Prietene la bine si la greu - 98
Raspunsuri - Pagina 9
ionelamaria spune:
ziua buna
stiu ca am disparut asa "ca magarul in ceata"
Marti l-am reinternat pe tata si acum lucram la intratul in ritm normal. Am cam fost dati peste cap sarbatorile astea. De fapt, eu nu am simtit sarbatoarile. Doar dimineata de Craciun cu desfacutul cadourilor lui Mihnea, singurul din casa care a fost cuminte anul trecut, ca numai el a primit. Am fost atat de ... incat nimeni nu a avut chef de cadouri.
A fost greu si e greu si asa... dar nu are sens sa detaliez. Marti, dupa ce l-am internat pe tata am iesit putin la plimbare si mama a ramas singura acasa( nu a vrut sa mearga). Cand ne-am intors mutase toata mobila de la ea din camera singura. Simtea nevoia sa schimbe ceva, sa delimiteze trecutul de viitor... Pentru ea e cel mai greu.
Mihnea, el e bine, alintat... am inceput programul intensiv de reeducare. Stie foarte bine pe ce nu are voie sa puna mana ( aragaz, priza, masina de spalat) dar direct la astea se duce si, inainte sa puna mana ma priveste zambind strengareste. Vrea numai in brate si poate plange mai mult decat ma tin pe mine nervii . Asta se trage de la perioada cu bunicu'acasa, cand eram nevoita sa-i fac mofturile sa nu tipe. Ei, am descoperit ca, daca ii spun :"ma deranjeaza cand faci mofturele asa, te las in camera si ma intorc atunci cand iti trece"( si execut imediat ce am spus) se linisteste imediat ce am parasit camera. S-a intamplat sa reia plansul cand ma vede. Repet actiunea. Cu ceva rabdare reusesc sa ma fac inteleasa si capat un zambet cand intru in camera. De mers... merge singur cand are el "un interes". Nici nu-l intereseaza ca nu are sprijin. Dar are zile cand nu face 1 pas fara sustinere. Nu-i bai. Are el timp.
Eu am primit azi vizita soacrei, deocamdata e plecata cu fiu'su in oras cu treaba. Sper sa o termine ( treba) cat mai aproape de plecarea trenului. Poate nu mai trece pe aici ( ce rea sunt)
Gata pauza. Merg la munci.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
lylyana.ion spune:
La Multi Ani Licurici!
iti doresc numai bine, sanatate, putere si multa rabdare pt a o creste frumos pe Amalia si puiul din burtica, sa ai parte de intelegere din partea sotului, sa traiti in armonie si fericire!
La Multi Ani Rgagapie!
ti-am vazut grasuna in poze
Crissa, ce baiat mare ai! ai fugit si cretzii, dar vorba lui, cresc la loc. ii bulanasele
LauraG, mi-a placut tare Nicholas in costumatia de halloween
imi pare mult mai baietos, mai matur decat alti fulgusori, oricum ar fi, este superb, si are ochisorii lui tati
Coque, cum mai este Matei astazi?
lylyana.ion spune:
Monis, pentru mine e departe locul de joaca, mai ales fara masina, daca e ok afara maine, am intentia sa-l duc prin H
lylyana.ion spune:
Versuri scrise la intrarea īn biserica de la Sadinca, jud. Sibiu , mica mān#259;stire condus#259; de p#259;rintele-c#259;lug#259;r David.
"Un lung tren ne pare viata.
Ne trezim in el mergand,
Fara sa ne dam noi seama,
Unde ne-am suit si cand.
Fericirile sunt halte,
Unde stam cat un minut,
Pana bine ne dam seama,
Suna, pleaca, a trecut.
Iar durerile sunt statii
Lungi, de nu se mai sfarsesc
Si in ciuda noastra parca,
Tot mai multe se ivesc.
Arzatori de nerabdare,
Inainte tot privim,
Sa ajungem mai degraba
La vreo tinta ce-o dorim.
