Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

O rugaciune pentru bebe Gabriel!
Condoleante si multa putere pentru intreaga familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu pot sa cred,nu e drept si prin asta nu trebuie sa treaca nimeni
Petro condoleante si suntem alaturi de voi

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu am cuvinte.....

Petro! Multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Intru rar si dau peste o veste ..... nu-mi revin....

am vrut sa va zic despre un joc care are mult succes la noi ... JOCUL MESERIILOR...Tustelor le place tare mult, jucam in fiecare seara. Ce ma bucura, e ca accepta sa piarda... adica nu e circ ca castiga una dintre ele.

In rest suntem bine, nu am mai facut febra din septembrie.... mergem la gradi cu placere.

Am vazut in capitolul trecut ca mamele cu 2 puiuti se plang... Nu pot sa va zic decat ca o sa va obisnuiti! E greu, ff greu, dar minunat. Ce nu as face eu... scuze daca supar pe cineva, nu as separa copiii... indiferent daca unul e bolnav, sau simt ca nu ma descurc cu amandoi. Totul depinde de voi si de organizare... incercati sa raspundeti nevoilor copiilor, firesc, fara prioritati. Numai asa veti intra intr-o normalitate. Stiu ca veti gandi ca eu nu stiu cum e cu 2 la varste diferite. V-as spune mult mai multe...

referitor la BB3... e bine venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Petro, e cutremuratoare povestea voastra. Sper ca amintirea faptului ca l-ai tinut atunci in brate sa te aline. Multa putere si multa sanatate!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, cred ca la mine te referi cand spui de separarea copiilor cand sunt bolnavi. La nici 2 sapt ale Sarei, cand Maria a avut viroza nu le-am separat. A facut si Sara. Apoi Maria a facut enteroviroza. Cu un bb mic, care nu suporta tratament, sigur ajungi la internare si asta ar fi fost infinit mai rau. Au stat 2 zile separate pana i-am dat Mariei sumetrolim si nu a mai fost contagioasa.
Iar cand e diferenta mai mare de varsta, nu mi se pare sanatos sa neglijezi copilul mai mare, sa-l condamni la bebelusie, el are alte nevoi, trebuie sa stea cu copii de varsta lui. Bebelusului ii acorzi automat f mult timp, trebuie sa-l schimbi, sa-l speli, sa-l alaptezi, sa-l alini...

Roxxy, a fost super ideea cu puzzle-ul, aveam o cutie cu 4 mai mari, de la 24 la 60 de piese, dar ziceam ca nu are rost sa le scot. Pe cel de 24 l-a facut f repede, cat separa Bogdan restul pieselor pe categorii, pe cel de 35 l-am facut impreuna, iar pe cel de 48 ieri 2/3 singura, cand am venit eu nu a mai avut chef, dar l-am terminat seara impreuna. Cu ocazia asta am observat ca se concentreaza mult mai bine fara mine.

Ieri am fost pe-afara cu carutul cu Sara, iar Maria cu rolele 2 ore. Ce pacat ca azi e asa urat... Am tot facut intreceri si cand alergam simteam toate kg suplimentare. Off... dar vad ca s-a mai dus un kg, deci nu pot decat sa sper, ca pana nu incepem diversificarea nu risc nimic!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu sunt de aceeasi parere. Nu trebuie separati. Chiar daca nu ne arata, sigur cel care e dus de acasa sufera cumva in sufletelul lui. Stie ca mami si tati a ramas cu fratiorul/surioara.

Referitor la bb3, la noi iese total din discutie. regret ca nu mi-am legat trompele ca sa stau linistita.

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Am vazut in capitolul trecut ca mamele cu 2 puiuti se plang... Nu pot sa va zic decat ca o sa va obisnuiti! E greu, ff greu, dar minunat. Ce nu as face eu... scuze daca supar pe cineva, nu as separa copiii... indiferent daca unul e bolnav, sau simt ca nu ma descurc cu amandoi. Totul depinde de voi si de organizare... incercati sa raspundeti nevoilor copiilor, firesc, fara prioritati. Numai asa veti intra intr-o normalitate. Stiu ca veti gandi ca eu nu stiu cum e cu 2 la varste diferite. V-as spune mult mai multe...

referitor la BB3... e bine venit!

Mergi la inceput

ma bucur din suflet ca ti-am dat o idee buna. pentur mine chiar a fost un soc placut sa vad ca Matei are rabdare sa faca un puzzle de 60 de piese. Eu ma plictisesc uitandu-ma la el.

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Roxxy, a fost super ideea cu puzzle-ul, aveam o cutie cu 4 mai mari, de la 24 la 60 de piese, dar ziceam ca nu are rost sa le scot. Pe cel de 24 l-a facut f repede, cat separa Bogdan restul pieselor pe categorii, pe cel de 35 l-am facut impreuna, iar pe cel de 48 ieri 2/3 singura, cand am venit eu nu a mai avut chef, dar l-am terminat seara impreuna. Cu ocazia asta am observat ca se concentreaza mult mai bine fara mine.

Mergi la inceput

Eu nu cred ca Pussi se referea la genul asta de separare. Mi se pare absolut normal sa feresti un nou-nascut de o posibila viroza. Eu cred ca se referea la momentul cand unul dintre frati (in general cel mare) e dus la bunici (rude) si mama ramane acasa cu cel mic.

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Pussi, cred ca la mine te referi cand spui de separarea copiilor cand sunt bolnavi. La nici 2 sapt ale Sarei, cand Maria a avut viroza nu le-am separat. A facut si Sara. Apoi Maria a facut enteroviroza. Cu un bb mic, care nu suporta tratament, sigur ajungi la internare si asta ar fi fost infinit mai rau. Au stat 2 zile separate pana i-am dat Mariei sumetrolim si nu a mai fost contagioasa.
Iar cand e diferenta mai mare de varsta, nu mi se pare sanatos sa neglijezi copilul mai mare, sa-l condamni la bebelusie, el are alte nevoi, trebuie sa stea cu copii de varsta lui. Bebelusului ii acorzi automat f mult timp, trebuie sa-l schimbi, sa-l speli, sa-l alaptezi, sa-l alini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pussi, stiu ce zici ref la separare...si nu ne suparam, doamne fereste...eu practic chestia asta, dar n-as face-o daca as stii ca lui Eric nu-i place la bunici sau ca nu se simte bine cu ei...el adora sa stea cu ambele perechi de bunici, si de multe ori, cand suntem pe picior de plecare, ne zice pa si se joaca in continuare cu bunicii..daca ar face scandal sau as vedea cea mai mica urma de suparare pe fata lui, clar nu l-as lasa...de-asta de cele mai multe ori prefer sa vin cu ei la ai mei, sa-i stiu pe amandoi aproape...asa cum e acum, de ex...chiar daca asta inseamna sa stam departe de tati toata sapt...

eu as sta cu ei, cu amandoi, dar efectiv mi-e groaza si8 stii de ce? din cauza pb mele de sanatate...intr-o zi eram singura cu ei, si m-a apucat o criza de fiere, de am stat in cap...si tocmai atunci Eric s-a trezit plangand, Filip facea scandal in alta camera, si eu nu mai puteam nici sa respir de durere...a fost cea mai groaznica zi din viata mea...l-am sunat pe tati sa vina repede acasa, sa nu patesc ceva si sa ramana copii singuri in casa...astea sunt motivele mele...bune, rele, n-am de ales...pana imi revin eu cel putin, apoi Eric va merge la gradi si atunci sigur nu vom mai sta despartiti...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput