Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eni, cum se voteaza?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

pai eu am intrat de pe facebook, dar cred ca se poate vota si altfel

ai incercat si nu ai reusit?

Mergi la inceput

Ok, am reusit. Cautam cu totul altceva.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Fetelor, daca aveti vreuna copilul la gradinita Degetica din sectorul 6, astept un pm sa va dau niste detalii "picante".Va pup pe toate

Mergi la inceput

gjavascript:insertsmilie('') n g bgbj b b b b b 09mmmm ami887632wdfvccbhnmm,,..nn
mami
marimaa

_

Mergi la inceput

Am lasat-o pe Maria sa scrie primul mesaj. Crede ca s-a semnat Maria.:)
Copilul mare s-a intors acasa, noi suntem intregi in sfarsit. Imi dau seama ca eu sunt cea care trebuie sa creasca.

Andreea, cum mai sunteti?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hi
bb, cum esti?....
vasari...tare Maria ta!..un mesaj "viu"...inca nu mi-au ajuns cartile....sunt tare curioasa....
la noi situatia e pe butuci...Luca de alaltaieri cu muci si tuse...azi dimineata cand s-a trezit Ana avea febra..asa ca acum toti 3 stam in casa si dau pe telefoane , mesaje , e-mail-uri sa-mi rezolv treburile si dorintele...si afara ningea asa de frumossss
Luca m-a terorizat astea 2 nopti cu nesomn, plansete , dormit la mine in brate...sunt cam obosita acum....i-am dat si lapte praf, gandindu-ma ca ii este foame...a si baut cca 60 ml...dar nu a reusit sa doarma linistit, desi l-am aspirat, picaturi de nas, nurofen,sirop patlagina +propolis(vad ca se da chiar daca nu are 1 an), pic de urechi- cica e cam rosu in gat dar si la urechi-.....stare gen proasta(ca orice barbat ...se tanguie si maraie incontinuuuu), apetit diminuat....Ana e tot pe el cu pupaturi....iar eu...
trebuie neaparat sa iau leg cu dr. copiiilor, ca asta la cine am fost ieri nu a avut nici o reactie la aparatul de aerosoli...
ma duc sa pregatesc gustarea copiilor....ca imediat se trezesc s-atunci sa vezi agitatie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare...
Nu am mai intrat de mult,ca ma o sarcina cu probleme si trebuie sa tau in patut...am avut o desprindere de placenta,cu sangerari...acum sunt mai bine,dar placenta e cam joasa...dar stau in patut cuminte...mai intru din cand in cand si va citesc...azi am aflat o veste care m-a socat...am aflat ce a patit baietelul lui Petro...offf Doamne...

Va pupacesc pe toate si pe puiutii vostrii!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 21+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multa sanatate isi doresc si o sarcina dusa la termen, un bebelus sanatos si voios. Te pup cu drag .

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare...
Nu am mai intrat de mult,ca ma o sarcina cu probleme si trebuie sa tau in patut...am avut o desprindere de placenta,cu sangerari...acum sunt mai bine,dar placenta e cam joasa...dar stau in patut cuminte...mai intru din cand in cand si va citesc...azi am aflat o veste care m-a socat...am aflat ce a patit baietelul lui Petro...offf Doamne...

Va pupacesc pe toate si pe puiutii vostrii!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 21+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

ufff ramo, stai linistta la patut cat poti de mult. are cine sa te ajute cu bea??

bia, sunt ffff bine. de maine intru in s 38 si astept si eu momentul!!! in rest nu am nici o problema....deja ma speria sarcina asta cat de usoara si fara probleme este...doamne sper sa fie bine bb si totul in regula. offff multaaa sanatate va doresc!!

alina, roxana, rox,

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 16 zile !!!!

Mergi la inceput