Aspirante optimiste > 20 ani (626)
Raspunsuri - Pagina 18
annare spune:
paula imi cer scuze dar m am exprimat eu gresit...pana in ovulatie temp mea este de 36.3-36.4..iar dupa ovulatie creste pana la 36.8, dar nu mai mult de atat...iar alte fete au temperatura la ovulatie de 37.1-37.4...asta incercam sa spun

camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare paula imi cer scuze dar m am exprimat eu gresit...pana in ovulatie temp mea este de 36.3-36.4..iar dupa ovulatie creste pana la 36.8, dar nu mai mult de atat...iar alte fete au temperatura la ovulatie de 37.1-37.4...asta incercam sa spun ![]() ![]() |
Buna. SA stii ca nu e o regula. Nici mie nu mi-a urcat temperatura mai mult de 36.8 si uite ca acum astept bebel. Important este sa urce zic eu...........atunci iti dai seama ca ai ovulatie. Apoi nu mi-a mai scazut, a ramas la 36.8. Nu mi-am mai masurat temperatura sa vad cat mai am acum.
6+ si mami de Razvan 7 anisori
gabyv spune:
Buna 
Azi iau ceva homeopat pentru ovulatie, asa ca sper sa fie cu noroc ![]()
Pacat ca sunt cam racita, iar in afara de paracetamol si ceai, nu pot sa iau nimic...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ankcta spune:
Fetele eu nu mai pot iesii din butoi. Ma intrebati acum cateva zile ce s-a intamplat de am ajuns la butoi. Nici eu nu stiu, stau in el si nu mai pot iesii, offf, nu am mai raspuns la niciun telefon de cateva zile, la munca merg in virtutea inertiei.....
Ancuta , in curand 
lary74 spune:
ANCKUTA nu se poate ca tocmai tu sa fi in butoi.
Tu aduceai optimismul si buna dispozitiei pe aici
"Daca tu pleci noi cui raminemii"cine ne mai trage dupa ea la mamicii?

Mai bine vino aici si spuneti oful o sa vezii ca va fi mult mai bine
.
nu mai fi trista ,esti tinerica ,sunt sigura ca pt. toate ezista un bebe,sau chiar 2-3,de ce nu.
Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel
gabyv spune:
Anka, nu se merita sa stai in butoi, iti faci f mult rau... mai bine uita-te la un film, fa ceva distractiv, ca sa uiti de el... Pai se poate, daca tu cea mai optimista din toate, faci asa, apoi noi ce sa mai facem...

ca sa-ti treaca
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lary74 spune:
Gabby ce anume ai luat hemeopat pt .ovulatie?
lary74 spune:
Mie singurul lucru pe care mi la indicat in ziua ovulatiei a fost sa iau dimineata si seara cite un nospa ,iar la amiaza aspirina de 375 de mg.Spunea ca dr. mai batrini foloseau aceste medicamente ca sa ajute ovulatia.Pe mine nu mau ajutat ,deaceea team intrebat de medi. hemeopat.