Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 5

Erina spune:
Roxali, sanatate Soniei. Sanatate si tie!
Daca ar avea peste 150K disponibili asa fara probleme, mi-as cumpara pamant linga Frankfurt si as construi o casa inteligenta, pe materiele usoare nu as cumpara in Bucuresti.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

luy spune:
La multi ani, Alex !
Sa ai o viata minunata alaturi de fratiorul tau Micha si parintii vostri exceptionali !
Petrecere frumoasa !
Va trimitem mii de pupici !
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )

Roxana_G spune:
Salutare si duminica frumoasa! La multi ani lui alex!!!
Astept schiorii deci scriu greu de pe tel. Erina, mai incolo raspuns detaliat sau maine.
Aici zapada canci, dar ptr ei merge cat de cat. Andrei nu face mari progrese la schi dar ii place. Au stat 2 ore in fiecare zi.

Erina spune:
La multi ani Alex!!!
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

Erina spune:
Merci mult Roxana. Astept cu interes pe PM.

prisi spune:
Salutare ....
multumesc tuturor pentru felicitari si ganduri bune si raspundem cu o din partea cavalerului nostru
suntem de vineri acasa, bb e super cuminte, papa si doarme nici macar nu plange doar scartaie putin can se trezeste e dulce tare , laptic avem suficient cat sa dam si la o pereche de gemeni
desi e micut (fata de Miru) are doar 3kg si 52 cm parca a inceput sa faca falcute deja (sau asa-mi place mie sa cred)
Miru nu prea are treaba cu bb, dimineata vine la el sa-l vada, oricum el e "consemnat" intr-o camera singurel cat e printesa acasa sa nu sufere d-ra, oricum ori nu am eu nervi ca inainte ori deja s-a produs o schimbare cu ea ca are momente cand nu stim cum sa reactionam, face orice sa iasa in evidenta desi ea e centrul universului... speram sa ne acomodam repede si sa fie doar un episod sporadic
eu sunt binisor, ma recuperez mult mai usor decat prima data, singura problema e ca am o vena inflamata de la perfuzii si ma doare rau tare o mana, sper sa-si dea drumul repede sa nu ajung la alte probleme ca nu e tocmai momentul
nu stiu cat de des o sa reusesc sa intru ca e mai greu , mai repede pe FB ca mai intru repede de pe tel
Teo multumim pentru sustinere si relatari in timp real
Alex La multi ani! sa fii sanatos si sa aduci bucurii parintilor
Erina sa va fie de bine mutatul
Rox e impresionant ce povestesti tu ma bucur ca ti-ai inceput anul cu forte proaspete si supertonus, sa o tii tot asa
Marta cu bebe Rares (11.01.2011)
si Miruna (06.09.2007)

carpatina spune:
La multi ani Alex!
Sa fii sanatos, cuminte,increzator in fortele si mintea ta!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

ceamica spune:
ursuletul Alex
Erina sa fie cu noroc mutarea !
Prisi acomodare usoara in 4. Si sa-ti faci poze Pamela Anderson
Sonia sanatate multa !
Danuta la multi ani tatalui tau si multa multa sanatate , sa va fie prin preajma 1000ani!
noi am fost la nashu' ca si el tot azi are ziua de nastere! Sunt ghiftuita ,mi-era jena sa mai cer tort. Sunt obosita dar bucuroasa ca Sebastian n-a mai fost salbatic. Ba chiar i-a spus nasului ca litera b este de la Sebastian
Cred ca azi adorm destul de devreme !
noapte buna

ceamica spune:
poze mai noi cu minunatul meu
http://family.webshots.com/photo/2179963830104704476YWMKfv?vhost=family

Erina spune:
Buenas tardes!!!
Ema e prea frumos si prea ochios minunatul tau!
Bluza ta era cu vanessa Paradis??? I want,want!!!
Dana, la multi ani tatalui tau! sa fie sanatos si sa va ajute ca pina acum. Tare e sensibil subiectul parinti pentru mine, amindoi ai mei au probleme de sanatate.
Prisi, acomodare usoara in patru!
Va las si voua melodia asta ca imi sarisera versurile din cap si nu mai stiam sa o gasesc.
www.youtube.com/watch?v=3VEh0Mo9fQA" target="_blank">La tarde se ha puesto triste