Mamici inimoase de Constanta ***139***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Lulu mercic pt pont chiar am gasit cateva acum sa merg si sa le vad in realitate dar o idee am acum. nu credeam ca sunt si pe net chirii

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Bine v-am regasit,dragele mele, si va multumesc din suflet pentru urarile pe care mi le-ati adresat!Nici eu nu am avut timp sa-mi dau seama ca e aniversarea mea.Inceputul de an m-a gasit cam nepregatita,multe ramase nerezolvate la munca de anul trecut si sesiunea care deja a si inceput si pentru care nu sunt pregatita mai deloc.A trebuit sa ma inscriu la un an de continuare de studii si eu nu am putut merge la cursuri,n-am prezente,iar unii profesori tin cont si plus de asta trebuie sa fac si o lucrare de licenta.Sunt cam aglomerata,dar trebuie sa ma descurc.Pana la 12 am fost la munca,apoi am avut prima sedinda de logopedie din anul acesta cu Ionut.Acasa am ajuns pe la 16 si am avut o mare surpriza.Sora mea,care este un specimen aparte din multe puncte de vedere,vazand ca nu am timp de nici-o pregateala,si-a mobilizat nurorile si fata si pana am venit eu au pregatit o masa pe cinste.Dragul de Ionut a inceput sa se agite cand sa mancam tortul si cu greu mi-am dat seama de ce.Eu nu pusesem lumanari!asa ca a trebuit sa suflu in ce aveam prin casa:lumanarile de 18 ani de la majoratul lui Dani...Am avut o zi linistita alaturi de familie.

Prima sedinta de logopedie a fost tot o distractie pentru Ionut,care bombanea numai aiurea.In cele din urma a reusit sa se concentreze si a cooperat cu doamna logoped.Aude mult mai bine cu noul program si intelege mai clar vocea dupa ultimul reglaj.Intr-una din zile trebuie sa mergem la un laborator sa repetam niste analize care nu au iesit bine data trecuta si am mari emotii pentru asta.

Va dorim o zi minunata, pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Functie de situatie, eu nu cred ca m-as supara... acu sa nu sariti pe copii mei sa-i mustrati, cand ne-am mai intalni

Merry, felicitari pt evolutie... Doamne ajuta!

Noi gatim... cartofi prajiti, trecuti prin omleta... stiti cum miroase in casa? si mi-e o foame de lesin...

Maine am... sa zic ora deschisa? nu stiu daca zic bine... voi fi profesor de ecologie la o ora la Mony la scoala Invatam despre apa si rolul ei in natura... am emotii... oare e cazul?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Plec la serviciu...
Pt mine munca abia incepe, pana acum doar am lucrat...
Azi mi-am luat aparat de gatit cu aburi - deci am mincat pui cu legume(cartofi, morcovi, telina, ardei) si porumb fiert, toate facute la aparatul cel nou
Giorgi, succes maine! Nu trebuie sa ai emotii, sunt doar copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

merry, doamne ajuta sa fie bine, ma bucur ca Ionut a fost receptiv!

si eu gatesc acum, ciorba de oase, sarmale...si mazarea s-a transformat in tocana de ciuperci .

geo, ce chestiune..cartofi prajiti trecuti prin omleta.
eu mi-am servit cina....branza cu rosi si apa multa.

adina, tura usoara, maine odihna plakuta, sa fi apta ptr Zumba.

va pup..o seara buna va doresc.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
Am ajuns si eu acum 1 ora pe acasa, am avut program de doctori azi, dr Voinea si dr, Popescu. Maine dimineata ar trebui sa ma duc la analize. Alti bani, alta distractie.
Adinus, vii maine la zumba?
Pup pe toata lumea, sunt prea obosita.
O seara buna va doresc!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mama,ce vorbarete ati fost..
Diana,succes in toate.Ia ziarul telegraf si gasesti acolo chirii si tot.
Lulu,dar tu bucataresti mult rau..zi de zi altceva si atatea feluri?Eu numai pt David gatesc zilnic,in rest nu prea.

Adinutza,servici usor si distractie placuta maine.

Mery,la multi ani sanatosi si fericiti.

Asa..ref la mustrarea copilului de altcineva,eu fac cu nervii si daca ii zice ta-su ceva,daramite altcineva..ba am tipat la bunica-sa ca a indraznit sa tipe la el...nah,fiecare cu piticii lui.:)
pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

seara buna...

si eu am facut ciorba radauteana(eu zic ca a iesit buna,e prima data cand fac) si varza calita la cuptor cu pulpa de porc....

Georgi,succes maine!

Mary,cu intarziere la multi ani si de la mine!si succes in continuare lui Ionut!

Adina,servici usor!

Diana,succes in tot ceea ce ti-ai propus!

eu nici maine seara nu ajung la Zumba,dar de spatamana viitoare cu siguranta nu lipsesc!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ehee am gasit www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">Ayla in concurs poza <hap>

Hapy dar secretoasa mai esti

Spor la votat

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Asa..ref la mustrarea copilului de altcineva,eu fac cu nervii si daca ii zice ta-su ceva,daramite altcineva..ba am tipat la bunica-sa ca a indraznit sa tipe la el...nah,fiecare cu piticii lui.:)
pupam trupa.

oooo ce bine m-ai descris

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput