Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Alina ,Andreea am vazut pozele cu copii xerox
Alina am vrut de mult sa te intreb daca la Afi la patinoar ascut patine si cat este intrarea
Anca te inteleg perfect cu copii care sufera,tocmai dasta nu reusesc sa ma implic cat as vrea in actiunile umanitare legate de copii din spitale...ma termina suferinta lor.
Apropo putem ajuta aici ,ptr a le face suferinta un pic mai usoara http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161108

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, multumesc ! Se pare ca varsta de 2 ani culmineaza cu pictura pe pereti. Maria nu mai umbla la pereti de vreun an, insa recent am gasit o portiune mare de perete plina de cercuri. Deci doar accidente.:P
Anca, nu stiu cum ai timp sa te ocupi de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fuga fuga cat doarme micutul
alina, suntem mai bine cu totii, multumim de intrebare.

eu ma tratez homeopat si sper sa ajung cu nervii la un nivel acceptabil.
Stefan ma taxeaza de fiecare data cd ridic tonul...eii..nu va mai certati..sau..iar ma certi...
Stefan parca parca revine la normal..mai trage el cate un zbierat asa de leu cateodata cd nu-i convine ceva..dar e mai bine, oricum.
parca nu mai e atat de violent..desi ne mai loveste cateodata.
adora insa sa foloseasca toate cuvintele urate pe care le aude.acum in top e "prostanac"..si "plod" - asta e de la mine recunosc..
mihai na..e la varsta adorabila, sta in fundulet, rade in hohote mai ales la stefan..mananca bine in sf. dar la tzitzi nu renunta :) asa ca am dublat nr de mese de cd cu diversificarea :)
in premiera, stefan ne pupa-pe toti:)

aaa..si noi avem tot felu de replici..
EU:cu cine vb eu aici?
S: cu peretii!

Eu:..cum ii zice Stefan la orasul din Cars? Valea...(Valea radiatorului)
El..se gandeste..zambeste smechereste..Valea Turzii, mami :) (explicatie: noi stam lg o sosea care se cheama Calea turzii).

si stie sa spuna adresa la care locuieste.
asta pt ca ni s-a intamplat sa il pierdem in mall..nu mult, vreo 2 minute care au parut interminabile..s-a intors el singur, nu stiu unde a fost. asa ca l-am invatat adresa, si sa stea pe loc dc se pierde sau sa mearga la un politist/jandarm. ce altceva ii mai sfatuiti pe copii sa faca daca se pierd?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo, au ajutat cartile, cum ti se pare?
Noi pe Maria am invatat-o adresa de mult, numarul de telefon al lui Bogdan... iar cateodata, daca are un fluieras, sa sufle in el. E ca un medalion, foarte frumos, cu luna si soarele, dar nu il poarta prea des. Na, facem si noi exercitii, dar sper sa nu fie vreodata cazul. Avem instructaj mare la activ, insa copiii sunt copii. Acum nici sa le dam numai cosmaruri nu putem.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, nu e vb de cosmaruri, ca ii aduc aminte de intamplarea cu pricina- el se juca cu un alt copil..si dintr=-odata copilul respectiv era singur..si stefan ia-l de unde nu-i...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

alina, nu e vb de cosmaruri, ca ii aduc aminte de intamplarea cu pricina- el se juca cu un alt copil..si dintr=-odata copilul respectiv era singur..si stefan ia-l de unde nu-i...

Noi atat am scolit-o pe Maria incat mi-e teama ca i-am provocat cosmaruri. Adevarul e ca au fost si niste accidente si Maria mereu crea povesti cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc pentru sfaturile legate de carti. O sa-i comand deja dintre ele. Lui Matei ii place lectura in general, dar parca este inclinat spre povestile cu printi si printese .
Si Matei stie de multisor adresa, orasul, numele si prenumele lui, ale noastre, ale surorii . I le repet zilnic, dar sper sa nu fie nevoie vreodata sa le foloseasca (ma refer sa-l pierdem de langa noi).

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Victo, au ajutat cartile, cum ti se pare?
Noi pe Maria am invatat-o adresa de mult, numarul de telefon al lui Bogdan... iar cateodata, daca are un fluieras, sa sufle in el. E ca un medalion, foarte frumos, cu luna si soarele, dar nu il poarta prea des. Na, facem si noi exercitii, dar sper sa nu fie vreodata cazul. Avem instructaj mare la activ, insa copiii sunt copii. Acum nici sa le dam numai cosmaruri nu putem.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Tocmai am comandat: ''Aventurile lui Murdarici'', ''Bronto, un dinozaur neastamparat'', ''Galagioasa Lily''. Pe site-ul nemira sunt reduceri. Am dat doar 10 lei pe fiecare carte.

Mergi la inceput

Neata!
Roxxy, sper sa va placa. Noi din ele o avem doar pe Lily, iar Loopiola e un personaj pitoresc si mai altfel.
Am vazut ca pe Nemira sunt multe oferte, adica primesti reducere 50% pt o recenzie, iar aceeasi reducere o ai si daca esti nascut in luna februarie! Pacat ca nu imi mai face nimic cu ochiul de acolo. De ce n-o avea si Girasol oferte?

Mergi la inceput

Lavi, cum mai suna AMR-ul??

Am fost la vaccin azi cu Sara, acum dormiteaza. Maria pleaca azi cu tati la antrenament, asa ca eu voi fi libera... pt curatenie, daca nu apare ceva mai frumos.
Mica a luat 2,3 kg si 10 cm in 2 luni. I-am schimbat toata garderoba!

Mergi la inceput