Aspirante optimiste > 20 ani (626)
Raspunsuri - Pagina 13
lary74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicityhope buna dimineata, dau si tiramisu- am ajuns ce nu mi-am imaginat:37 de ani.Am o dorinta mare :Doamne,fa sa fie si la mine ,chiar daca nu am considerat sa am copii pina la o virsta atit de "inaintata", asta nu inseamna ca mi-l doresc mai putin decit doamnele de aici.Cel mult inseamna ca am avut si altele de rezolvat in viata asta!Da doamne si la mine si la cele ce, alaturi de mine, se roaga pt asta!Dorinta aII-a: da doamne sanatate pt toti oamenii de pe planeta asta, sa nu mai fie boli si necazuri si spitalele sa se numeasca centre de cercetare si combatere,nu centre de vindecare! Dorinta a III-a:vreau in Florida in Aprilie,marire de salar in Martie,sa fie bine la evaluarea din Februar,si sa petrecem bine si frumos( eu si ursu' meu) week-endul viitor (noi sarbatorim zilele de nastere impreuna). Nu am avut timp sa citesc in urma.S-a mai anuntat cineva cu II? Felicitari daca da,bafta mare la testari daca nu,spor la munci pt cine e in perioada de productie maxima. Va pup,o zi buna si nu uitati sa zimbitit si la cel/cea ce va calca pe nervi. ![]() |
La multii ani si tot ce doresti sa ti se implineasca anul acesta.

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel
didi32 spune:
Ce faceti fetelor de sunteti asa cuminti? Eu sunt la birou, am o scuza. Am fost azi la prima monitorizare, a fost totul ok, sunt ffffff optimista, dr imi da intotdeauna o stare asa, ca totul va fi bine. M-am intalnit si cu fetele de la pagina de FIV, am fost ditai gasca acolo, tare mult m-am bucurat ca le-am cunoscut si live.
La multi ani Felicity, sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca visul cat mai repede! Restul vine de la sine...
Lary, cred ca esti urmatoarea pt care scoatem motatele, n-am vazut sa se mai anunte cineva, asa ca tinem pumnii stransi tare!

ici multi tuturor si spor la liniute!
lary74 spune:
| citat din mesajul lui didi32 Ce faceti fetelor de sunteti asa cuminti? Eu sunt la birou, am o scuza. Am fost azi la prima monitorizare, a fost totul ok, sunt ffffff optimista, dr imi da intotdeauna o stare asa, ca totul va fi bine. M-am intalnit si cu fetele de la pagina de FIV, am fost ditai gasca acolo, tare mult m-am bucurat ca le-am cunoscut si live. La multi ani Felicity, sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca visul cat mai repede! Restul vine de la sine... ![]() Lary, cred ca esti urmatoarea pt care scoatem motatele, n-am vazut sa se mai anunte cineva, asa ca tinem pumnii stransi tare! ![]() ![]() ici multi tuturor si spor la liniute!Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
Multumesc

sa fie bine pt toate aspirantele

ankcta spune:
Buna dragutele!
Offfff ce greu ne miscam pe aici. Eu am fost 2 zile in butoi, astazi stau pe langa 

Ancuta , in curand 
gabyv spune:
Buna, acum m-am intors si eu, ca de dimineata is plecata prin magazine![]()
Am o durere de ovare, ca parca as fi la ovulatie sau ca ininte de CM, nu stiu sa zic... problema e ca eu sunt abia CD5
oare ce o fi ?
Mirunita, aici nu se fac numai 3 eco pe timpul sarcinii, alea 3 sunt oblgatorii si rambursate integral de Secu. Tu iti faci in fiecare luna si esti rambursata ca o eco normala de Secu, restul mutuala. Asta pana la 6 luni, cand apoi preia tot Secu.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
buna seara fetele
vreau sa intreb si eu ceva
cand e momentul potrivit pentru HSG? adica, imediat dupa ciclu si pana in ovulatie?
va pup
sa aveti o seara frumoasa

dananagi spune:
buna,fetele.nam mai intrat pe la voi.din cind in cind va mai citesc si mai astept,poate,poate apareti pe la odisee.eu de cind sint in tara nu mai am timp de nimic.azi am fost la primul eco
.bebe e bine,palpeaza inimioara,are sase sapt si 80 mm.sint in al noualea cer.dar mia dat de facut o analiza care nu stiu cu ce se maninca.analiza se numeste TORCH.va rog,daca ati facut vreuna analiza asta,poate ma lamuriti si pe mine.sper din suflet sa fiti toate bine si curind sa aveti doua liniute.

5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui Monique77 buna seara fetele vreau sa intreb si eu ceva cand e momentul potrivit pentru HSG? adica, imediat dupa ciclu si pana in ovulatie? va pup sa aveti o seara frumoasa ![]() ![]() ![]() |
hsg-ul se face inntre zilele 9 si 11 ale ciclului menstrual

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
lorena_86 spune:
dana ma bucur ca bebe e bine
cum a fost cu avionul
TORCH este un colplex de 8 analize foarte impostante.....sunt analize pt depistarea unor paraziti care daca ii ai fac rau la bebe
este compus din:
toxoplasma gondi
citomegalovirus
rubella
herpes
analizele astea 4 sunt cate doua.......adica anticorpi cu memorie si cei prezenti....cu alte cuvinte iti atara daca ai avut in trecut si te-ai vindecat si daca ai in prezent
tin pumnii sa iasa bine

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Veniti la o cafeluta!

si tiramisu- am ajuns ce nu mi-am imaginat:37 de ani.
,chiar daca nu am considerat sa am copii pina la o virsta atit de "inaintata", asta nu inseamna ca mi-l doresc mai putin decit doamnele de aici.Cel mult inseamna ca am avut si altele de rezolvat in viata asta!Da doamne si la mine si la cele ce, alaturi de mine, se roaga pt asta!