Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
neatza!
.. azi ies si eu in parc, am zis!
giani
felicitari nefumatorului
ma bucur de bife
.. si noi mergem sa vorbim la gradi saptamana viitoare, oricum este ca si rezolvat, aceeasi gradi unde am fost si eu si sor-mea, cu curte mare, verdeata, sper sa-mi placa la fel de mult si acum, dupa ani, si mai ales sa fie ok si inauntru...
Miha

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Buna dimineata tuturor, buna dimineata Miha!
Pt mine e cam grea dimineata asta. Am facut-o lata de tot de data asta cu raceala. Ieri pt ca ma simteam nitel mai bine am fost la munca, cu gandul iluzoriu ca voi rezolva repede si maxim la 12 ma intorc acasa...Aiurea! Problemele nu dispar niciodata si doctorul oricum nu are voie niciodata sa fie bolnav ca nimanui nu-i pasa...Urmarea a fost ca azi noapte zgaltaiam patul cu 39 de grade, tusesc de-mi scuip plamanii si scot tone de muci galbeni-verzi. Asa ca azi-noapte sotul imi scria dupa dictare o reteta de Klacid (nu eram in stare sa scriu) si am inceput sa iau. Sunt la izolare de Iulia, inchisa in dormitor, cu o sticla taiata in care fac pipi
...cumnata-mea are de invatat pt sesiune, va trece cumnata-miu pe la noi si asta e,va sta copilul cu tac-so si cu unchi-so, doi barbati nepriceputi coalizati or fi in stare sa se descurce
. N-am ce sa le fac, in primul rand nu vreau sa o expun la o infectie, care o fi ea dar clar ff urata si, in al doilea, nici sa ma tin prea mult pe picioare nu pot macar. Offf, greu e cand esti asa lipsit de ajutoare...
Asta e, mi-am varsat amarul.In fond tot chestii minore dar RAU e frate cand te simti asa bolnav si neputincios...
Giani, felicitari pt lasatul sotului de fumat si mai ales pt job! Sunt trecuta cu al meu prin asta si stiu exact adancimea problemei...Si tin pumnii soacrei!
Tuchi, problema mersului pe varfuri nu am avut-o niciodata, in schimb la Iulia nu s-a remediat deloc nici devierea degetului mare (are ca un mont la piciorul stang), nici platfusul. Totusi instinctul mi-a zis de data asta sa o las in pace...
Miha, esti in gandul meu mereu! 
zozela spune:
Miha,te imbratisez strans
Nati,off..Sanatate multa!
Olga,virusati cu totii,rand pe rand
Dan i-a pasat virusul lui Mihai,Mihai-Mariei,eu am luat cate putin de la fiecare si acum stau cu masca sa nu reintroduc virusul in "sistem".
De vreo 2 luni incoace,nu ne plictisim deloc
Voi cum sunteti?
Mamica lui Mihai si a Mariei 
luny spune:
miha ma gandesc la tine... descarca-te aici, cu noi, spune tot ce-ti trece prin cap, aici suntem
mama, Naty, ai comins-o zdravan cu raceala aia
.. urez bafta masculilor cu Iulia, desi nu se poate s anu se descurce, doar ei sunt 2 si fi-ta, una
.. si eu inca mucesc urat, am mai scapat de tuse cu Plantusin, insa ieri la munca, m-a luat o durere de jumatate de cap, de-am zis ca nu-i adevarat!
toata partea dreapta, ca o nevralgie.. greu am scapat de ea..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
Cine era azi-dimineata la Urgente cu Matei?
Noi. S-a trezit foarte ragusit si a inceput sa tuseasca, s-a speriat si nu se mai oprea si tot tusea, se sufoca de atata tuse si plans... l-am trezit pe Stef si i-am spus ca plecam, sa nu ii fie teama daca se trezeste si e singur (l-am instruit rapid cum sa ne sune pe mobil). Si la 3 eram acolo, copilul nu mai tusea aproape deloc! Era vioi, ok... l-a ascultat si a zis medicul ca e un virus. I-a pus un supozitor si i-au facut 3 minute aerosoli, ne-au mai dat un supozitor pt in seara asta si a zis ca ii va trece. Asa a fost. Matei de ieri dimineata a inceput cu muci galbeni... dupa-amiaza am mers prin magazine si a cam transpirat... cine ar fi crezut ca va si ragusi?? Uf! M-am cam speriat. Am crezut initial ca e reactie alergica, dar asa, brusc?? Nici nu ma mir cu temperaturile astea... ba -, ba +, ca vant, ba soare... virozele sunt deci in floare!
Sanatate bolnavilor!
A, a zis medicul ca, daca nu face febra, luni sa il duc fara grija la gradi. ![]()
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
CristinaGoji spune:
Miha 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
alexalorena spune:
Scumpa Miha, esti in gandurile si rugaciunile mele in continuare. Sper ca esti bine, au lipsit astazi vestile de la tine.
Este asa liniste aici....
mstela spune:

Sanatate multa multa celor bolnavi si bolnaviori.
Miha,gandul meu bun sa-ti vina in ajutor.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ariel_7000 spune:
Somn usor, Miha, draga! Esti in gandul si in sufletul meu! 
Noapte buna, dragele mele! Incerc si eu sa-mi adun gandurile, sa le ordonez, sa fac putina curatenie si sa le arunc pe cele rele si sa ma linistesc sa adorm. Doamne ajuta ca maine sa fie mai bine! Sanatate, Naty!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Olgutzika spune:
si
pentru Miha
!
Sanatate Matei, Naty, trupa de Zoze, Luny, Sovi si tuturor celorlalti bolnaviori!
Zoz, suntem bine, am recuperat copilul mic dupa vaccinuri. In rest...rutina de zi cu zi. Am inceput sa imi dea tarcoale de pe la serviciu si nu stiu cum sa "apuc" treaba asta...
Va
pe toate, sa aveti o zi frumoasa!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia