Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)
Raspunsuri - Pagina 8
Vasari spune:
Andreea, multa sanatate voua!!
Eu cu ele m-as descurca singura, adica ma descurc, dar daca as fi mai organizata ar fi chiar bine! Suntem singurele de la 6:30 la 8 seara, incerc sa ies de 2 ori afara cu ele sau sa o tin pe Maria ocupata si fericita. Daca ea e ok, toata lumea e.
Mai am si nopti agitate, dar in general Sara doarme de la 10 seara la 10 dim, prima trezire de papa e pe la 5. Singura si-a facut programul. Dar azi-noapte, ca si alte dati, a dormit f agitat si mai mult pe mine, pe burtica. Chiar nu ma plang, as minti daca as spune ca nu e bine. De cand am inceput sa iesim ma simt mult mai linistita. Nu am mai reusit sa le culc in acelasi timp de cateva zile, dar tot e ok.
Lavi, nu stiu exact cat am luat, vreo 17-18 cred... in trim 3 am stagnat mult intre 13-15, dar de cand cu retardul de crestere dr mi-a dat sa iau actovegin, a recuperat si bb, dar si eu am luat rapid cateva kg. De data asta nu a mai fost retentie de apa, ca la prima sarcina si s-au dus f incet. Dar tot au fost mai putine ca prima data. S-au dus doar 3 cat am stat in spital si apoi incet cate unul... acum mai am cam 8. Dar nici nu tin vreo dieta cat alaptez, la mine se observa f repede la cantitatea de lapte. Sper ca in 6 luni sa mai ramana doar cateva sau deloc, sa nu am mult de recuperat.
Na, eu in general nu fac excese, mananc echilibrat, adica nu am mancat mai putin sau altfel daca am vazut ca intr-o perioada am luat mai mult in greutate, dar cred ca in sarcina se schimba metabolismul, ceva se intampla clar.![]()
Iti mai povestesc peste ceva timp ce se mai intampla, dar tu oricum esti f slaba, deci nu ai de ce sa-ti faci griji, oricat ai lua in greutate.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Vasari spune:
RGE, am vazut la un search pe google ca sunt cursuri de bone, dar acum nu stiu care e mai bun, trebuie studiate bine. Ma gandeam ca la unele clinici particulare mai sunt cursuri de prim-ajutor, o sedinta cred, si pe langa astea poate sa gasesti ceva pedagogic? Vezi intai ce presupune un curs de-asta. Ai sunat la vreo agentie care tine cursurile?
_
Vasari spune:
Sa va arat ce am facut noi astazi :)
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Sara#5564292137859394194
_
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
pai cum de te-ai razgandit?.. tot cu furdean ?? ank ![]() ![]() ![]() te chem si acasa daca am nevoie ![]() dar acum nu voi naste la odobescu ci la particular la athena.mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!! ![]() AMR: 4 sapt!! |
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank cam de la inceputul sarcinii m-am hotarat sa nasc la particular.....fiind ultiam nastere vreau si eu ceea e mai bun pt mine si bb...
plus ca nu mai vreau sa fiu stresata cu plicurile prin buzunar la dat mita pt atentie/ajutor :((
multumesc de raspunsul de pe mess. tot cu furdean nasc.
alina, doamne ce ma incurajez cand citesc ce scrii tu... 

alina e formidabila maria!!!!!!!!!!! 

cu kg inca mai reusesc sa le tin in frau....am pus doar 9 kg!!!! 
acum la final este mai greu :((( ca parca si aerul si apa se depun :))
azi am fost la eco....dovlecelul meu are putin peste 2600 gr!!!!
ma intrebati de iasmi....e tareeeeee incantata.....toata ziua ma intreaba de bebe daca s a trezit....daca se joaca in burtica
daca o iubeste ca ea il iubeste 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 36!!! 
AMR: 4 sapt!!
popbianca spune:
ank....mie imi ajung parintii..da' sa mai vina si soacra !![]()
imi iubesc copii enorm...ca si noi toate dealtfel...dar nu pot sa fiu asa de dedicata lor atat timp cat am pe cineva alaturi care consider ca tebuie sa faca parte din viata lor, pot si vor sa fie alaturi de noi zilnic...si daca sunt atat de aproape cu atat mai bine...daca nu as avea..bineinteles ca as fi 100% alatuir de ei
vasari...si de ce nu o lasi sa stea la bunici daca asta isi doreste? cum zice eladea...daca are cine sa fie alaturi de tine ..de ce nu..? si eu m-as descurca singura cu ei...dar de ce sa nu accepti sprijin ?
Sarei...s-o tina tot asa....iar de Maria...wow super tare!
si eu vreau ca copii mei sa se inteleaga, sa se iubeasca, sa se joace impreuna...dar nu cred ca despartirea timp de 2 zile inseamana ceva ....eu nu cred ca ii face rau cuiva....eu eram la scola , fratele meu la bunici...sunt 5 ani intre noi...nu resimt nimic..ne iubim , ne sprijinim,nu vad in ce mod ne-ar fi afectat asta viata...
bb...super taree...!Lucas -Eduard...acum nu-ti aroga toate drepturile pt. prenumele fiului meu...am zis pe undeva ca daca Ana era baiat ar fi fost Luca....si chiar imi plac prenumle rusesti...eu l-am avut in cap pe Alexei Romanov si pe Dimitri Medmedev....
Vasari spune:
Lavi, te mai incurajez atunci.![]()
Felicitari pt eco si baietelul mare si nazdravan!! Nu-mi vine sa cred ce putin mai ai...
De cand voia Maria sa mearga la patinoar... dar abia acum am reusit sa ne adunam cu totii pt asta.
Bianca, bunicii sunt prea departe si mi-e greu sa o las sa plece. In plus, am vrut sa ne obisnuim in 4, sa participe la tot, sa nu creada ca e data la o parte, sa stie "inceputurile" noii formule.
Nu mai pot sta, merg sa scot fetele pe-afara. Se-anunta niste zile urate, incepand de azi.
_
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Sa va arat ce am facut noi astazi :) http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Sara#5564292137859394194 _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
ma binedispui mereu cat te citesc mamico! stiu ca ti-e greu dar faci sa para tare usoara viata vazuta prin ochii tai te admir o stii deja!

va salut pe toate fara numar!
si va doresc numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Stela, stelina..
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Sa va arat ce am facut noi astazi :) http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Sara#5564292137859394194 _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
bravoo Mariaaa...
Alina ai un copil tare talentat... are si de unde mosteni atatea talente.. Felicitari , am rams foarte impresionata de cat de bine merge pe patine

Poze pitici
Victo spune:
wow..alina..ce sportiva aveti voi acolo!iar dupa micuta ma topesc..imi plac bebelusii..asta e drept..pana pe la 2 ani asa sunt adorabili!
multumesc pt info cu cartile..citim si eu si soacra..intelegem explicatiile..insa remedii pt atatia decibeli in plus in casa noastra tot caut...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)