Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Off Petro nu imi vine sa cred ...Sa ai multa putere sa treci peste... Daca ai nevoie de sustinere morala si te putem ajuta ...suntem toate aici cu bratele larg deschise

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
pussi ...salutare....!ma simt vizata....eu consider ca nu am alta cale...noi stam la parintii mei, sunt prezenti zi de zi in viata lor, la plimbare, la gradinarit , la cumparaturi , la baie,la tara....nu pot sa le zic celorlati bunici ca nu o las pe Ana la ei decat cand o sa creasca Luca sau nu o sa-l mai alaptez...ei clar isi doresc sa petreaca timp cu nepotii lor...acum se poate doar cu Ana ....si asa se simt nedreptatiti ..ei nu au asistat la nici o baita de-a copiilor, au pierdut multe...eu nu am lasat-o pe Ana la ei peste noapte decat dupa ce a implinit 2 ani cu chiu cu vai...iti dai seama cum se simteau ei cand stiau ca parintii mea o culca pe Ana, ca sunt acolo sa-i inveleasca pe copii si ei nu pot face nimic din chestiile astea.....
pe de alta parte eu nu-i inteleg ...putea face mai mult ,stau la 15 km de Arad....puteau fi mai prezenti in viata copiilor...dar asa sunt ei ..nu pot schimba nimic..si am scris p-aci acum cateva zile ...ca m-apuca groaza ca se asteapta ca daca nu voi mai alapta o sa-i las pe amandoi acolo peste noapte...nu stiu cum o sa gestionez criza ...inevitabila dealtfel(la un moment dat chiar nu o sa mai alaptez) ...ma bazez si pe sotu 'care e alaturi de mine...dar nici eu nu pot intinde coarda prea mult
stai linistita..nu superi pe nimeni...iti ascultam parerile..poti sa ne spui mai multe
asa cum zicea si eladea...daca as simti ca-i nefericita, ca nu-i prieste clar n-as mai lasa-o...dar cand o vad ca e fericita, nu are nici un regret ca plec si o las acolo, se joaca linistita, ...
deocamdata n-am alta solutie...
nici nu se pune problema ca noi sa dormim acolo...nu ca nu ne-ar primi ...dar consideram ca fata are nevoie sa petreaca timp cu bunicii ei...sa stea si fara noi ,daca eu as ramane acolo clar ar fi toata ziua pe mine , ar fi ca si acas...si nu asta e ideea
n-ai cum sa nu-i desparti...sunt 2 persoane diferite, cu nevoi diferite...gandeste ca Ana merge la gradi...in fiecare zi eu raman acas cu Luca, stie asta...azi dimineata am dus-o la gradi si m-am pus la povesti cu una din educatoare...la un mom dat vine si-mi zice sa plec odata, sa ma duc acas ca Luca e singur si poate vrea sa suga....i-am dat 10 pupici si-am plecat...
multi tustelor tale...!ma bucur sa aud ca sunt sanatoase ...la noi situatia a fost mai solicitanta
roxxy...da , intradevar , nu contest , stie ca eu am ramas acas cu Luca ...deocamdata nu deranjeaza...o sa vedem mai incolo...daca e ceva schimbam programul...
cu legatul trompelor...nu te gandi asa...niciodata nu stii ce-ti rezerva viata....
ma duc sa o bag pe Ana in sac...Luca inca nu se descopera(e mare plapumioara , oricum se invarte nu iese de sub ea...)...si apoi la culcaaare!si luni si marti am intarziat la gradii....

Mergi la inceput

Eu nu ma simt vizata dar ma bag in discutie .. Eu nu i-am despartit deloc nici macar cat am fost singura cu ei si sotul in anglia desi numai eu stiam ce greu imi e si cat mi-as dori o clipa de singuratate... MAma mea e in timisoara si poate veni oricand dar soacra-mea e la hateg ... si a insistat sa ii duc acolo ...dar am refuzat categoric... daca vrea momente cu cei mici e invitata mea acasa la noi....
Plus ca ai mei(cei mici) au suferit un soc cand a plecat tibi in uk si au ramas doar cu mine...si au devenit si mai atasati de mine...si le era teama sa nu ii las si eu .. iar raul; cand a inceput gradi intreba insistent unde e cecilia cand e el la gradi... si initial ii ziceam ca e la alta gradinita si eu plec la spital ..asta pana a inteles scopul gradinitei... Era foarte suparat ca el pleaca de acasa si cecilia ramane cu mine..

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, imi inchipui ca le-a fost tare greu cand a plecat sotul tau...:(

Nedespartirea cred ca se aplica la diferente mici de varsta. Eu cu fratele meu, la diferenta de 2 ani am stat mereu impreuna, fie ca era vorba de parinti, fie de bunici in vacante. Dar ma uit la Maria, care la 3 ani, desi s-a nascut Sara nu a regresat deloc spre bebelusie, de multe ori se revolta si ne spune ca e independenta si asa e, sunt surprinsa ce nevoi diferite au. Stiti ca a stat agatata de gatul meu la propriu 2 ani. Ea de fapt este o aventuriera, are 3 perechi de bunici la care merge pe rand cate putin. De multe ori cu noi, dar cand lucram voia sa mai ramana, nu sa stea doar wkend-urile. De cand s-a nascut Sara nu intelege de ce nu poate sa mai faca asta, ii intreaba la telefon de ce nu pot sa vina sa o ia cateva zile in vacanta. Pe Sara nu o s-o imping niciodata sa plece. Cand va fi pregatita, la fel ca Maria, o voi lasa. Poate ii va fi mai usor sa ramana cu ea. Nevand bunici langa noi, singurul mod de a petrece timp cu ei e sa stea in vacante.
Vreau ca ele doua sa stea cat mai mult impreuna, dar vreau si sa o las pe Maria sa creasca, atunci cand Sara va intra la gradi, ea va merge la scoala... Iar micile incursiuni cred ca ii ajuta pe cei mari sa inteleaga ca e frumos si bine sa cresti, se simt mai importanti. 10 zile sa zicem adunate pe an nu mi se pare asa mult.

Pana la urma cred ca e vorba de experiente si varste diferite, de personalitatile si relatiile copiilor din fiecare familie, de cum ii simtim noi... acum doar vorbim, dar la practica se schimba mult situatia.

Sara in 6 sapt a crescut 8 cm, i-am schimbat toata garderoba si 1,6 kg. Iar eu am mai slabit. Astept sa treaca cele 3 luni sa fac un bilant, dar pan acum e de foarte bine.

Lavi, cum e AMR-ul? Mi-am dat seama ca mai e asa putin pana in februarie...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo

alina unul pt tine unul pt sara si pt maria!!!
daaaaa amr-ul mai e 4 sapt!!!! de abia astept sa imi vad puiutul!!!

bianca, apropo, stii ca eu iti dadusem ideea cu luca-dimitri??? asta imi placea mie multtttt.....si acum l-am mai adaptat putin, initial am spus lucas-dimitri si apoi ne-am hotarat la Lucas-Eduard.....ca tot vroiam acum aproape 4 ani cand eram gravi dc e baiat sa fie Eduard....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!

Mergi la inceput

alina ca tot vb de kg.....cate ai luat pana la urma in sarcina??

Mergi la inceput

daca in februarie merg in practica la odobescu poate ne vedem BB .. ma lasi sa te iti fac si o injectie ??.. asa de dragul stiintei

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Fetelor aveti idee unde se fac cursuri pentru bone?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

daca in februarie merg in practica la odobescu poate ne vedem BB .. ma lasi sa te iti fac si o injectie ??.. asa de dragul stiintei

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

ank te chem si acasa daca am nevoie dar acum nu voi naste la odobescu ci la particular la athena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

Lavi, uauuuuuuuu, ce putin mai ai.... ai emotii? stres?ganduri? Iasmi ce zice?

Alina, bravo pt Sara...ai fetita mare...si lasa mami, kilele se duc usor, usor...inca e devreme...

Ankule, tu esti mai puternica asa, din fire...cel putin asa mi te imaginez eu... personal, nu stiu cum m-as fi descurcat singura singurica cu 2 copii mici...si nici n-as vrea sa ma gandesc...atata timp cat am in jurul meu persoane(familia) dornice sa ne ajute, eu nu refuz... ca si asa am destule pb de sanatate in ultima vreme, numai stres si oboseala maxima nu-mi lipseste...

aaa..apropo...am slabit 2 kile de cand cu Eric bolnavior... dar sincer, prefer sa ma ingras decat sa slabesc din astfel de motive...

pup fetele

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput