Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)
Raspunsuri - Pagina 6
ariana2005 spune:
Felicitari Bebycry!recuperare rapida si bine ai venit pe lume bebe Yannis!
Abramburika, ma bucur ca sunteti mai bine..
mami de Ariana (30.10.2005) si
36+cu
Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
madalina_m spune:
FELICITARI BABYCRY!!! INCA UN BAIETEL VENIT PE LUME! RECUPERARE GRABNICA SI MULT LAPTIC!!!
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
loutzy spune:
Hello fetele.
Am vesti de la Aditza:"bebe mihai are 3180g, 51cm si nota 9. e un scump are o gurita... imi venea sa il pap"
Felicitari fetelor care au nascut sa fiti sanatoasi si voi si bebeii vostri.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai
madalina_m spune:
ABRAMBURIKA, ne bucuram mult de vesti! Faptul ca bebe Gabriele este pe maini bune, ca doctorii sunt meticulosi si isi dau interesul nu poate decat sa ne bucure si sa fim convinse ca totul va fi bine. Putere multa mamica incercata! 
37+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Hello fetele. Am vesti de la Aditza:"bebe mihai are 3180g, 51cm si nota 9. e un scump are o gurita... imi venea sa il pap" Felicitari fetelor care au nascut sa fiti sanatoasi si voi si bebeii vostri. ![]() ![]() Laura de dulce Stefan-Mihai |
FELICITARI ADITZA!!! MULTI PUPICI LUI BEBE MIHAI! SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
37+ cu
madalina_m spune:
DOLORESS urma sa se duca la monitorizare ieri, nu? Sau azi se duce? Am emotii pentru ea ca de cate ori s-a dus a oprit-o in spital. ASTEPTAM VESTI CU NERABDARE!!!
37+ cu
dangabriela spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI
MISSMJ, ADITZAC, BEBECRY 

Refacere rapida, bebei sanatosi, mancaciosi si necolicosi

FVL heterozigot, 37 de saptamani
Andrei
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Hello fetele. Am vesti de la Aditza:"bebe mihai are 3180g, 51cm si nota 9. e un scump are o gurita... imi venea sa il pap" Felicitari fetelor care au nascut sa fiti sanatoasi si voi si bebeii vostri. |

FELICITARI ADITZAAAAA!YUPIIII!SUUUPER!
BRAVO MAMICA!
BINEE AI VENIT PE LUME BEBE MIHAI!!!!

sa fiti sanatooosi!!!!!!!
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
ariana2005 spune:
Felicitari Aditza!bine ai venit pe lume bebe Mihai!sa cresti mare si voinic...
mami de Ariana (30.10.2005) si
36+cu
Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ocsanica80 spune:
Oauuuuuuu ce de bebei s-au nascut,
FELICITARI MAMICILOR MISSMJ, BEBEYCRY SI ADITZA

Ce frumossssssssssss, abia astept sa imi vad si eu buburuza, parca nu mai am deloc rabdare si mai este asa de mult...... pana una alta sa vedem vineri ce spune doctorul;
36 +
Maria-Sofia
Roxana