Mamici inimoase de Constanta ***139***
Raspunsuri - Pagina 18
cris_82 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR !!!
dodooooooo sa-mi o cafea ca azi am de alergat si trebuie sa fiu fresh
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
Dodo-pui spune:
Cris cu mare drag las cafeau si sursa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
batmanita spune:
multumim frumos pt urari, chiar ca au trecut repede doi ani, poate unde am nascut super usor si a fost cat de cat cuminte .
va servesc de dimineata si .
am petrecut frumos ieri ,m-au cam obosit copiii dar ma asteptam ,bineinteles ca nu a tinut cont ca avea musafiri si inainte sa aduc tortul a inceput sa se dezbrace ,sa stea cum se simte ea mai bine dar a fost repede convinsa sa fie imbracata.
pupici
Ontica Camelia spune:
SAlutare dragelor!
La multi ani Melisa sa cresti mare, frumoasa si santoasa!
Ana sanatate multa, bucurii si numai realizari din parte puilor tai.
Duminica placuta!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
Buna dimineata! am facut cafeluta. o las aici pentru cine doreste.
LA MULTI ANI MELISA,MULTA SANATATE SI BUCURIE!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
mihaela77O spune:
Melisa,la multi ani,sanatate,noroc,sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
La multi ani MELISA, sa ai o viata senina, fericita si implinita
Ana: un brat de pentru tine
Eu am intrat in priza, mai am fix doua luni de stat acasa si am mai stat si de vorba ieri cu o colega si am ramas dezamagita, nu vreau deloc sa ma intorc la fosta munca, am inceput iar sa caut, dar nu stiu ce sanse am
sa aveti o duminica frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Leditia spune:
Ayla
Melisa
La multi ani sanatosi si fericiti!
La noi a fost o noapte aiurea,fii-miu a fugit sa doarma pe canapea,dupa ce atipise si eu am plecat din camera.Pe la 1 a cazut de pe canapea,am stat cu el sa adoarma pana la 3 noaptea,dupa care azi dim l-am gasit dormind pe covor langa canapea.Habar nu am ce sa-i fac sa nu se mai dea jos din pat.Cand l-am gasit pe covor dormind am zis ca innebunesc..
weekend placut in continuare.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Ayla si Melisa!
Si la multi ani pe 2011 si de la noi !
Am avut un inceput de an in forta, am stat 12 ore si mai mult pe zi la birou, inclusiv sambata si duminica, chiar si de ziua mea. Acum m-am mai linistit un pic, dar m-am procopsit si cu un control serios si se pare ca voi mai sta in priza un timp. Am zis ca dupa asta imi dau demisia si stau cu copiii, dar ma imbat cu apa rece .
Adinutza, cu inotul, iar am renuntat . Am vrut sa ii duc ieri, dar mi-au facut o teorie in masina (Maria mai exact), cum ca nu pot sa aleg eu totul pentru ei, ca ei vor sa faca sport, dar sa le caut altul, nu inot, ca doar nu o s ale aleg eu si serviciul cand se fac mari . Imi par etare rau, mai ales ca Maria s edescurca bine, iar lui Stefan ii lipsea doar curajul , dar asta e... O sa caut ceva dansuri moderne, aerobic...
Mihaela, succes la scoala de asistente! Dupa parerea mea, e o meserie tare grea, und eiti trebuie curaj si daruire.
Leditia, eu nu am reusit inca sa il fac pe Stefan sa nu se dea jos noaptea din cap. Dupa 1 an, cand l-am mutat din patut, ca sarea in cap , misuna in fiecare noapte. Nu imi amintesc 5 nopti dormite legat .
dandusa spune:
La multi ani,Melisa!
la noi e un pic de haos,inca neacomodati.copiii nu prea mai dorm la pranz si m-au acaparat cu totul.ma straduiesc sa fiu acolo si sa fiu cum vor ei.
daca va mai intalniti la vreun loc de joaca,da-ti de stire!
pupppppppp feteleeee inimoaseleeee