Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf

Anya, ai obs ca in articolul recomandat de Doura se vorbeste mult de Sns si de Sorana?Cred ca este una si aceiasi cu consiliera noastra in ale alaptarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Imi explicati ce faceti voi cu foenul? Chiar nu am prins pontul de la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Je a fost la sala Cine o sa fie hot mama la botez
Symo, felicitari si spor la pregatiri! Si mie imi place plaja aia, mai ales in extrasezon, cd nu e nimeni. Eu cum se incalzeste, cum ma duc acolo.
Impresionant articolul.
Mai vroiam sa scriu, dar urla A.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Imi explicati ce faceti voi cu foenul? Chiar nu am prins pontul de la inceput

Kitty, de pisicutza Eva!!!
!!! 10 decembrie 2010 !!!

il lasi pur si simplu sa faca zgomot in camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Am facut aerosolii, dat siropurili si am iesit putin afara in port bebe. Dr a zis ca e voie - doar sa nu ploua sau sa fie sub -7gr. Le place tare mult, au dormit.Asa am reusit sa merem si la farmacie.Fraate se uita lumea la noi pe strada ca la urs.Incep sa ma simt vedeta.Ah sa nu mi-o iau naibii in cap..

Symo merci de raspunsu cu dr Pediatru. Kiss!

douradoudou impresionant! Mi-au dat lacrimile! Sper sa pot in continuare sa am lapte si tare as vrea sa cresc productia. Mereu ma tiu sa ma mulg, da parca nu reusesc la 4h cum trebe,..ca deh cu doi am treaba non stop. Sa stam si la titi cu ele e asa frumos, dar dupa tot nemancate le vad, si suplimentu e inevitabil! Domne cata vointa a avut!! Si corpul uman, e impresionant!

Olgu merci de raspuns.De Elena nu mai stiu nimic, da hai ca o iau pe mes sa vad ce mai zice.Parca avea dpn in feb din ce imi amintesc. Tiramisu fac azi! Azi e ziua cia mare deci. Vine fratelo sa mai stea cu Ratzele ca eu sa ma pot desfasura. Grasele is bine, nu mai fonfaie, se pare ca siropurile si nebulizarea le ajuta f mult. Plus ca de doo nopti suntem si noi uameni-au dormit! (siropurile dau somnolenta . Azi au bagat de la 23.30 pan la vreo 5.
Cat kile mai are Vladut?

Merg sa ma mulg!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri cu apa pentru LP. M-am lamurit

Miruna, imi pare rau ca ti s-a facut rau de la daneza. Mie nu mi-a fost rau niciodata de la ea, dar am mai auzit tot asa pe net cazuri.

Symo, am vb cu kineto asta a mea, cica e f misto la BabySpa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am fost cu a. la Babyspa. Daca treceti peste filmuletele alea de pe net cu diversi indivizi care se scalda frumusel prin pisicna asa zis destinata bebelusilor, chiar e frumos eu am trecut peste si am dus-o pe A. pe la 7 luni si a fost incantata. am renuntat apoi pt ca e departe de noi. O sa merg si cu P. prin primavara.
Si P. e fan feon.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Despre mucegai: La mine exista izolatie in interior, nu si in exterior. In jurul geamului a aparut mucegai exact unde e zidul si se opreste unde incepe izolatia de interior. E cineva din voi care a avut mucegai si a scapat de el dupa izolatia din exterior? Sau in orice alt fel, dar sa fie solutie definitiva, nu sa apara iar anul urmator... Ca sotul vrea ca in primavara sa izolam exterior si sa punem termopane cu bariera termica, dar mi-e ca facem asta, dam o groaza de bani si se dovedeste a fi in zadar.

Despre aparat pt aerosoli: Cele cumparate de voi pt bebei sunt bune si pt oameni mari? Ca mi se pare util sa ai asa ceva in casa, mai ales ca eu sunt impotriva medicamentelor inghitite, iau doar cand nu se mai poate... Sugubina, da-mi si mie pm, te rog frumos, cu cat ar costa, ce fel e, cateva detalii, ca nu stiu nimic, nici cum arata, nici cum functioneaza... Sunt usor de folosit? Cat dureaza o sedinta? Si ce credeti ca e bine sa stiu... Daca ma hotarasc sa iau, fac lista cu tratamente posibile .

Azi m-am plimbat cu fata in wrap vreo ora si tare cuminte e... plange cand o imbrac, dar cum o pun in wrap, cum se cuminteste.. totul e sa o iau dupa o buna perioada dupa masa, incat sa nu regurgiteze, ca nu scapa de hiba asta deloc. Tot sper sa creasca si sa nu mai regurgiteze, dar cred ca sper degeaba. Daca sta la mine in brate, nu regurgiteaza, daca o las jos, da din maini si din picioare si imediat da afara. Si-uite asa am devenit sclava ei ziua . Noaptea insa sunt fericita, doarme profund, se trezeste doar sa pape si apoi iar adoarme bustean. In ultima vreme la 10 e moarta de somn si adoarme imediat. Chiar imi propun sa incep masa mai devreme, sa suga mai mult, ca parca adoarme prea rapid!

Si inca ceva: fetele care ati inceput sa le faceti baie in cada cu colaceii comandati, cum ii spalati cel mai bine, inaite de piruete, dupa? Le scoateti colacul de la gat si unul il tine, celalalt il spala? Nu urla de suparare ca nu se mai balaceste? Eu tot nu am inaugurat colacul si ma pregatesc. Si pana reusesc, nu mai incape ea in cada, adica atinge cu picioarele '. A mea e innebunita dupa stat in apa si cand o ridicam din apa sa o spalam incepe "concertul". Apoi, cum o bagam iar in apa, cum tace, dupa care reincepe show-ul la clatit, cand iar nu mai e in apa. Se linisteste in prospel, ii place masajul, dar apoi plange laimbracat (desi alta data la imbracat nu plange, ci doar dupa baie). Cred ca de suparare ca baia s-a incheiat...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,
Nu am timp de scris, bebe nu face nani...pedaleaza in continuu si vorbeste pe limba lui. Se uita la mine sa ma stramb, sa vb cu el si rade Acum rade la TV. Am fost afara aproape 2 ore, a fost super!!! MAine dim ma duc la curs la facultate, am test. Apoi vreau sa ma duc sa-mi iau cadou pt ziua mea, care e duminica. Vreau blugi si niste cizmulite comode, pt plimbarile lungi cu caruciorul Duminica e ziua mea, imi dau seama ca nu mai sunt chiar asa pustoaica, desi lumea care ma vede singura mi se adreseaza cu apelativul "domnisoara"
Am de facut curat in toata casa, de calcat, de ajuns la cumparaturi si nu stiu cand voi face toate acestea. Speram sa doarme bebe, sa fac curat astazi si sa si calc cateva hainute, dar nu stiu daca am noroc dupa cat de vioi il vad acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Si eu am fost cu a. la Babyspa. Daca treceti peste filmuletele alea de pe net cu diversi indivizi care se scalda frumusel prin pisicna asa zis destinata bebelusilor, chiar e frumos eu am trecut peste si am dus-o pe A. pe la 7 luni si a fost incantata. am renuntat apoi pt ca e departe de noi. O sa merg si cu P. prin primavara.
Si P. e fan feon.

==========
Corina

POZE

Sa ne anuntati si pe noi in ceea ce priveste preturile, vrem si noi sa mergem din martie. Am auzit ca-s cam piperate preturile, dar cat de piperate?

Mergi la inceput