Buna...Am un chist pe care l-am descoperit cand eram insarcinata,adica de vreo 2-3 ani il am...si nu reusesc sa scap de el,are 3,5 cm...Anticonceptionale nu pot sa iau ca mi se face rau de la ele...Mi s-a prescris de medicul ginecolog mladite de zmeur 2 ml pe zi...Mi-am cumparat azi si fiole de mladite de zmeur si fiole de coacaz negru plus tinctura din flori de soc,dar nu stiu cum sa le iau,in ce cantitati....Fiolele de zmeur si coacaz negru au cate 2 ml pe fiola...Ati folosit asa ceva?...Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna
eu am folosit asa ceva tot pentru un chist la ovar si a avut efect, dupa vreo 2-3 luni de tratament mi-a disparut chistul.
doar ca eu am cumparat extract din mladite de zmeur produs de plantextrakt si l-am luat conform prospectului. nu stiu cum se administreaza fiolele. intreaba medicul ginecolog daca el ti-a prescris asta.
eu am mai baut si ceai de cretisoara. si cam atat.
iti doresc sa-ti fie de folos, sa se rezolve problema.
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Intra pe siteul www.secom.ro/product_function/Infertilitate-feminina-0" target="_blank">Secom si citeste la indicatiile produselor. Eu stiu ca aceasta gama este o gama buna, daca vrei poti comanda de pe site, sau le gasesti in farmaciile Dona (ce nu au pe stoc, aduc la comanda, primesti indicatii, brosuri, daca iti faci card ai si reducere).
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Le iei fix cum scrie pe cutie la mod de adm. Dc este chist seric, poti lua si Mastodynon, remediu homeopat, ft ft bun pt astfel de chisturi, tot asa cum scrie acolo.