Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Astazi am fost la laborator pt secretia oculara, abia peste 4 zile vine rezultatul

Despre noi: Diana tine in manutza o jucarie care face zgomot si o misca in toate directiile f mirata. Rade cu voce, face grimase, rade la toata lumea si uneori pune un botic atunci cand se supara. Azi incepe si ea masajul, abia astept sa vina tanti kineto la ea. Din februarie vreau sa o duc la babyspa sa faca masaj, gimnastica si inot.

Dupa o relatie de 8 ani, in care am tot zis ca nu conteaza un act, tati tot insista sa intram si noi in randul oamenilor si sa facem nunta. Motiv pt care ne gandim tot mai mult sa facem tot atunci si botezul, adica sf lunii mai sau prima jumatate din iunie (Diana va avea 7 luni, cam mult, nu?). Vrem sa fie beach wedding (va spuneam asta vara ca mergem des la o plaja privata in Navodari), daca tot am stat atat macar sa facem ceva iesit din tipar: sala la hotel, farfurie dupa farfurie, plicul si la revedere. M-am gandit la inchiriat camere la hotel de vineri pana duminica, vineri seara sa facem un preparty, sambata plaja si seara nunta si botezul. Asa ca....sunt ff ocupata, incep cautarile de decoratiuni cu specific, agentie care sa se ocupe de organizare si maine merg la Pronovias si Aire sa iau cataloage de rochie si sa ma programez pt probe (mai am de dat jos 5 kg in 4 luni). Diana va fi domnisoara de onoare, hahaha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Cat de refuzul unui san si la mine face talente cand il pun la stangul, tind eu sa cred ca din ala curge f mult si usor si se ineaca. Eu apelez cateva minute la feon ca sa se linisteasca si sa suga frumos si de la ala

si noi la fel facem

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Astazi am fost la laborator pt secretia oculara, abia peste 4 zile vine rezultatul

Despre noi: Diana tine in manutza o jucarie care face zgomot si o misca in toate directiile f mirata. Rade cu voce, face grimase, rade la toata lumea si uneori pune un botic atunci cand se supara. Azi incepe si ea masajul, abia astept sa vina tanti kineto la ea. Din februarie vreau sa o duc la babyspa sa faca masaj, gimnastica si inot.

Dupa o relatie de 8 ani, in care am tot zis ca nu conteaza un act, tati tot insista sa intram si noi in randul oamenilor si sa facem nunta. Motiv pt care ne gandim tot mai mult sa facem tot atunci si botezul, adica sf lunii mai sau prima jumatate din iunie (Diana va avea 7 luni, cam mult, nu?). Vrem sa fie beach wedding (va spuneam asta vara ca mergem des la o plaja privata in Navodari), daca tot am stat atat macar sa facem ceva iesit din tipar: sala la hotel, farfurie dupa farfurie, plicul si la revedere. M-am gandit la inchiriat camere la hotel de vineri pana duminica, vineri seara sa facem un preparty, sambata plaja si seara nunta si botezul. Asa ca....sunt ff ocupata, incep cautarile de decoratiuni cu specific, agentie care sa se ocupe de organizare si maine merg la Pronovias si Aire sa iau cataloage de rochie si sa ma programez pt probe (mai am de dat jos 5 kg in 4 luni). Diana va fi domnisoara de onoare, hahaha!

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

woooowww felicitari pt decizie... o sa ai cea mai frumoasa domnisoara de onoare

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Din cate stiu eu laptele poate fi tinut la temp camerei 8 ore!
Vaccinul impotriva cancerului uterin mi se pare o prostie!!! Nu am sa mi-l fac !!! Bine, eu am o problema cu vaccinurile in general! Nu intru in detalii!
Fetelr care alapteaza.... Ce gel de dus folositi? Eva imi respinge sanul imrdiat dupa ce fac dus! Am ales aa ma spal numai cu apa pe sani!

Kitty, de pisicutza Eva!!!
!!! 10 decembrie 2010 !!!

Pe san nici nu trebuie sa dai cu sapun pt ca usuca. Eu folosesc in continuare gelul de dus pt gravide de la sanosan, e fara parabeni si imi place cum miroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

MSymo felicitari!!! Ai de acum o gramada de pregatiri de facut dar sunt convinsa ca va fi un super dublu-eveniment! Tre' sa cauti si rochie la domnisoara de onoare...nici nu vreau sa imi imaginez ce frumesete va fi...
sunset eu cand iti zic ca astia cam seamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Neata!

