Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 13
sovietica spune:
Of Doamne.... ma rog si eu pentru fiecare in parte. Cat e de greu uneori :(((
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Tuchi, intri putin pe FB, te rog?
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
adriuta spune:
Buna randunici!
Azi noapte am avut o noapte groznica cu cosmaruri si am visat foarte urat si numai prostii si lucruri fara sens. Oricum cand m-am trezit aveam in suflet o teama cumplita, ardeam toata si in cap imi rasuna intr-una ca trebuie sa o sun pe Simo, neaparat...de ce...??!! habar nu am... Mie visele imi sunt prietene destul de bune asa ca normal cand am avut timp am dat navala pe forum si cand am vazut titlul capitolului m-a luat cu rau. Initial am crezut ca un pui nu e bine ...dar cand am citit ...
si acum la sfarsit ...am aflat si despre Siluan,
...sincer nu stiu ce sa scriu, ce sa mai zic ...sunt atat de dezamagita si de suparata:(
Miha, nu sunt cuvinte in lume sa te aline si nici imbratisari sa-ti usureze durerea. Acum 2 ani si 10 luni eu de treceam prin asta muream. Te admir din tot sufletul si te imbratisez cu toata dragostea. Pentru Luca, pentru sufletelul lui nevinovat va trebui sa treci peste tot. Cred ca acum tu esti inca in starea aia de "denial"...de amorteala, vor urma si celelalte si sunt sigura ca un caracter asa puternic va reusi sa le depaseasca. De asemenea stiu ca Luca va avea un fratior sau o suri si ...ce sa-i faci Miha asta-i viata. Vb aia nu-i da Doamne omului cat poate duce. Nu poti decat sa te aduni din bucatele si sa mergi inainte sperand ca Dumnezeu te va tine sanatoasa si intr-o zi vei tine in brate 2 puisori... nu va fi Ilinca dar cu siguranta va fi adorabil. Asa a vrut Dumnezeu ...

Simo

ne rugam pentru voi sa treceti cu bine si peste hopul asta. Am vazut pozele, mai ce delicios eeee. Plangeam amandoi si eu si sotu de bucurie normal cand am vazut ce fatzuca frumoasa are Siluan. E delicios:)
La multi ani Daciana!!!!!
3 ani...donshoara mare are mama. Sanatoasa sa fii si bucurii multe.
La multi ani!!Misha
tot ce iti doresti si santate multa.
...sa speram ca ranile s-or vindeca si viata ne va rezerva si surprize placute. Aveti grija de voi ...randunici.

ariel_7000 spune:
Doamne, ajuta-l pe Siluan!!
Noapte buna, Miha draga! 
Noapte buna, randunici! Maine sa fie mai bine!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
gbutucica spune:
Simo , un mare gind pozitiv spre tine si Siluan

Miha
si mai hai pe la noi ,o sa-ti faca bine sa vorbesti, crede-ma stiu ce spun ,chiar aca vorbind iti vine sa plingi fa-o, e spre binele tau si a celor din jurul tau , doar tu poti sa te ajuti
.
offff, eu nu incetez sa-L intreb DECE ???? Doamne, DE CE??
o zi buna si doamne ajute pe toate
sanatate maxima
gbutucica spune:
sa dau si cafea
, totusi
daca tot sunt treaza cu noaptea-n cap
zi usoara la serviciu ,gradi sau acasa
saptamina scurta pt toti(toate);
luny spune:
simo, am inima cat un purice, iti trimit numai ganduri pozitive si asteptam vesti bune cat mai repede!
miha?? ce faci?..
LA MULTI ANI DE SF. ANTON!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
LA MULTI ANI DE DF ANTON!

Miha 

, o zi usoara, cu ganduri bune, te imbratisez strans si pe tine si pe Luca.

Simo,offff, am inlemnit cand am citit vestea de la Naty. Da Doamne sa treaca toate, sa fie bine.

Multa sanatate bolnaviorilor si mici si mari.