Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)
Raspunsuri - Pagina 22
gianina spune:
Lavinia, felicitari! Recuperare usoara si laptic pt bebe! Bun venit bebe Lucas Eduard!!
SufletDInger spune:
Felicitari Lavinia. Sa va bucurati de nou venitul in familie sanatos, papacios si fara colici.
eladea2005 spune:
bravo mami! sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa fiti fericiti in 4!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Vasari spune:
Fetelor, e asa o vreme inchisa in Bucuresti... am iesit la o inghetata, asa, pt moral.
Maria a crescut extraordinar de mult (ma refer la maturitate), vad schimbari de la o zi la alta si imi inchipui ca daca le vad eu sigur sunt mari! Ati observat si voi dupa bb2?
In alta ordine de idei e f preocupata de conceptie, nastere. Ne-a pus multe intrebari, i-am explicat tot (a la Dolto: mami are niste seminte, tati la fel; tati i le da lui mami, care face bb, mami naste la spital, pe unde naste, etc), iar cand a parut ca a terminat ne-a facut un desen. Inocent, dar eu aveam un cerc, iar tati o linie.:)) Intre geometrie si conceptie.:))
Iar tati a fost retrogradat intr-o alta poza la "bebelus ciclop"!![]()
Ma preocupa si pe mine ceva: copiii vostri se joaca mult singuri? :)
Lavi, abia astept pozele!!
Am inteles ca nasterea a fost de nota 10!
SufletDInger spune:
Vasari, ai 2 fetite fff frumoase.
Copilul meu se joaca singur maxim 10 minute si uneori si in momentele respective ma striga/solicita de cateva ori. Uneori mi-as dori sa se joace singur sa ma pun si eu o oala pe foc, de exemplu.
Roxxy80 spune:
Am reusit si eu, in sfarsit, sa intru pe forum.
Vreau sa o felicit pe Lavi pentu minunea ei mica. Sa fie sanatos, norocos, mereu vesel, mancacios. Bravo, mami!!!! Sa va traiasca puiul!!!
Vasari, si eu am avut aceeasi discutie cu Matei in urma cu o luna cand mi-a vazut semnul de la operatie si i-am povestit tot. la fel: samanta pusa de tati in burtica mea etc.
Am vazut desenul facut de Maria. Am ramas f impresionata. E la nivel de copilas de 4-5 ani cu desenul. Felicitari.
Matei se joaca mult singurel daca e lasat in pace. Cel mai mult isi petrece timpul facand puzzle (in jur de 2 ore rezista cel mai mult). Si la Matei vad o maturizare f mare. Incepe sa-si exprime f clar sentimentele, parerile, folosind expresii de-ale noastre: ''simt ca mi-ar placea aceasta carte etc''. Incep sa simt o mica apropiere intre el si Maria. Incep sa faca prostioare impreuna. Au realizat ca se inteleg f bine cand fac ceva care supara pe mami si pe tati.
Eu sunt foarte mandra de evolutia lui. Acum incepe sa-l intereseze limba engleza. Din martie incepem mediatiile. Am gasit o educatoare cu specializare pe engleza. Eu doar voi superviza si voi veni cu lucruri in plus
.Inca nu sunt hotarata care va fi limba a doua la care il voi pregati: italiana sau germana. In primavara incepem si cursurile de inot. Sper sa-i placa.
Vasari spune:
Multumesc, mama lui Alexiss!:)
Roxxy, ce noroc sa se poata alia la prostioare!!
Inseamna ca va fi bine.:) Unde vrei sa il duci la inot pe Matei? As vrea si eu pentru Maria, dar nu stiu ceva potrivit pentru varsta lor.
Ti se pare avansata Maria la desen? Nu cunosc nivelurile. Ea nu a mai desenat de ceva timp, dar reusea sa ilustreze foarte interesant unele din personajele din carti, o sa le caut. A fost la cateva ore de optional de pictura la gradi si de atunci nu a prea mai desenat. Acum, cand se va reintoarce la gradi nu va mai merge la el.
Revin, s-a trezit mica si Maria o iubeste "tare"!
Roxxy80 spune:
Da, e foarte avansata la desen. Crede-ma pe cuvant.
Am gasit un club de inot (Berry Spa), undeva pe la Iancului. O prietena a mers acolo cu baietelul timp de un an. Ea este foarte pretentioasa pentru ca baietelul s-a nascut cu ceva probleme.
Pretul mi se pare cam piperat (5 milioane pt 8 sedinte in grupa de 3 copii sau 6 milioane jumate pt 8 sedinte individual). Cred ca voi alege varianta cu 3 copilasi. oricum vavfi un mare efort financiar. Ma gandeam sa-l duc macar 3 luni: iunie, iulie si august. daca mi-as permite, l-as duce mereu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Multumesc, mama lui Alexiss!:) Roxxy, ce noroc sa se poata alia la prostioare!! ![]() Inseamna ca va fi bine.:) Unde vrei sa il duci la inot pe Matei? As vrea si eu pentru Maria, dar nu stiu ceva potrivit pentru varsta lor.Ti se pare avansata Maria la desen? Nu cunosc nivelurile. Ea nu a mai desenat de ceva timp, dar reusea sa ilustreze foarte interesant unele din personajele din carti, o sa le caut. A fost la cateva ore de optional de pictura la gradi si de atunci nu a prea mai desenat. Acum, cand se va reintoarce la gradi nu va mai merge la el. Revin, s-a trezit mica si Maria o iubeste "tare"! _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
vali_delide spune:
Bun gasit!
Lavinia
, te felicit si iti doresc sa ai o viata minunata alaturi de puii tai si de sotul tau....sunteti o familie foarte frumoasa! Sa-ti traiasca bebe mic si Iasmi, sa fie sanatosi si sa va aduca multe bucurii!
Alina, dar Maria nu se joaca singura? Andreea nu are rabdare, foarte rar reuseste sa se joace 5 minute, in rest doar cu mine sau cu tati...sau cu amandoi!
Copilasii vostri au prieteni imaginari? Noi suntem la faza cu purtat prietenii imaginari in brate, vorbit cu ei, hranit...si ne-a botezat, suntem mami si tati doar cand e vorba de ceva serios! Altfel, eu sunt Boka, tati e Ceka si ea e Kemi...si il poarta pe Repeta-tot pe umar...e fascinata de desenele cu Kemi-curiosul!
Face totul cu el,inclusiv la olita il pune...
Si isi invita prietenii imaginari la ea, ma pune sa-i fac suc de portocale pentru Alba ca zapada, sa-i dau morcov lui Miffy,lapte lui Thomas...adica ia la rand toate personajele preferate din desene si carti.
Fug, ca vrea sa hraneasca bebelusii din brate si trebuie sa o ajut!![]()
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Vasari spune:
Roxxy, e genul de spa unde se merge din primele luni?
Vali, noi nu avem prieteni imaginari, dar mai avem prieteni care au. In schimb interpretam pe rand diverse personaje. Cel mai indragit a fost ala de la semnatura.:) Ea acum, de voie, de nevoie, a inceput sa se joace singura. Si inainte se juca, dar pe arii de interes. Tot ce tine de sport face singura si mult, e foarte creativa in domeniu. Am avut o surpriza azi, mi-a cerut tuburile de tempera sa picteze. Si-a folosit degetelele, dar s-a distrat cap-coada, e clar o revenire.:))
SufletdeInger, eu de cele mai multe ori gatesc asa, cu ea. Ori face o activitate la masa, ca azi, pictatul, ori ma ajuta. Are un cutit micut, ii dau sa taie diverse, sa "intinda" aluat, sa amestece, sa bata, orice. Ii ajuta mult si la indemanare, in plus le capteaza atentia mult timp. Iar Sara sta in scoica, pe masa, se uita la amandoua, mai vorbim... deocamdata ne descurcam bine.
Chiar, cum te cheama, mi se pare ciudat sa-ti spun asa.:)