Aspirante optimiste > 20 ani (626)
Raspunsuri - Pagina 3
PaulaFrida spune:
Luciana
Am reusit aseara cu sotiorul sa deslusim ce a scris asistenta,ce analize trebuie sa fac si anume: FSH,LH,Estradiol,Testosteron si Prolactina,
Abia astept sa le fac
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lucianamoga spune:
Paula Doamne ajuta sa iti iasa bine analizele!sa fie totul bine!
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
camcris spune:
paula de mesaj cu noul capitol
eu i-ti tin pumnii sa vii numai cu vesti bune, fara balauri si balarii
va doresc sa aveti o zi cat mai usoara
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
neata fetele mele fur si eu o cafeluta (asa mai diluata ) paula
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+
bccami spune:
Buna fetelor .... o zi minunata
Vreau sa aflu cu ce mijloace de transport se poate ajunge la maternitatea Giulesti (nu sunt de f mult timp in Buc)avand ca punct de plecare unirii sau universitate.
maine dimineata la ora 7 tb sa ma prezint pt monitorizare ovulatie la centrul de planificare de la giulesti si cred ca voi bajbai pe-acolo si nu voi ajunge la ora stabilita .
va multumesc anticipat si
pt un bebe sanatos
mirunita1983 spune:
salut,sint si eu o aspiranta la bebe si ma bucur ca insfirsit am reusit si eu sa imi fac cont pe dc
mirunita1983 spune:
datele mele dn:13/02/1983 aspiranta din iulie 2009 daca aveti timp sa ma treceti si pe mine in listuta
mirunita1983 spune:
de fapt mam hotarit sa va scriu ca am o problemuta:ultimul ciclu pe24 decembrie iar in 11 ianuarie am inceput sa am dureri mari de burta sa ma simt f obosita si am singerat un pic (citeva pic)doar o zi dupa aia nimic iar ciclul il astept doar pe 20 ianuarie