Va recomand apa Devin, are continut extrem de mic de saruri si e si foarte foarte buna la gust. E recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru alimentarea copiilor http://www. 121 .ro/ce_e_nou/stil-de-viata/nou_surya-ayurvedic-center11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.html ( scoateti voi spatiile ) Eu sunt innebunita dupa ea, e atat de buna la gust, se simte diferenta fata de orice alta apa plata! Cumparam bidon de 7 litri, ne "adapam" toata familia cu ea, e excelenta. Si nu trebuie fiarta!

Azi e frumos afara, stam mai mult!

Miruna, la asa putine kilograme de dat jos, eu as renunta sa ma mananc ceva dupa 6 seara. Si daca reusesti sa te misti putin la o sala de sport...stii cum de "remodelezi" in zonele alea pe care le vrei tu?

Va , sa aveti o zi frumoasa!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Iepurasa unde se gaseste apa asta? la ce hipermarket? Sa iau si eu data viatoare daca zici ca e asa buna! Eu imi amintesc de apa asta de cand am fost in 2008 in Bulgaria ca aveau. Era buna.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

zicea cineva de lista de prezenta paginile trecute..

deci, prezent si noi

suntem bine, si eu si domnisoara, am fost la control la o luna si a luat in greutate 1,200 kg si a crescut 3 cm...mancam destul de bine, in medie 100 de ml la o masa, si doarme de rupe paturile...azi noapte a prestat de la 12 la 8 dimineata
sunt momente in care am senzatia ca raman fara lapte, ca nu sunt sanii suficient de plini/tari, dar e doar o impresie...Antonia mananca si totul e ok...
ieri a preferat sa doarma toata ziua si sa faca greva foamei, asa ca a trebuit sa apelez la pompa...ma dor sanii foarte tare dupa muls, ma ustura si ard....dar nu am alta solutie...pentru galusca mica, orice. ma salveaza baile fierbinti si lungi si dusul tinut pe sani cate 10-15 minute
alte noutati nu avem...decat ca am 70 de kg..imi venea sa arunc cantarul pe geam, n-am avut niciodata atata, in conditii "normale"...

botezul l-am programat pe 30 aprilie, prima saptamana dupa Paste; o sa fie mai cald si poate reusesc si eu sa ajung la o greutate rezonabila

MSymo, FELICITARI ! si spor la organizat

va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sugubina, am luat pana acum din Metro, Carrefour, Real si Interex. Cred ca o gasesti peste tot. Mie mi-a povestit de ea una din colegele de salon de dupa nastere, care lucra la importator, si mi-a dat sa beau, mi s-a parut divina! Cum sunt grasele? Zi0mi de Elena, as suna-o, ca nu am mai vorbit de o tona de vreme, dar daca a nascut nu vreau sa o deranjez...ai facut tiramisu ala?

Symo, felicitari!!! Si spor la treaba !

Doura, super articolul !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Buna si de la noi,
V-am citit in fiecare zi chiar dc n-am mai scris nimic. De cateva zile am o stare ciudata. O indispozitie asa....nu e depresie, dar nu stiu ce e. Nu am chef de nimic. Vreau doar sa stau cu bb in casa si sa nu vad pe nimeni. Trage sotul de mine in fiecare seara sa iesim undeva, ca e mama la mine sapt asta si poate ramane ea cu copiii, dar nu am niciun chef.
In rest suntem bine, am terminat cu toate investigatiile. Bb a ajuns la 4700 g si papa in continuate numai san. A avut vreo 2 zile in care parea ca nu se satura si i-am suplimentat mesele cu laptic de la congelator.
Mi-am adus aminte ca m-a intrebat cineva mai demult, inacat parca, despre urocultoare. Le iau de la farmaciatei. ro cu 1 leu bucata. Eu le prefer ca si modalitate de stocare a laptelui pt ca se aseaza in congelator asa in picioare, mai frumos ca pungile. in plus, se pot steriliza si refolosi. Eu nu am incercat, dar nu vad de ce nu...

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Symo, ce frumos!!! felicitari si spor la pregatiri!

Doura, impresionant articolul

Olguta, am sa incerc si eu apa asta de care zici. Eu folosesc izvorul alb din totdeauna.
Si eu stiu ca apa plata nu se fierbe. Doar apa de la robinet

andreeac, 10 ore!!!!! woauuuuu!!! care e reteta???? mie mi se pare o minune dc doarme 4-5 ore legate noaptea...

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput