Aspirante optimiste > 20 ani (626)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Mirunita, bine ai venit si fuguta la odisee! ca sa iti faci semnatura, intri la profil si o sa gasesti acolo un loc unde ti-o scrii. Dar intai sa o editezi intr-un mesaj normal si sa copii tot codul, pt ca acolo nu ai posibilitatea sa pui culori sau alte fonturi. sper ca ai inteles ce am zis...A si la ce medic te duci, ca vad ca esti din Paris. E roman?
Bccami, imi pare rau, nu am nici o idee cu autobuzele din bucuresti, dar poate stiu alte fete...

La mine nimic nou....

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Monica dimineata ha !?

Cum mai esti?
Eu luna asta am scapat repede de urati sunt Z4 si dau semne ca pe maine vor pleca
Si apoi pe treaba fara pauza

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

am avut treebutza muuulta

pai ce tie ti-au venit uratzii pe data de 10.01.?
ca mie mi-au venit pe 08.01.

eu sunt ok, am terminat cu ei
dar nu ma voi stresa extrem ca datile trecute
voi incerca sa fiu cat mai detasata mai ales ca as vrea sa slabesc putintel luna astasi sa fiu numai buna de 'copt' luna ce vine

insa...voi incerca si luna asta, ca nu ma lasa sufletul si daca iese sa fie binevenit samburelul...daca nu....luna ce vine cu mult sarg si cu programare la doctor pentru verificare trompe

tu ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

La mine e a treia luna .Sper sa nu mai intru in a patra

lamine ar fi a 10'a luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Monica dimineata ha !?

Cum mai esti?
Eu luna asta am scapat repede de urati sunt Z4 si dau semne ca pe maine vor pleca
Si apoi pe treaba fara pauza

am avut treebutza muuulta

pai ce tie ti-au venit uratzii pe data de 10.01.?
ca mie mi-au venit pe 08.01.

eu sunt ok, am terminat cu ei
dar nu ma voi stresa extrem ca datile trecute
voi incerca sa fiu cat mai detasata mai ales ca as vrea sa slabesc putintel luna astasi sa fiu numai buna de 'copt' luna ce vine

insa...voi incerca si luna asta, ca nu ma lasa sufletul si daca iese sa fie binevenit samburelul...daca nu....luna ce vine cu mult sarg si cu programare la doctor pentru verificare trompe

tu ce mai zici?

Scuze am calculat gresit!
Sunt Z5In 9 au venit
Nici eu nu ma stresez , cel putin incerc , si cum am mai spus am facut planul de actiune , dar parca ma vad cum reactionez inainte de ziua critica DIN NOU
Si eu sunt hotarata ca daca nu iese nici luna asta voi incepe investigatiile mai amanuntite ca degeaba pierd timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

merci Gabi o sa incerc asa pt semnatura;nu e roman ca nu prea cunosc doctori romini la paris dar e f bun;P.mintz il cheama eu sint multumita ca e singurul care la-m gasit sa faca si eco pe linga consultatie.mi-a dat toate analizele de facut si cind sint gata ne vedem (pe18 ian) l

http://lt1m.lilypie.com/Jvzup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

fetelor eu zic ca e bine sa va faceti toate analizele daca puteti.in special hsg mi-a zis de la laborator sa nu imi para rau ca la-m facut pt ca luna urmatoare ai sanse cu 30-40 la suta mai mari sa ramai gravi;nu stiu daca e adevarat sau a incercat ala sa ma consoleze imi zicea ca chiar daca nu ai nimic le ajuta sa se deschida mai bine... om vedea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

merci Gabi o sa incerc asa pt semnatura;nu e roman ca nu prea cunosc doctori romini la paris dar e f bun;P.mintz il cheama eu sint multumita ca e singurul care la-m gasit sa faca si eco pe linga consultatie.mi-a dat toate analizele de facut si cind sint gata ne vedem (pe18 ian) l

Ironia sortii face ca am ajuns la un roman, un alt dr giné m-a trimis la el pentru o eco si mi-a zis ca e f bun, apoi am vb cu o prietena care si ea mi-a zis ca a fost la eco la el, din intamplare. Asa ca am schimbat dr. meu cu el. Acum nu stiu sa zic de eficienta, pt ca nu am fost de multe ori, dar de fiecare data imi face eco.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

fetele
Paula nu a fost vina ta, stai linistita!
Bccami daca ai fost prin IDM vreodata sa sti ca e f. aproape. Direct acolo nu prea te duce nimic, trebuie sa o iei putin si pe jos. E in spatele magazinului BRICO-STORE, cand ajungi in zona mai intrebi.
Mirunita bine ai venit. Cand ai sangerat? Daca au trecut 7-10 zile de la ovulatie e posibil sa fie de la implantare sau poate o fi chiar de la ovulatie. Si mie mi se mai intampla sa fie cu mici picaturi de sg.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Mirunita poate fi si de la HSG dar e posibil si sa ai sanse f. mari sa ramai luna asta. Cand a avut loc ovulatia? Si eu sunt in ac sit cu tine. Am facut luni analize mi-a iesit putin peste prolactina, dar poate fi si de la stres. Toate analizele ok dar bebe nu. Prolactina marita poate fi o problema in infertilitate. Dar ea poate fi infl de f. multi factori asa ca luna de luna isi cam modifica val.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Bccami din piata unirii iei metroul pana la Basarab si iesi pe partea cu gara. O iei prin fata magazinului IDM pana ajungi la podul construit nou. Apoi faci dreapta, mai mergi cam o statie pe jos si pe partea stanga e Maternitatea Giulesti. Tot in aceeasi zona ajunge si tramvaiul 11 sau masina 105 care te lasa la Brico. Eu varianta asta o stiu, poate te mai ajuta fetele cu o varianta mai simpla.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput