Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna

INA ti-a raspuns foarte bine ANA(AN). Eu am o prietena care asa a fost vindecata de platfus in copilarie. Doctorita i-a indicat mamei ei sa o duca la mare si sa mearga mult pe nisip fierbinte. Cat suporta. Si s-a vindecat

Cat priveste "Aveturile lui Habarnam" AZI MI LE-AM CUMPARAT! Si sunt in al 9-lea cer ca le caut de nu stiu cand. Vreo 2 ani. Si gaseam numa' aubiobook-ul care pe mine nu prea ma incanta. Si azi mi-am cumparat 2 exemplare - ca sa fie. Abia astept sa le recitesc.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Chatonel nu prea dau detalii sa nu...sochez lumea.
Dar toti suntem bine.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Imi pare rau de diacritice; o las balt.

Anaan, chiar saptamina viitoare voi suna pe cineva din conducere sa vad ce imi sugereaza.

Ideea Biancai mi-ar suride si mie daca nu as fi...eu POATE ca as putea avea grija de 3, 4 copii daca nu l-as avea pe Ian dar, asa, am tendinta -clar, pur subiectiva- sa-l dragalesc si sa-l servesc numai pe el Tocmai din lipsa alternativelor din oras, m-am gindit si eu sa mai iau vreo 2, 3 copii. Si mai este un dar: nu as fi dispusa sa fac lucrul asta decit pina cind as gasi o solutie ideala pentru Ian. Ori, ca sa mai iau citiva copii, ar trebui sa-mi amenajez mai una, mai alta, prin casa. Si nici la asta nu sint dispusa

Astept si eu cu interes alte opinii. Multam Anaan ca m-ai tras de mineca si m-ai facut sa parasesc granitele Tarii Capsunilor in care imi place mie sa...visez

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Hello, fete
Multumesc cui ne-a votat, sunteti niste dragute
Cine mai vrea sa ne voteze, are link la semnatura si primeste pupici de la Razvan
Inapreda, am vazut ca scrii de Habarnam a fost povestea preferata a copilariei mele, si acum mai am cartea!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Votat!
Mai e cineva in concurs?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Cred ca am mai precizat o data dar tin mortis sa fiu sigura de asta: din motive principiale, eu NU votez la concursuri pe nimeni; nu va suparati si nu ma uriti, daca se poate!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

OLI multumumesc mult de raspuns. Nu stiu ce as putea sa te mai intreb, poate daca ai vazut asa ceva negativ in comportamentul vreunei educatoare... ca de asta mi-e frica. Sa nu fie vreuna cu suflet de caine... Dar mi-a placut atat de mult, m-a relaxat atat de tare tipa aia... si mi-au placut mult si dotarile. Cred ca David va fi coleg de gradinita cu Calin. Sper ca de la mijlocul lui februarie. De fapt, avem o mare problema. Ca l-am da imediat altfel. Eu nu am permis (ca am facut scoala, dar nu m-am mobilizat sa invat si sa dau examenul) si lui Cata ii e f. greu sa vina din Piata Victoriei (unde are jobul) si sa-l ia pe pici sa-l duca acasa (la 15 minute de gradinita). Daca eu as avea permis, ar fi usor ca l-as lua eu si l-as duce acasa si apoi as pleca la job. Ca eu incep mai tarziu. Si din cauza ca eu "nu am fost in stare" sa-mi iau permis suntem in mijlocul unei "furtuni" in familie . Si nu stiu ce sa fac. Sa-l dau la program lung (ar fi mai simplu ca-l ia Cata seara si il aduce acasa) sau sa mai astept pana imi iau permis si sa-l dau la program scurt?
Daca ai mai incepe o data la gradi asta l-ai da pe David din prima la program lung?

Nu l-am vazut pe David, erau la masa, si directoarea mi-a zis ca sa nu ma apropii prea tare ca s-ar putea sa vina la usa si sa inceapa sa planga. Nu el, poate alt pici micutz asa... Cica mai e un Calin mic. Si tot plangacios ca al meu.

Off... mi-ar placea mult gradinita asta ca au spatii mari. Si toaletele erau bine dotate si sclipitoare...

Multumesc mult de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Cred ca am mai precizat o data dar tin mortis sa fiu sigura de asta: din motive principiale, eu NU votez la concursuri pe nimeni; nu va suparati si nu ma uriti, daca se poate!

Asta ar fi culmea sa se supere careva daramite sa te urasca

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Inca una si ma duc: rog fetele cu experienta intr-ale gradinitei sa arunce un ochi pe site-ul de mai jos si sa-mi spuna ce parerea au:
http://www.gradinitasmile.ro/program_gradinita_smile.html

Multumesc frumos

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Uitasem ceva, tot cu OLI. Nu stiu despre ce gloabe e vorba, dar ma bag. Eu plec sambata, pe 23 aprilie si ma intorc marti, pe 26 aprilie. Nu o sa avem bagaj mult ca stam putin si shopping prea mult nu vom face. Oricum, daca pot sa aduc ceva pentru tine cu mare, mare placere. Si cu Andiaroro o sa beau 3 cafele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Salutare!

Las tema la corectat, fiti ingaduitoare! Mai revin!

THE LIST 3

1. Filmul preferat:
imi plac filmele in general, de diferite genuri, dar cel la care revin mereu e Crash - Povesti din LA
2. Genul de muzica preferat:
imi plac diferite genuri, cu afinitate spre rock, dar ala usurel (pop-rock, punk-rock, alternative rock )
3. Formatia preferata/artist preferat:
U 2, Green Day, Bon Jovi, Coldplay, Pink, Alanis Morissette, Natalie Imbruglia, Billie Myers
4. Serialul preferat:
istorice: Rome, Dinastia Tudorilor, comedii: Seinfeld, Friends, Bundy, Totul despre sex, politiste: CSI (originalul, cred )
5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum?
putin
6. Bautura alcoolica preferata:
vinul rosu
7. Bautura non-alcoolica preferata:
apa plata
8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?
Scarlet, la determinare si incapatanare, dar nu m-as fi uitat ever la Ashley si m-as fi maritat doar cu Rhett
9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
Sophia Loren, Scarlet Johansson
10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?
La creier. Candva tineam la picioare, acum zic si eu, in stilul Biancai, is bucuroasa ca ma tin ele pe mine!
11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
Un parfum care-mi placea foarte mult, dar era cam costisitor si am considerat ca nu merita investitia si pe care mi l-a facut cadou sotul, asa, fara nici o ocazie speciala, considerand ca-l merit probabil.
12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
Orice gest de solidaritate ma impresioneaza. Si gesturile puiului meu. Acum, de exemplu, cand se trezeste dimineata, se da jos din pat, vine pe partea mea de pat, ma pupa incetisor si ma striga soptit "mami" iar eu ma trezesc ca frumoasa adormita.
13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
Prea putine, prea marunte!
14. Ce inseamna iubirea?
Un amestec de trairi intense (fericire, dorinta, durere...) care, prin succesiunea lor, ne alcatuiesc viata, ne definesc ca persoana si dau existentei noastre sens.

Mergi la inceput