Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
La shopping eu nu am mai ajuns si nici nu as avea nevoie de ceva acum,

Cred ca de aici a venit presupunerea unei depresii

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Si eu care credeam ca e semn ca m-am facut mare (adica cu minte).

Mergi la inceput

Felicitari Emma si refacere rapida! Sa va traiasca micuta Maria, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Luy, multa sanatate piticei.

Eu am un laptop nou la birou si scriu tare greu pe el. Sunt cu treaba, copiii la gradi. Andrei racit si el, dar l-am trimis asa. In weekend eu am fost plecata, dar a fost cam racit bietul de el. Abia astept weekendul sa il duc la schi, am constatat ca la munte i se imbunatateste mereu starea. Si cand zicea Sabina mi se parea asa fantasmagorie, dar nah ca am ajuns la vorba ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Asa ca suntem consemnati in casa, aceasta este partea cea mai urata, afara zapada noi in casa, plange la geam ca vrea la zapada..il inteleg, mititelul, de marti nu a mai iesit afara, cat am fost la dr. vineri si aseara...

gata m-am la voi asa ca va urez sanatate maxima

Sanatate multa si voua! Lasa ca zapada o sa mai fie.

Dar sa stii ca eu i-am scos si asa plini de muci, putin aer nu ii strica.

Mergi la inceput

Alina, m-ai uns la suflet cu descrierea scolii voastre, este exact ceea ce sper si eu pentru Alex a mea. De altfel nu cred in chestia asta cu compententele superioare ale celor din sistemul de stat, dar da, programa e diferita la unele scoli particulare si probabil ar pune ceva probleme la liceu.

Adimercedes, ce tare e chestia cu hipoxi. Vreau si eu, dar vad ca nu se gaseste decat pe la voi.

Sabina, felicitari micului pianist, normal sa mosteneasca talentul. Al nostru junior doar bate pianul, iar atomica abia asteapta sa scape de lectiile de pian. Iar trebuie sa am o discutie si cu ea si cu profa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sa nu te lasi prea impresionata de mofturi, toti copiii trec prin asta, si le trece brusc cand au invatat piesa si pot sa o cante

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sofia , sa fii sanatoasa si norocoasa!

Erina, ma bucur ca ti au placut pozele. Cea in costum nu stiu cum de a iesit asa, dar jur ca nu arat asa in realitate, ci cu ceva sunculite pe mine. Tu intrebai ceva de FTK? Daca da, iti mai povestesc si eu.

Bernix, bine ai revenit. Azi nu vad sa fi scris prea mult.

Sabina, nu ma las impresionata, stai linistita. Problema e ca mama mea ii canta in struna.

Mergi la inceput

Sabina, uitasem, mari probleme cu semnal la iphone4. In Thai a fost ok, culmea ca we acesta in Germania a fost cosmar. Si vorba aceea,am fost in ditamai orasul. Nici pe autostrada nu a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ufff, imi pare rau. iti iei husa din aia? ca ar fi pacat de asa telefon;)
cu Alex, trebuie sa vb cu ea asa frumos, ca intre fete, sa ii explici ca bucuria de a sti o piesa frumoasa vine la pachet cu putina plictiseala pe parcurs. Ca nu-ti iese nimic pana nu te straduiesti, eu asa fac cu Sofia, ii povestesc evetual de cand eram eu mica diverse intamplri cand nu-mi iesiea din prima....pe moment face pe dura, dar in timp discutiile astea lucreaza.
Cu mama ta...asta e alta poveste, neverending

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, sper ca sunteti bine, sanatate multa.

Alinkav, Roxana, Sabina

Roxana, pana la urma azi l-am scos putin afara, imbracat bine, ca deh ne echipasem pt ski..si eu sunt de principiul sa nu-l tin in casa, dar m-a cam oprit urechiuta....maine probabil mergem la control( probabil...pt ca am dus masina in service, maine la 2 este gata), daca numiercuri.
Daca lucrurile decurg bine, saptamana viitoare punem baiatul pe ski...

Roxana, stai linistita,la scoala de stat nu se ating poate nici jumatate din competentele din programa....iar, la cea particulara tot asa, doar stilul este diferit si mentalitatea....oricum o sa aiba copilul un portofoliu pe care o sa-l plimbati dupa voi pana termina liceul, plus evaluari la clasa a 2-a, 4-a , teze unice, un ex de cls a VIII( care nu stiu exact in ce consta, cica competente digitale si un fel de ed civica), ex de admitere, bac...care se pare ca o sa fie total modificat fata de ce este in prezent(competente de limba romana+ 2 limbi straine, digitale, romana scris, matematica si inca 2 probe scrise in functie de profil si filiera), mai este pana ajungem acolo....asa ca o sa fie trecute toate competentele mai mult sau mai putin atinse, altfel le rdica autorizarea(daca au, aici ar trebui sa aveti grija).

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Sabina, despre ce husa vorbesti? Cat despre fie mea, o sa vedem noi cum ne intelegem. La ea nu exista asta cu munca acum si distractie dupa, nu doar pentru ca e copil, dar asta ii e personalitatea. Data trecuta am rezolvat rugand profa sa faca o perioada ce ii place Alexandrei, sa ii mai varieze, sa fie mai relaxat si amuzant. Acum cred ca problema a venit din faptul ca iar a stat cu bunicii, vad ai inteles tu bine. Deocamdata i-am zis Alexandrei ca va face un an de pian, si la anul mai negociem si stabilim impreuna. Anul acesta nu exista nu.

Cecilia, eu una nu mai inteleg nimic din sistemul de invatamant, habar nu am ce examene dau si cum e. O sa vad eu. Pana una alta, daca am posibilitatea, e pacat sa nu incerc sa aleg varianta mai relaxata pentru copil, ceva mai placuta si mai orientata catre viata. Cine stie ce va fi mai departe.

Mergi la inceput