Aspirante optimiste > 20 ani (626)
Raspunsuri - Pagina 19
gabyv spune:
nu stiu daca exista si in ro, se cheama folliculinum, este ca o fiola cu niste granule, acelasi format ca si oscillococcinum.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lary74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv nu stiu daca exista si in ro, se cheama folliculinum, este ca o fiola cu niste granule, acelasi format ca si oscillococcinum. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Multumesc

Am sa intreb ,daca nu exista la noi poate gaseste ceva asemanator.
Banuiesc ca este pt .cresterea foliculilor.Sau mam inselat?
Pe mine mar interesa ceva pt spargerea lor(in afara de binecunoscutul pregnil care este si f. greu de procurat)
Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel
racheel spune:
buna ziua fetelor 

Azi am fost la manastire si v-am dat acatist.

Sa fie
la toate.
ankuta...pai se poate?!!!!tocmai tu la butoi?!!!
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
gabyv spune:
Da, Lary e pt maturare, apoi de maine o sa iau Luteinum, pana cand vine Cm-ul , dar nu stiu daca e pt spargere ...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
racheel spune:
| citat din mesajul lui annare rachell multumim ![]() ![]() ![]() ...la ce manastire ai fost?![]() |
Nu stiu daca este atat de cunoscuta.Este in judetul Olt la Calui.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
7+.
annare spune:
rachell si eu abia astept sa ajung in Romania la vara...iar primul loc pe care o sa l vizitez o sa fie biserica Radu Voda din Bucuresti...am auzit ca acolo Sf Nectarie face minuni...mama mi a trmis mir de acolo si din cand in cand mai citesc si actistul..poate poate se va indura si de mine si o sa mi indeplineasca dorinta
racheel spune:
annare, si eu am fost la Radu Voda, m-am rugat, am dat acartist.Eu acatistul Sfantului Nectarie l-am citit din septembrie pana in ziua de azi, pe fiecare zi neintrerupt.In decembrie am ramas graviduta, cu ajutorul lui zic eu.Am avut probleme si eu si sotul.Imi facusem planul sa strang bani pentru FIV.
Daca te uiti la mine la semnatura....cu ajutorul lor am un 
7+.
annare spune:
rachell eu in luna augustr l am descoperit pe Sf Nectarie...si at am citit 40 de zile acatistul,iar dupa ce l am terminat am citit in fiecare seara o rugaciune adresata lui....acum recunosc ca sunt cateva sapt de cand n am mai citit...dar de azi o sa incep din nou sa cites macar rugaciunea...
corina_s spune:
| citat din mesajul lui ankcta Fetele eu nu mai pot iesii din butoi. Ma intrebati acum cateva zile ce s-a intamplat de am ajuns la butoi. Nici eu nu stiu, stau in el si nu mai pot iesii, offf, nu am mai raspuns la niciun telefon de cateva zile, la munca merg in virtutea inertiei..... Ancuta , in curand ![]() |
ankcta incearca sa faci ceva ce iti face placere, ce ai amanat de foarte multe ori..trebuie sa incerci sa te binedispui!! toate am trecut print-o perioada ca asta si suntem alaturi de tine

Aspiranta la bebe