Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 22
Gabriela77 spune:
Luiza, esti o prietena speciala si iti multumesc mult!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Alina, m-ai uns la suflet cu descrierea scolii voastre, este exact ceea ce sper si eu pentru Alex a mea. De altfel nu cred in chestia asta cu compententele superioare ale celor din sistemul de stat, dar da, programa e diferita la unele scoli particulare si probabil ar pune ceva probleme la liceu. Adimercedes, ce tare e chestia cu hipoxi. Vreau si eu, dar vad ca nu se gaseste decat pe la voi. Sabina, felicitari micului pianist, normal sa mosteneasca talentul. Al nostru junior doar bate pianul, iar atomica abia asteapta sa scape de lectiile de pian. Iar trebuie sa am o discutie si cu ea si cu profa. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Rox, sorry, habar nu aveam ca e doar la noi, ca vazusem la ei pe site ca aparusera tot felul de stiri in reviste mondene si credeam ca e ceva de cote internationale
- nu am avut timp sa verific efectiv. Eu daca as fi in Bucuresti, cred ca mi-as deschide un salon din asta! Cred ca ar costa o gramada sa fac investitia, dar sigur as face o gramada de bani, mai ales ca tratamentele costa destul de mult si stiu ca in zona Bucuresti sunt multe vedete etc ce ar fi abonate Sanatate lui Andrei!
adimercedes spune:
www.handinhandparenting.org/articles" target="_blank">Articole interesante despre parenting - este si o sectiune despre relatii intre frati etc, pt cine e interesat.
Fug sa il iau jos pe Adam si sa ii dau sa pape, sa o iau pe Lisa de la gradi. Maine e www.youtube.com/watch?v=cYvZWINN908" target="_blank">Australia Day!!! Subscriu cu amandoua mainile la "I am lucky and so proud to be an aussie and live in this great country;it's not perfect by any stretch but I wouldn't have it any other way."
Am fugit...
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina sa nu te lasi prea impresionata de mofturi, toti copiii trec prin asta, si le trece brusc cand au invatat piesa si pot sa o cante |
Exact!
Asa patim si noi cu Alex la dans!
mandarinutza spune:
Cecilia, multa sanatate lui Cristi, refacere rapida! Haide , ca mai aveti putin pana la vacanta si acolo o sa se bucure Cristi de zapada.
Luy, multa sanatate Irinei!
Sabina, pupam Ghe finut si talentat!
Roxana, duminica 30.01 si sambata pe 5 feb e Craiasa zapezilor la opera, de la ora 11.Eu s-ar putea sa merg cu Antonia si cu o prietena care are o fetita de varsta ei.
Alinkav, ma bucur tare mult ca Alex a evaluat asa de bine cu scoala.felicitari!
Adimrcedes, la multi ani pentru ziua Australiei!
Despre noi: Antonia a fost racita incepand de miercuri, si am luat si eu si Filip. Antonia e bine, de azi a reinceput gradinita. Filip e binisor, doar cu sercretii, fara tuse, ii dau doar tratament homeopat plus ser in nasuc. In rest, am inceput diversificarea la Filip, mananca binisor, la inceput a fost incantat, apoi scuipa tot din gurita, acum mamnanca bine la mine in brate, de fapt mancam amandoi. Deocamdata ii dau mar pus la steamer cateva minute + o lingurita de cereale dimineta si la pranz supa + piure de morcov si cartof dulce si incepand de ieri si curcan.