Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!!!

FELICITARI, MICA_DARIA!!! RECUPERARE RAPIDA SI UN BB SANATOS!!!

ROXX, ma bucur tare mult sa te vad asa optimista si topita...Asa as vrea sa va vad pe toate! aveam nevoie de asta ptr ca m-a cam cutremurat patania lui Miha si am cam facut noapte alba...Dar cand va vad asa optimiste, mai ales cand stiu ca ati trecut prin ce-ati trecut si tu si Simo, parca imi vine inima la loc. La urma urmei Doamne Doamne hotaraste in toate si uneori ne mai incearca credinta...

Ma duc sa beau o cafea ca-mi cade capul pe tastatura de somn...

HAI, MAMICO ACHE!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Felicitari Mica_Darie!!! Bine ai venit bebeluso!

HAI ACHE!!!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

ne pare extrem de rau..din pacate e o veste devastatoare si nu ar trebui sa le mai postam pe site mai ales ca sunt fete care vor naste maine si nu stim ce impact au vestile astea
no offense..e doar parerea mea

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Din pacate, trebuie sa va anunt o veste devastatoare... fetita colegei mele de odisee, Miha, Ilinca, e ingeras, s-a nascut fara puls... sunt socata de cand am aflat... nu stiu ce sa mai spun, decat ca sunt consternata... Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si sa-i dea putere mamicii ei sa treaca peste nenorocirea asta...

Miha, suntem alaturi de tine!

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Angie +37

bebe jucaus

amr 7 zile

Total de acord eu de aseara de cand am citit nu mi mai revin si imi fac tot felul de ganduri

Dumnezeu sa aibe grija de mamica si micutul ingeras!!!

Andreea
35+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Miha, fi tare. Nici nu pot si nici nu vreau sa-mi imaginez ce simti. Dar esti in gandurile noastre. Sper sa gasesti forta sa treci mai departe.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

33+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

RELUSHA ...DA-NE O VESTE!

A nascut prin cezariana un baietel de 3300g ...sunt bine amandoi.ieri deja ea se ducea singura la baie.

ps:scuze de am dat Buzna

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!

am citit si eu din urma, si e de neinchipuit ce i s-a intamplat lui Miha. I-am scris la odiseea lui Luca, acolo e mai activa. E incredibil cat de puternica e si cum avea saracuta grija noastra, sa nu ne speriem, sa nu aflam...

Si chiar asa ar trebui: sa nu ne panicam. O putem sustine si putem sa ne rugam pentru ea, si in acelasi timp si pentru noi, sa pozitivam si sa nu punem raul inainte.
Stiu ca e greu, eu de azi dimineata de la 3, cand m-am trezit, ma tot gandesc la povestea asta.

Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toate! Pe noi si pe familiile noastre!

.....................................................

Felicitari mamicilor de ieri pe care nu le-am felicitat inca:

ADITZA SI MICA_DARIA

Si

HAI ACHE!!!
HAI LORI!!!
HAI JASMIN!!!

Relusha cred ca e de mult cu BB2 in brate, i-a pus si numele

eu ieri am avut niste dureri de spate de am crezut ca mor. sau nasc. ambele variante erau bune, pentru ca ar fi pus capat durerii. nu puteam sta nici in fund, nici pe o parte, nicicum.
credeam ca sunt contractii si ca ar trebui sa plec, dar pana la urma mi-a facut soata un masaj (brutal, din punctul meu de vedere) dar care si-a facut efectul instantaneu. iar azi sunt ca noua.
mai am fix o luna, maximum, azi. sper sa mai vrea sa stea la copt, ca noi tot nu am primit datoria inapoi si ne luptam sa punem deoparte sa acoperim golul. si pana la sfarsitul lunii nu vom reusi. asa ca.. livada cu morcovi e la noi. i-am luat pe toti si ii impartim frateste, eu si sotul

hai ca m-am lungit prea de tot. va pup pe toate, va urez o zi buna, si va urmaresc din umbra

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 31 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

RELUSHA ...DA-NE O VESTE!

A nascut prin cezariana un baietel de 3300g ...sunt bine amandoi.ieri deja ea se ducea singura la baie.

ps:scuze de am dat Buzna

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

exact ce spuneam!

FELICITARI RELUSHA!!!
BUN VENIT PE LUME, BB2!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 31 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Buna fetelor, eu sunt o vecina de odisee de la Fluturasi de martie-aprilie si am o mare rugaminte la voi.

Am 27 de saptamani, sunt la a 2 a sarcina si ar trebui sa nasc la medlife, insa nu prea mai vreau, asa ca sunt in cautare de doctori si spitale.

V-as ruga tare mult daca ati putea sa ma ajutati cu experientele voastre. Spre ce medic si spital m-ati sfatui sa ma indrept, asta in cazul in care m-ar accepta acum.

Va multumesc.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Iti recomand pe dr Cristescu Ciprian de Giulesti. Cred ca te primeste fara probleme. Este pe 15 de garda. Mergi in jur de 5pm...atunci isi programeaza el si este la camera de garda (in limita urgentelor). Este un medic excelent. Cu el am nascut prima oara si cu el voi naste si acum.
Sanatate si nastere usoara!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 38+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neataaaa!
Felicitari mamica mica_daria!
Bine ai venit bb Alexa Ioana!

Zumzu si eu am vrut sa-ti zic cam acelasi lucru ca si fetele... incearca sa vb cu un consultant in alaptare. Sigur vei rezolva problema si vei vedea unde si ce gresesti.
Legat de colac - mie mi-a luat mama unul de-asta normal pentru la mare de la un magazin de 3.8lei unde au toate porcariile, ca nefiind sezonul cam greu cu gasitul de asa ceva iarna.
Mi-a fost foarte folositor!!!

HAI ACHE!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

felicitari proaspetelor mamici!! bun venit bebici!!!

doloress, multumesc pt postare ta. te rog cand mai ai ocazia mai scrie despre inceputul perioadei de alaptare.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput