Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ank, hai ca am ras de numa citind-o pe Ceci a ta...sa stii ca si eric cand face cate o boacana, ma rog, cand ma supara, ca boacane el nu prea face, vine la mine si zice: 'mami, ma ierti? mami, ce dulce esti..sau ce draguta/frumoasa, etc. ce-i vine in minte...si in final:'mami te iubesc asa de mult'...apoi zambeste asa de smecheras si da din gene incat nu-i rezist, efectiv... e mare artist si el...deh, tot sagetator si el...aaa...si vine si ma pupa toata ziua, ma strange de gat, de mana, ma si pisca/palia o pauzaste din dragoste...si tot tremura...si ceva haios...a invatat sa pupe sa sune...ca pana acum nu stia sa pupe...

alina, uauuuuuu...si?? pe cand bagajele??

paula, si mie mi se pare din poze ca seamana baietii tai...acu ca personalitate nu stiu...oricum, nu sunt 2 frati la fel...si asta e f bine...putina diversitate nu strica...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

alina ... unde a aplicat .. noi inca nu am lasato moale cu canada... doar ca .. imi trebuie exp pt diploma de nurse.
In 15 merg la centrul cultural francez din timisoara pt info despre emigrare canada .. e o sesiune autorizata cu membrii ai ambasadei canadiene

Poze pitici

Mergi la inceput

..apropo de copilasi... Imi place ca ei sunt inca la perioada aceea a dreptatii cand recunosc boacanele si daca face cineva ceva gresit te atentioneaza ...ma distrez cand mai vine raul sa o parasca pe cecilia ca face vreo prostie.. si cand ajung la ea.. ea se chinuie sa stranga ce a daramat alarmata deja de tipetele fratiorului

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

..apropo de copilasi... Imi place ca ei sunt inca la perioada aceea a dreptatii cand recunosc boacanele si daca face cineva ceva gresit te atentioneaza ...ma distrez cand mai vine raul sa o parasca pe cecilia ca face vreo prostie.. si cand ajung la ea.. ea se chinuie sa stranga ce a daramat alarmata deja de tipetele fratiorului

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Ank, nu stiu sa-ti spun, nici nu am apucat sa vorbim, a fost plecat. Dar 99% nu ma intereseaza. E f departe si in plus nu sunt documentata deloc. A aplicat pe un site... dar inca nu stiu ce parere are el.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, nu ai nascut, da?

Mergi la inceput

azi nu am vazut-o pe mess parca

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

nu fetele nu am nascut...sambata dimi nasc!!! deci mai mane si poimaine!!
o sa va anunt!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 3 zile !!!!

Mergi la inceput

bine ca ne-ai linistit BB

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hi
...am tras un pui de somn dupa ce am dus-o pe Ana la gradi...si acum cand m-am trezit eram cu tine in gand bb ....m-am linistit...am crezut ca am pierdut momentul....insa il asteptam cu nerabdare...mai ai 2 zile de ragaz....cum de stii ca marti va fi mom...nu vei mai naste natural...?am pierdut eu ceva?
n-am mao dat p-aci de ceva vreme si nici acum nu pot sta...din pacate...desi as mai vrea sa zic una,alta...
asta e...nu e timp acum...o sa vina si zile mai bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Doamne ajuta LAVINIA, nastere usoara si bebe sanatos!!!

Mergi la inceput