Ne trec zilele, trec anii,
Clipe scumpe si dureri,
Noi traim hraniti de visuri
Si-nsetati dupa placeri.
Multi copii voiosi se urca.
Cati in drum n-am intalnit,
Iar cate un batran coboara,
Trist #351;i frant, sau istovit.
Vine-odata insa vremea,
Sa ne coboram si noi.
Ce n-am da atunci o clipa,
Sa ne-ntoarcem inapoi?
Dar pe cand, privind in urma,
Plangem timpul ce-a trecut,
Suna goarna VESNICIEI:
< Am trait si n-am stiut >"
cristina_boc spune:
LAURAIRINA
avem pupici cat te tin obrajorii
LA MULTI ANI RGAGAPIE, ce mare si frumoasa s-a facut Maya!
Vreau si eu o , pe cand vroiam sa-l laud ca doarme bine noaptea, doar 2-3 treziri, azinoapte si-a facut iar plinul de nspemii - treziri.
O zi frumoasa sa aveti.
Participam la concurs: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank">cri.jpg
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
simina_kin spune:
LA MULTI ANI LAURA SI RAMONA
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
Rgagapie
Ionela , te cred ca ti-e greu, eu cred ca Mihnea e baiat inteligent si o sa coopereze cu mami in reeducare
Strumfy mai ai putintica rabdare ca o sa treaca si asta, copilul nu o sa moara de foame, nu-ti fa probleme, probabil o supara ceva , dar cum nu poate sa-ti spuna, o sa trebuiasca sa lasi timpul sa rezolve treaba cu apetitul, isi revine ea Andra, fii sigura
ps: imi place noua freza a strumfitei
Dana.n e o vorba a Laurei, cred ca o stii, invidie + la maxim ca o sa te vezi cu fetele, dar in acelasi timp ma bucur enorm daca vei reusi, stiu ca iti doresti mult asta
Lalu ce face Ariana cea gingasa? nu ne mai zici nimic de ea? ce-i cu lipsa asta de chef de forum???? ... hai multi, poate scoti doo vorbe si pt noi
am adormit mandruta si stau cu ochii pe voi
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
mai am cate ceva de spus:
Diana spor la invatat si multa bafta sa-l ajungeti pe tati cat de curand, pupam familionul, de ce nu zici acilea ca participa Timeea la concursul Klorane? am gasit si am votat printesa
Raluci zici tu bine cu socializarea asta, cu cat stau mai mult printre copii, cu atat descopera si invata lucruri noi,
sa stii ca majoritatea copiilor la varsta asta spun 2-3-4 cuvinte (gen mama, tata, papa) si mai mult vorbesc in legea lor, si Sabina face la fel, are timp copilul sa vorbeasca, fii linistita
Simina imi plac vestile de la tine, pupam stafiuta cheliuta
Lili da' ce treaba ai avut matale, de te-ai trezit cu noaptea'n cap? Sabi s-a trezit la 8 fix si eu ma rugam de tat'su sa o ia sa mai dorm si eu 15 min (el era treaz, lucra ceva la laptop)
Crissa ce perisor lung si fain are Robert, ca sa nu mai zic de ochisori
Many vazui si sosetelele pereche, nota 10 pt soacra
Tina felicitari pt Geo mergaret
Doamna K cam mult tine petrecerea de ziua ta, treci la raport !
Angi rabdare multa, sparge ea si maseluta buclucasa...si Sabi stie sa duca pampersul la gunoi, dar cam asa: cand ma vede cu el in mana, ma ia de mana si ma duce la cosul de gunoi, nu pune ea mana pe pampers, e prea delicata
mai, bag seama ca avem copilasi mari si destepti, am citit multe cra-cra uri in ultimele pagini si tare mult mi-a placut sa vad cate lucruri noi au invatat micutii nostri
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)