Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Si eu sunt la capitolul " muls"! Mi-a mancat numai un san! Celalalt l-a lasat pt mami, ca mami nu are sommmnnn si are chef de mulsss!!

Acum gluma e gluma dar imi cam refuza sanul drept din cauza ca trebuie sa munceasca mai mult pt papa!urla la el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna dimineata!
Dana si eu eram treaza la ora aia si tot cu gandul la muls.
M-am trezit nerabdatoare sa-mi incerc "jucaria" dar totusi am asteptat pana la 6 gandindu-ma ca poate s-ar trezi si Sandra.
Pe la un 10 ma duc s-o vad pe cumnata mea care a nascut ieri o grasunica de 3450g iar sotul va sta cu Sandra(are trecut in orar -biblioteca deci poate studia si acasa mai ales ca are si microscop).
Revenind la "laptarie",am fost tare dezamagita sa vad ca dupa 6 ore, am numai 125ml intr-un san.Nu stiu cat imi imaginam ca pot sa am.
Am avut mare spaima de pompe,as fi fost in stare sa-i bag completare Sandrei mai ales dupa experienta cu pompa aia idioata de la Cicco.E tare buna cea de la Avent deci aveam motive sa ma plang.
Ah!si am facut si afacere!Am gasit-o in Cora cu 210lei(si avea cadou o cutie de tampoane)iar in farmacii era cam 350-400.
Tocmai mi-am trezit sotul si ma cearta ca "tota ziua stai pe net",.Ce sa fac daca n-am somn?
Poate prefera sa deschid Tv!...dar ma trimite "dincolo" pt Tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Kitty,cand ii dai sa suga incepi cu sanul drept.Daca e infometata ar trebui sa-l accepte.
Sandrei nu-i place sanul stang ca trebuie sa munceasca mai mult.
Eu am gel de dus de la Sanosan,mi-am facut un stoc cam mare pe perioada sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata...

Eu sunt in toiul depresiei cronice. Ieri mi s-a facut rau de la dieta daneza. De fapt a continuat starea de rau pe care o aveam deja din ziua precedenta. Desi am luat o lingurita de zahar am continuat se am tot felul de tremurici motiv pentur care am fost nevoita sa renunt . Nu am vazut niciun efect dar nici nu aveam cum, dupa 5 zile. Macar daca rezistam inca 2-3 zile vedeam ceva. Sigur ca dupa m-a luat depresia. Cel mai tare ma enerveaza consortul care o tine una si buna ca nu am ce sa slabesc. Pentru el slabitul e de la 10 kg in sus iar pentru mine efortul merita si pentru 1 kg.

In rest Iustin e tare incantat de baia in cada mare... si eu la fel, doarme imediat dupa ce il scot.

Am studiat si problema botezului si mai mult de 30-35 de invitati nu produc. Asa ca adio sala speciala (Corina ) si ma reorientez spre un restaurant. www.restaurantgrandeur.ro/panorama2/index.html" target="_blank">ACESTA e preferatul meu si ca estetica si ca meniu, ramane sa imi conving sotul care vrea ceva aproape... ori mie din ce e aproape nu imi place nimic. Data... la vara, prin mai, candva. Pana atunci invata copilul sa inoate

Claudia, cum poti sa observi avem aceiasi problema cu dieta. Eu trec pe dieta "de capul meu". Adica pap dimineata un fruct, la 10 un iaurt 0.1%, la pranz peste la abur cu legume, dupamiaza iaurt sau fruct si seara salata. Nu ma deprim, nu ma ia cu tremuratul si probabil o sa si slabesc. Ar fi culmea sa nu slabesc...

Dana, cum ai reusiiit? Cand citeam pe alte forumuri ca s-au simtit fetele rau ma gandeam ca nu e posibil si ca cine stie cat erau obisnuite sa manance... cand colo...

Joy, Doura multumim de informatie! Zau ca nu o stiam pe asta cu apa... fierbeam la ea de zor.

Crisulet, dupa 8 ore la temeperatura camerei probabil gasesti iaurt nu lapte

Am scris cat pentru o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Va recomand apa Devin, are continut extrem de mic de saruri si e si foarte foarte buna la gust. E recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru alimentarea copiilor http://www. 121 .ro/ce_e_nou/stil-de-viata/nou_surya-ayurvedic-center11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.html ( scoateti voi spatiile ) Eu sunt innebunita dupa ea, e atat de buna la gust, se simte diferenta fata de orice alta apa plata! Cumparam bidon de 7 litri, ne "adapam" toata familia cu ea, e excelenta. Si nu trebuie fiarta!

Azi e frumos afara, stam mai mult!

Miruna, la asa putine kilograme de dat jos, eu as renunta sa ma mananc ceva dupa 6 seara. Si daca reusesti sa te misti putin la o sala de sport...stii cum de "remodelezi" in zonele alea pe care le vrei tu?

Va , sa aveti o zi frumoasa!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Neata!
Uof, se pare ca nici azi nu vom iesi afara...e o ceataaaaa....vreau primavara
Despre apa plata si eu stiu ca nu se fierbe, doar incalzita, asa am si facut la cel mare si nu am avut nici o problema. Eu am folosit atunci Dorna.
Mie la spital cand mi se infundasera canalele si mi-au dat o pompa sa ma mult ca mai apoi sa ii dau lui bb mi-au spus ca max 3 ore sa tin laptele la temp camerei.
Cat de refuzul unui san si la mine face talente cand il pun la stangul, tind eu sa cred ca din ala curge f mult si usor si se ineaca. Eu apelez cateva minute la feon ca sa se linisteasca si sa suga frumos si de la ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Am dormit zece ore! Daca nu as fi avut monitorul care imi indica faptul ca respira, cred ca ads fi facut sant pana la ea in camera.
Apa plata doar incalzita folosesc si eu ptr bb. Dorna, Devin, Borsec, depinde ce cumpar. Am cumparat si apa Humana, doar ca sa vad dc e vreo diferenta, dar n-am sesizat decat ca s-a constipat domnisoara.probabil doar o coincidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am studiat si problema botezului si mai mult de 30-35 de invitati nu produc. Asa ca adio sala speciala (Corina ) si ma reorientez spre un restaurant. www.restaurantgrandeur.ro/panorama2/index.html" target="_blank">ACESTA e preferatul meu si ca estetica si ca meniu, ramane sa imi conving sotul care vrea ceva aproape... ori mie din ce e aproape nu imi place nimic. Data... la vara, prin mai, candva. Pana atunci invata copilul sa inoate

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

N-am mai fost acolo de mult si chiar auzisem ca s-a inchis. Sau....ca si-a schimbat profilul. Ultima data am mancat o supa exceptionala si am avut o cina romantica, in timp ce un nene canta alaturi, la pian.
Felicitari pt alegere, este superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello...si eu sunt impotriva vaccinului pt cancer de col...
cine are chef de citit ceva impresionant uite aici

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

hello...si eu sunt impotriva vacinului pt cancer de col...
cine are chef de citit ceva impresionant uite aici

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Doura, hai ca m-am emotionat! Eu am trecut prin dureri crunte, in care am sarit la mama la bataie, eram cu nervii la pamant, dar n-am avut taria de a merge mai departe. Asa ca stiu ce dureri sunt si imi scot palaria si fac o plecaciune in fata ei si a voastra, a celor care ati rezistat.

Mergi la inceput