Somnul de dupamasa la copilul de 4 ani: da sau nu?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Zina, e posibil ca baietelul tau sa aiba o reactie alergica la miere, pentru ca si fetitei mele i-au iesit o gramada de bubite pe maini si torace, apareau si dispareau in cateva minute si aratau ca si cum era urzicata, in perioada in care i-am dat sirop de tuse cu miere (mucosolvan, cred). am scapat de bubite cu claritine sau aerius. si nu i-am mai dat acel siropel de tuse.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Zina, ti-am mai zis si iti mai zic: nu-ti mai compara copilul cu alti copii. E o chestie cat se poate de nociva si paguboasa.

Asculta-ti copilul si tine cont de nevoile lui!!
Important: nevoile copilului tau nu au absolut nici o legatura cu nevoile copilului meu sau nevoile copilului lui Roli sau nevoile copiilor de la gradinitele din Franta!!

Sper sa reusesti sa te mai relaxezi. Ai devenit un fel de Dianaintruder a sectiunilor cu discutii despre copii :(. Faci abstractie de orice ti se spune si faci tot posibilul sa-ti validezi iar si iar parerea intiala. Chiar nu inteleg de ce mai ceri si alte opinii.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Denizel, nu, nu e asta.

Zana deschide subiecte, ca si alti user-i, de dragul de a le deschide. Ii place sa fie batuta pe umar.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Frumos doamnelor, Denizel si Mcoca. Stiti vorba aia: "va las in plata domnului.....".
Cand nu ai cu cine, nu ai si basta!

Denizel, cer opinii pe forum ca asa doresc, pentru asta este forum-ul, nu ca sa intelegi tu ceva.

Eu cred ca numai aici va puteti manifesta asa cum doriti, ca-n viata de zi cu zi sunteti "puse la zid", de-aceea aveti reactii de acestea aici pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Zana uita-te si tu un pic la tine in ograda. Copilul are constant o problema, 99% din cazuri imaginara. De ce bietul de el trebuie sa suporte frustrarile si neimplinirile tale.
Esti neimplinita in viata de cuplu si prin urmare iti concentrezi atentia la 200% pe copil : vai nu doarme la pranz, vai are un muc, oare doi muci inseamna otita, etc, etc.

Nu sunt prima care ti-a zis asta, dar na preferi sa fii strutz.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Zina, cum se poate?! Ai uitat sa-mi spui 'la revedere' sau 'o zi buna' :)).

Imi pare rau ca te superi, dar mi se pare de neinteles ca, dupa ce ai cerut pareri si dupa cateva pagini de discutii, sa intrebi senina: "Deci, ce ma sfatuiti? Maine sa-i spun bonei sa insiste cu somnul sau nu? Ce sa fac?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Zana uita-te si tu un pic la tine in ograda. Copilul are constant o problema, 99% din cazuri imaginara. De ce bietul de el trebuie sa suporte frustrarile si neimplinirile tale.
Esti neimplinita in viata de cuplu si prin urmare iti concentrezi atentia la 200% pe copil : vai nu doarme la pranz, vai are un muc, oare doi muci inseamna otita, etc, etc.

Nu sunt prima care ti-a zis asta, dar na preferi sa fii strutz.

Vicky si Printzesone

cred ca mesajul asta ar trebui postat la majoritatea topicelor deschise de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Zina, cum se poate?! Ai uitat sa-mi spui 'la revedere' sau 'o zi buna' :)).

Imi pare rau ca te superi, dar mi se pare de neinteles ca, dupa ce ai cerut pareri si dupa cateva pagini de discutii, sa intrebi senina: "Deci, ce ma sfatuiti? Maine sa-i spun bonei sa insiste cu somnul sau nu? Ce sa fac?"

.
Denizel si mcoca .

Mi se pare de admirat efortul fetelor care raspund pe bune la subiecte pe "ne bune".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Eu cand am deschis subiectul, am stat si m-am uitat ca proasta, interzisa. Serios am crezut ca-i la misto, caci nu puteam crede ca o mama insista pe somnul de dupa amiaza si copilul merge la 12 noaptea in pat!!!
Cand colo ce sa vezi, sunt chiar mai multe mame . Eu nu pot intelege, serios, la ce se insista atat pe somnul asta de amiaza.

Denizel dar tare blanda ai mai fost aici, iar l-a subiectul celalalt te-ai luat de dulciurile copilului meu si de faptul ca mi-am permis sa-l parasc pe forum.

Am mai zis eu de mult ca pe forumul asta numai mame perfecte sunt, dar daca ajungi in RO tare te mai intrebi, unde-s Doamne!?

Eu nu-s perfecta, fac si eu multe grseli, dar...
Tot nu pot intelege, cum Dumnezeu sa tii un copil de 3-4 ani pana la 12 noaptea treaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Claudia,sunt copii pe care nu ii tii, te tin ei treji pana la 12 noaptea. Am eu o prietena buna a carei fetita de 6 ani nu doarme deloc dupa masa si tot la 12 se culca. Surioara ei de cateva luni ii calca pe urme, dormind f. putin in comparatie cu ce scrie la carti pt varsta ei. Daca copilului nu ii e somn, nu e obosit, ce-i poti face? Fenobarbital pe vena?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput