Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Bebe doarme frant dupa sedinta de kineto, asa ca am profitat de ocazie si am inceput operatiunea BOTEZUL. Am sunat la vreo 2 locatii, nu am lamurit nimic, vor reveni ei cu oferte. Am trimis mail la niste fotografi. Si am stabilit o intalnire cu o prietena, care are magazin cu tot felul de marturii, invitatii, nebunii de botez. Plus face pe comanda niste costumele delicioase de bebei, sunt topita Marti ma duc sa vad ce vreau, si sa vb de invitatii, pe care le-am desenat eu cand eram gravida, mai tb sa mi le imprime cineva ca lumea
E o nebuloasa in capul meu momentan cu ce vreau, habar nu am cati invitati vor fi, i-am zis sotului sa scrie pe lista pe cine vrea sa invite, s-a uitat la mine de parca vin de pe Marte. Ce concept inedit, sa stii inainte pe cine vrei sa inviti si cati sunt in total, nu?

Symo, felicitari pt decizia cu nunta+botez, 2 in 1. Am o prietena care a facut asa, 2 in 1, (la al doilea copil insa) a iesit foarte foarte frumos! Ea a facut cu o tematica retro, a fost imbracata intr-un fel de 2pieces stil 50s, cu o palarioara de aia cu voal pe frunte mai mult, a fost tare dragut! Am citit ca te duci la Pronovias.. de acolo am avut eu rochia, au cele mai frumoase rochii Eu mi-am cumparat rochia in februarie si am avut o reducere de 20% ca e luna iubirii. Era insa acum 5 ani, dar zic si eu, poate mai e vreo promotie de genul asta si acum, ca ai fi in timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Elfica ai PM.

Se folosesc usor aparatele de aerosoli. Se face solutia medicamentoasa, se pune in comp de medicamente si pac masca la gura si apasam butonu. Noi la Pufice facem 3min la fiecare/3ori pe zi. Sincer mai mult dureaza pana pun dozajele corecte de solutii.

Cu colacii, noi ridicam un bb din cada cu tot cu colac, pac dam cu gel de jus, pac inapoi in cada,apoi dam pe capucin si apoi clatim capu cu canitza. Apoi inca vreo 2 min balaciala si le scoatem in prosop. Nu scot colacu decat la final.
Ce daca atinge cu picioarele, si ale mele ating, si tot se distreaza!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Sugu nu ma mai satur sa ma uit la pufice ce dulci is ele impreuna. Eu una te admir.Imi place asa de mult cum povestesti despre ele, nu stiu daca m-as descurca cu gemeni. Sa ne zici si noua cum iese tiramisu. Si pe mine ma bate gandul sa fac...cine stie cand se va ivi ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Miruna, am aruncat un ochi la restaurantul de ai pus tu linkul. Hmm, mi se pare mie ca e fix langa mine Ia sa il studiez, ca arata cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

sugubina - pentru ce le-ai facut aerosoli si le-ai dat sirop la Puficele tale? Aveau nasul cu mucus sau mai aveau si alte simptome? Ca si eu o am pe a mea fornaita, sfornaita si are mucisori. In rest, nu are temperaturasau alte simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cristale merci te pupez! Cu tiramisu m-am lamurit (am studiat retete) - marea filozofie e sa ai Mascarponele ca dupa e piece of cake vorba aia..Am facut eu si mai grele.

Pissi dr pediatru ne-a zis sa facem aerosoli+all the rest. Ca pana sa mergem la dr eu duar aspiram mucii cu batista bebelului..Doar nu o sa dau de capu meu medicamente.

Si ale noastre erau cu muci doar fara febra, da uite ca ne-a pus sa luam asta dupa ce le-a ascultat si vazut. Noi de fapt ne dusesem pe 12 pt vaccinu de 2 luni, da am avut un feeling ca nu ne va face ca sunt mucite.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Beatrice, preturile sunt pe site, babyspa.ro. Destul de piperate, zic si eu.
Dana, am vazut pe site Pronovias ca au reducere 40%, dar iti dai seama ca probabil la niste resturi de anul trecut, sau poate chiar mai vechi. Am vrut sa ma programez la o sedinta de probat rochii, dar in weekend este targ de nunti, asa ca maine sunt la plimbare si ma duc la ei saptamana viitoare.
Corina, vorbim despre Kazeboo? Patroana de acolo este o prietena si vom face ceva gen party, nu chiar nunta cu staif.

Diana mea a plans la kineto, la exercitiile la gatutz. Isi tine capul prea mult spre dreapta si facem exercitii. La picioruse a adormit cand a masat-o. Per total a fost f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf

Anya, ai obs ca in articolul recomandat de Doura se vorbeste mult de Sns si de Sorana?Cred ca este una si aceiasi cu consiliera noastra in ale alaptarii

Da, cred ca e vorba despre ea. Mi-a spus si mie ca s-a relactat dupa 3 luni. E o femeie deosebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Am citit si eu povestea acelei mamici! INCREDIBIL! ce inseamna ambitia de mama!!!! Degeaba, o data ce ai ajus mama , esti in stare sa muti munti pentru copilul tau!
Am vaut caz in care mama a ridicat o masina se pe piciorul copilului ei!

Da, si matza mea face figuri la sanul drept din cauza ca trebuie sa depuna efort ca sa curga lapticul iar cand o mut la cel stang asa ofteaza cu drag si trage cu o pofta( nu conteaza ca da laptele prin colturile guritei afara)!!! Trage cu o pofta si nu ii da drumul pana ajunge sa nu mai poata nici sa ridice o manuta de plina ce e!
Si eu trebuie sa mananc ceva dulce dupa ce alaptez si sa beau o tona de apa! Ca beau apa, ma bucur dar ca vreau dulce , ma crizez!!!! Si sotul meu a ramas cu obiceiurile de cand eram gravida si tot timpul cumpara dulciuri!!!! Cum sa rezist tentatiei!!!
Totusi am dat jos 15 kg intr-o luna..... Mai am 7 de dat!!! Astept sa fac 6 saptamani si ma apuc de pilates!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

buna fete..intru si eu din an in paste ca ma tine pitiul meu busy...mai are vre-una dintre voi bebe cu reflux?daca da cum va descurcati frate ca eu de la o masa tot spal si sterg ca tot da afara si cand termin, trebuie sa pape iar...ma omoara..
aveti idee de preturi la babayspa?
Bebele meu are o pozitie ciudata sta putin inclinat spre stanga...asa ca semnul intrebarii, mai e cineva cu problema asta?ce e de facut?
va pup si chiar daca nu reusesc mereu sa scriu, citesc zilnic ca sa nu mai raman in urma.

de Theodor-Matei

Mergi la inceput