Aspirante optimiste > 20 ani (626)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

cine este din italia,pescara si imi poate recomanda un doctor bun ginecolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bella FELICITARI pt Z1!!!
Sa vina bebeeeee acum

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

bravo Bella.. asteptam II liniute

gaby..parca mi-ai facut si mie chef de shopping , eu am umblat de dim pana acum dupa perdele..si parca e un facut ca nu gasesc culorile pe care le vreau
hm, cred ca mai fac o plimbare..macar ca sa am parte si de cumparaturi placute azi..
ne mai auzim..va pe toate

Aspiranta la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

sarah bine-ai venit la noi

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

multumesc si asi avea o intrebare:cam in ce categorie de varsta sunteti,mamici?sa vad daca am nimerit bine si daca nu sa ma alungati sa imi ziceti sa merg sa ma joc cu papusile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna dimineata si de la mine,
Multumesc de urari,sa ne ajute Doamne Doamne pe toate.Toate avem nevoie de puterea lui.
Gaby spor la shopping- iti doresc sa gasesti numa clearence de 80%-90%.
Didi bafta mare in continuare- sa mearga totul bine si sa se finalizeze cu
Bella deci in aprox 14 zile se intimpla o minune mine ( HSG DATE+ 2-4 days = corect?)
Sarah bine ai venit-esti moderata si fetele nu vad in timp real mesajul tau, dupa 10 mesaje se posteaza automat( cel putin asa stiu eu).In ce priveste virsta: nu se face o diferenta aici, toate ne dorim acelasi lucru.Fetele sunt f. dragute,deschise si incurajatoare -bine ai venit si bafta mare.

Mergi la inceput

eu am 20 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Ce faceti fetelor de sunteti asa cuminti? Eu sunt la birou, am o scuza. Am fost azi la prima monitorizare, a fost totul ok, sunt ffffff optimista, dr imi da intotdeauna o stare asa, ca totul va fi bine. M-am intalnit si cu fetele de la pagina de FIV, am fost ditai gasca acolo, tare mult m-am bucurat ca le-am cunoscut si live.
La multi ani Felicity, sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca visul cat mai repede! Restul vine de la sine...
Lary, cred ca esti urmatoarea pt care scoatem motatele, n-am vazut sa se mai anunte cineva, asa ca tinem pumnii stransi tare!
ici multi tuturor si spor la liniute!

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

ai inceput procedura?cu Albu?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

multumesc si asi avea o intrebare:cam in ce categorie de varsta sunteti,mamici?sa vad daca am nimerit bine si daca nu sa ma alungati sa imi ziceti sa merg sa ma joc cu papusile!

tinerele mama

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Seara buna!
ACUM pe seara m-am bagat la o tocanitza de vitel,sotul a facut cumparaturile,am fost si la spatiul de joaca cu piciul,am dormit si la amiaza,asta da viata.oooo,si am fost si la primul solar din viata mea,si tare naspa m-am simtit....mi-a fost chiar frica,valeu muma
Bella,felicitari si bafta multa!
Din italia sunt dar nu pescara,si doctori sincer sa iti spun,cam toti privatii sunt bunisori,dar si la spitalul de stat esti tratata la fel,iar o sarcina fara probleme te ajuta sa iti pastezi si o mie se euro in buzunar
Ancadragoman,ce mai spui nou?A trecut perioada de acomodare la servici?proiectul bebe2 cum mai este?
Gaby,eu cam dorm mult,recuperez din anii in care Cris efectiv ma tinut drogata....imi incarc bateriile,si cand se strang cateva ore in plus dormite,ma trezesc la 5 de dimi cu sotul,fac curat apoi ma bag la net si privesc pustiul cum doarme sfaoraind
Revin

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput