Mamici inimoase de Constanta ***139***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
las

La capitolul muscat Bogdi o facea dar musca tare rau....iar eu eram favorita....si am reusit sa-l dezvat deturnandu-i atentia de fiecare data cand incerca catre altceva.La noi chiar a functionat....iar Isabella a incercat i-am spus nu a zambit ....a mai incercat sa vad ce zic ...iar"NU"...si pana acum vad ca respecta dar mai e timp sa ma incerce

Si azi stam acasa nu curge apa in oras.....(la mine nu curge de azi noapte sigur nici la gradi...in rest nu stiu ....dar asa au anuntat)

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
mai am doar doua zile pana plec la un curs important - asa ca zilele la mine vor fi la fel de aglomerate
ma scuzati ca nu pot participa asa cum as vrea la discutii.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata... am votat-o si eu pe Ayla... superba poza...

Referitor la mustrare.... am specificat ca pe un ton ok, nu cearta.. cearta deja la mine inseamna rastit...

Lulu... nu stii sa faci cartofi prajiti trecuti prin omleta? hai mai? Imi permiti sa ma umflu in pene nitel ca stiu si eu ceva in plus? Adevarul este ca e o inventie de-a mea.. nu stiu daca e reteta patentata de cineva... Dar cum Mony de mica nu prea accepta oul, in schimb cartofii erau preferati... le-am combinat astfel: prajesc cartofii binisor (daca ti se par prea crocanti-uscati nu-ti face grija ca se inmoaie de la ou), ii scot cu paleta intr-o tigaie incinsa, dar fara ulei (isi lasa de la cartofi destul ulei ca sa nu se prinda oul) si torn oul batut. Se incheaga oul si gata... adevarul este ca si mie imi place reteta..

Cafea sambata? suna bine... oare am altceva in program sambata pe zi? Doar somnul de praz, pe care greu l-as rata... in rest... de curatenie sunt satula... poate se ofera sotu sa faca...

Ma duc sa ma pregatesc... V-am pupat din mers si va urez o zi minunata! Tineti-mi pumnii!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

georgi, tinem pumnii sa ii captivezi pe pitici, cred ca mony va fi tare mandra, oricum e super tema, nu stiam ca esti in domeniu, poate vii si pe la fi-mea la scoala, ca asta-i "eco/bio" rau, ne urmareste prin casa si ne stinge lumina, ne face morala ca stam prea mult la dus si consumam apa planetei oricum greu la romanika cu subiecte d-astea "grele" ...

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Asa este Vladis... tine de noi sa ne educam copii, ca generatiile mai mari nu prea dau multi bani pe redu/recicleaza/refoloseste/regandeste

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
gatesc detsul de mult si des, nu zilnic dar f des si portii mici, imi place sa gatesc si suntem si o familie de gurmanzi, de la mic la mare, plus ca am dexteritate, totul iese f rapid

ei, uite, asta cu placerea gatitului n-o pricep si pace, am zis ca poate mi-o veni cheful cu varsta, da de unde...bey, cand vaz oalele goale ma ia asa, cu niste nervi pe la stomac si prin creieri mare corvoada mi se pare. d-aia n-am nici idei cred, de "dexteritate" ce sa mai zic oricum mi-am batut propriile recorduri fortata de imprejurari si reusesc sa gatesc 2 feluri in vreo 2 ore, fata de la inceputuri...frate, as face orice in loc sa gatesc, da' n-am incotro, copiii zici ca-s facuti in ciuda mea, vor musai mancare gatita, ce-s alea fonfleuri de salate si fripturi, asa ca, da-i, angelico si-nvarte in oale; dak ar gati barbatul, cred ca l-as slavi in fiecare zi (poate si seara ) da' ca sa citez din clasici:"draga, daca as face si mancare as fi perfect" ce sa zic...au un moral barbatii astia, ei cand se uita in oglinda se pupa de frumosi, nu ca noi, care ne perpelim pt fiecare rid

hai ca azi am limbarnita... va pup

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

feteleeeeeeeeee imi vine sa mor cica incep sesiunea si asa un vroiam.............. asa ca o sa trec mai rar pe aici pana trece sesiunea asta

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

geo, multam de reteta, nu o stiam, ptr ca...nu mancam cartofi prajiti decat odata/luna, poate.
omleta o facem des, cel putin de doua ori/saptamana, dimineatza, cu "di tate" in ea(lapte, branza, ceapa rosie, marar proaspat)si o mancam langa o salata de rosii si paine prajita.

vladis, esti priceputa la altele, de ex. la facut bagajele sotului cand pleaca pe mare

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

feteleeeeeeeeee imi vine sa mor cica incep sesiunea si asa un vroiam.............. asa ca o sa trec mai rar pe aici pana trece sesiunea asta

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Succes!
Inseamna ca si eu incep???Tre' sa ma interesez de la colegele tinere.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nu mai zic neata,ca iar se ia alina de mine....

ce se inatmpla sambata?mi-a scapat ceva?

vladis,ce zici tu acolo,e barbatul perfect...
bey,sincer nici mie nu-mi place sa gatesc,insa pt ca este absolut necesar,cand o fac o fac cu drag....si mai ales cand il aud pe Mihai,ca face mmmm,mmmm,mmmm si mananca cu pofta imi creste inima...nu mai zic,ieri am facut pt prima data ciorba raduteana si a zis Paul ca a iesit super....normal ca-ti dai tot interesul...

eu sunt zombi...avem acelasi program tampit...mai nou Mihai se trezeste noaptea,la 2-3 si nu-mi doarme 2-3 ore....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput