!!!!
am uitat azi sa o intreb pe d-na daca nu-i prea mult pentru ea sa o las sa si doarma acolo, dar o intreb maine pe doamna sa vedem ce zice si ea, dar eu parca as lua-o la pranz..asa pentru prima zi, pana ce se acomodeaza...zic eu.....nu stiu cum este mai bine????oricum maine ma duc la servici in vizita la o colega sa bem o cafea (ca eu sunt in concediu)si daca este ceva ajung in 5 minute la ea cu masina, ca doar ce travesez strada![]()
am niste emotii...nici nu stiu ce sa mai fac ?????
am anuntat-o pe d-na(de fapt sunt doua, una pana la 13.00 si celalata o schimba pana la 17.30)ca maine daca nu-i convine ceva Antoniei, o sa o bata ...radea![]()
![]()
ma duc sa mai fac din bagaj pentru gradi

ancadragoman spune:
eu zic sa o lasi sa doarma acolo din prima zi,dupa aia se prinde ca poate fii luata si la pranz si o sa profite![]()
va tin pumnii![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman eu zic sa o lasi sa doarma acolo din prima zi,dupa aia se prinde ca poate fii luata si la pranz si o sa profite va tin pumnii anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
saru mana de sfat!!!asa m-am gandit si eu intial, si asa le-am zis si la doamne azi,am fost si i-am cumparat si pijama noua cu Hanah Montana , preferata ei, numai ca sa doarma de dragul pijamalei, numai ca pe drum mi-am dat seama, ca pot sa o iau la pranz ca sunt in concediu, si sa nu i se para ca am lasat-o prea mult la gradi, adica ca nu mai vin sa o iau......sa vedem maine.....oricum o rugasem pe d-na sa ma alse maine sa stau putin cu ea, si a zis categoric NU

...am niste emotii, o sa mor si o sa invii maine daca o vad ca plange si intinde mautele spre mine
oricum stau prin zona ca un uliu......
ancadragoman spune:
la cat esti tu de stresata atat de relaxata o sa fie ea,asa ma gandeam si eu ca o sa planga,ca nu o sa doarma si pe ea o durea in ...poponeata.
Laso sa doarma si nu ramane cu ea acolo ca o ia dorul de tine si incepe smiorcaiala.![]()
Te sun maine sa imi spui cat ai plans

anca
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Nicoleta spune:
Bitza, bafta multa maine! Cum am facut eu cu Stef... l-am lasat in primele 3 zile de cresa (avea 2 ani) pana m-au sunat sa il iau ca nu se mai inteleg cu el! A urmat vacanta de iarna si in prima zi de dupa nu m-au sunat... am sunat eu disperata si le-am zis ca sunt mama lui Stefan, directoarea mi-a spus ca a fost bine, ca doarme. Iar eu am tinut sa precizez: "Sunt mama lui Stefan L...!". Si s-a amuzat! A zis ca Stefan doarme etc. Asa ca tu o lasi din prima sa doarma acolo si, daca nu se inteleg cu ea, sa te sune si "faci tot posibilul" sa te duci sa o iei. Si de aici de la gradi mi-au explicat ca, daca nu se simt bine inca la un anume program si vine mama sa ii ia, devin mai cooperanti apoi... Insa nu te duce sa o iei devreme in primele zile si apoi sa o lasi sa si doarma ca s-ar putea sa o bulversezi. :) Asa as face cu Matei, daca am fi acasa.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Bitza, te vei simti... mizerabil :D! Insa nu e musai sa se simta si ea la fel. Si inca ceva: spune-i adevarul: ca vii sa o iei dupa ce se trezeste. Nu ii spune ca vii repede. Ca va sta sa te astepte... Hai ca va fi bine! Imi amintesc si eu de mine... vai ce-am mai plans la amandoi...
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
bitza037 spune:
Ancule, Nicol merci mult de sustinere si de sfaturi...aveti dreptate o las sa doarma acolo....mai ales ca a fost foarte incantata de pijama si i-am si zis azi ca o sa doarma cu copii la gradi......vorba voastra o bulversez mai rau 

tati vine si el cu noi, ne sustinem reciproc![]()
![]()
![]()
![]()
parca vad, ca maine dupa ce o lasam, plangem amandoi prin masina![]()
![]()
ancadragoman spune:
asta este clar![]()
anca
poze si filmulete
povestea nasterii
Nicoleta spune:
La noi despartirea este mult mai usoara cand merge doar unul dintre noi cu Matei, nu amandoi. Acum vezi si tu cum va fi...
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...