Pufii de 2010 (199) - LMA Ema! LMA Andrei!
Raspunsuri - Pagina 15
ayanna_xem spune:

La Multi Ani EMA, floare de iris...
...la multi ani cu sanatate, impliniri, bucurii si o viata pe placul tau!
_
Mami de
strumfita zgubilitica
larisel spune:
LML EMA! 
LML MAIA TEODORA! 
LML ANASTASIA! 
Sa fitzi sanatoase, frumoase, shmecheroase si norocoase!
plateea spune:

LA MULTI ANI IRIS EMA !

LA MULTI ANI ANDREI !

sa fiti sanatosi, voiosi si neaparat sa ii bucurati pe parinti!
alex, traiasca micul grec...
uau... ce de chestii face! tre sa ai o inima cat un pepene...
sau cat ranza decenuelei...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Foarte tare Yannis!! Felicitari! Cred si eu ca esti fericita.... ![]() Pt mine e prea complicat sa stau sa-i identific achizitiile, e mai usor sa ma prind de "ce nu face". Imi mai dau seama cand va aud pe voi dar in rest sunt ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Da, da, exact asa ca tine si eu, cand zic fetele realizez: "pai si al meu!" cel mai des e..."mmm al meu nu...si e mai mare!"
Dar acum intr-o singura pag si Tomaca a zis ca sta in picioare buturel si Bea a zis ca Ivan bea singur so...m-am sesizat si eu....si am inceput sa scriu de stat in picioare si baut si au venit si celelalte....
Oricum , treb sa sterg mesaju' pana maine dimineatza sa nu ma apostrofeze tovarasha Dece ca scriu d-alea cu "'s frumoasa, desteapta si cu bani si al meu copil e nemaivazut si nemaintalnit"
de
Yannis
lucia2000 spune:
Fetele daca tot va laudati pe aici sa ma laud si eu ca de cateva seri(3-4) teo adoarme fara san
Eu sting televizorul, sting si becul si ma asez in pat la somn.
el sta ce sta in fund in pat apoi daca vede ca eu dorm(ma prefac, dar el crede ca dorm), se aseaza si el in pat si in maxim 5-10 min e adormit.
apoi il iau eu si il mut in patut