Pufii de 2010 (199) - LMA Ema! LMA Andrei!
Raspunsuri - Pagina 2
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 eu zic sa nu lasam pe maine ce putem facem azi, hai cu 200 !!! |
xela, imi place cum gandesti! Ce mai fac copilasii tai?
dandanaG spune:
neata!
LA MULTI ANI PETRA ANASTASIA !
LA MULTI ANI ANDREI IOAN !
LA MULTI ANI BBX !
Dragos Andrei
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
xela, imi place cum gandesti! Ce mai fac copilasii tai? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
C face km prin casa, A e la gradi. In rest au inceput cu chiraielile impreuna de nu mai pot de dragul lor.
C strica tot, A tipa si se fereste, il mai imbranceste, C o mai capaceste si el ... chestii d-astea ...
In alta ordine de idei ma mir ca sunt sanatosi de f mult timp, vreo luna as zice ... Doamne ajuta!
Voi ce faceti?
xela_07 spune:
Nik0le - si eu cochetez cu ideea sa fac torul singura dar ... nu stiu pana la urma.
La A imi place sa-l fac eu ca mai fac cate ceva cu ea, e foarte entuziasmata sa ma ajute, sa ne uitam pe net dupa model, sa facem planuri ce si cum. La C ma gandesc ca oricum il mancam noi si poate chiar nu are rost sa ma mai chinui ...
Daca ma gandesc la scoruri si ca eu pot sa-l fac mai gustos si mai sanatos (na, ca m-a lasat modestia ) atunci as zice sa ma produc eu.
De aspectuos ... clar ei il fac mai aspectuos, dar ... macar incerc.
Zic si eu ... iar aberez.
dandanaG spune:
alexutzza parca vorbesti de fii-miu, idem face cu laptopul, eu scriu DOAR cand doarme el, nu am altfel cum
dece tu scrii si jij sta cuminte pe oala? sunt invidoasa
ayanna zgubi e cea mai tare am vazut cum scoate ea oalele din dulap si cum danseazaaaaa - am ramas fara cuvinte
Dragos Andrei
nyny spune:
Am vazut ca discutati despre cadouri pt bebelusi.
Eu i-am luat Marei la prima aniversare o jucarie (nu-mi mai aduc aminte ce... pt ca s-a amestecat cu celelelte jucarii) si un lantisor de aur. Mai primise unul la botez de la nasa. Nu m-am chinuit foarte mult cu alegerea jucariei pentru ca stiam ca se va plictisi oricum repede de ea si m-am gandit la ceva de care sa isi aduca aminte si cand va fi mare. Poate nu o sa-l poarte niciodata... sau poate o sa-l poarte cu mare placere pt ca i l-au daruit parintii la prima aniversare.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
xela_07 spune:
Spam, spam ...
Nyny- aerosolii sunt foarte eficienti pentru ce aveti voi, multa sanatate!
Haircut - mi-am amintit ... Nu e iesire romantica in wk la voi dar lasa ca e bine si asa ... putin preludiu
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Haircut - mi-am amintit ... Nu e iesire romantica in wk la voi dar lasa ca e bine si asa ... putin preludiu |
rox_y spune:
aha..stiam eu ca am uitat ceva...
eu (adica noi) i-am luat Dianei de ziua ei catelul vorbitor..ii place de numa de el. toata ziua l-ar butona
si am inteles ca si alina_libra are un puf bolnavior...Multa sanatate si voua
nyny ce bine de david ca si-a mai revenit
multumesc pt urari la adresa tatalui meu
Intrebare: cand le putem da sunca bebeilor si ce fel de sunca( a nu se citi slanina)
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
tomaca spune:
Cu multumiri de capitol nou, zic si eu Buna ziua.
Intru repedede repede sa vad aniversatii si sa fac urari, dupa care noutati daca oi putea sa citesc.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro