Mamici inimoase de Constanta ***139***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Miha: te sunasem ca eram prin preajma pe la tine, am fost sa ma tund putin. Si da te primim si fara facultate, e un amanunt neinteresant

Si apoi am fost la piata singura, ca al meu sot e copt de racit, la fel cum am fost si eu, ia dat doctora sa faca cateva zile injectii+ o punga de medicamente, sper din tot sufletul, macar copiii sa scape de frumoasa viroza.
La Carrefour, era gol la haine, cica reduceri, dar la ce ca nu mai avea mai nimic, parca in nici un an nu a fost asa, abia am reusit sa-mi gasesc si ei o pereche de blugi.

Am vazut si poze frumoase cu fetele

noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

chiar asa miha[/b],la munca nu dau ei doi bani ca m-am scolit eu,iar acasa nici la baie nu o pot folosi ca e lucioasa,noi te iubim asa cum esti
P.S. sper ca ai mana usoara si nu arunci injectia in buci tocmai din usa de la intrare

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neatzz doamnelor!
Haideti la /ceai sau ce mai doreste fiecare!
Oferta este foarte manitinala fiindca trebuie sa revad un referat pentru colocviul de laborator ce-l am azi la 12.

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

am uitat...cine e blondul acelala rapitor dintre cele doua domnisoare?????mama lui stie ce face?

Cavalerul este Luca. Si momentan este ...iubitul Alexandrei . Vreau sa spun ca vorbeam ieri cu "cuscra" si ne amuzam teribil de ei. Vor fi la aceeasi scoala dar la invatatoare diferite si, ii spuneam ca "ochii care nu se vad se uita", iar ea haioasa mi-a raspuns "nu si daca dragostea este mare". O intrebam pe Alex ce este un iubit, iar ea incurcata raspunde "ei, las' ca sti tu".

007 la sc. 6 este o sc. postliceala de asistente. Mergem destul de des acolo pt antrenamentele Alexandrei dar nu am fost interesata de oferta lor. Poate Crix a retinut cum se numeste, ca eu .

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata...

cami,chiar ca esti matinala....saru'mana de informatie....am avut 3 oferte in legatura cu scoala si am decis sa merg la Sf Theodor,langa jandarmerie....am citit pe net,despre ele,pareri pro si contra si asta mi s-a parut cea mai buna oferta!

La Multi Ani,Ayla de Ghiulten....sa fi sanatoasa,fericita si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!

pup inimoasele de la A la Z....si va doresc o zi buna!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani AYLA!
Multa sanatate,noroc si fericire sa ai in viata
iar azi...
ceea ce-ti doresti!
Ghiulten felicitari

Cami bafta la colcviu azi
Las si eu o cafa

Va doresc o sambata frumoasa...
noi si azi suntem "familie de trei" cum spune Bogdi(DAn e la scarbici)
...hunii mei dorm asta-i mare surpriza caci de regula ei au de adus zarzavat la piata si cel tarziu la 6 erau drepti

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Am uitat s-o felicit si sa-i urez Aylei sanatate, bucurii, copilarie fericita si un calduros La multi ani!

Mai, daca nueuronul meu a obosit deja, si nici nu a inceput bine sesiunea , parca tot isi mai aminteste ca mai avem un sarbatorit, daca nu azi, maine sigur.

Mariana imi cer scuze ca nu ti-am urat la timp "La multi ani!", sanatate si putere sa treci peste toate obstacolele vietii.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele....

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia
Nu stiu daca este ceea ce cauti tu, dar eu sunt la master anul I la fac. de chimie - ovidius- la "Chimia si managementul calitatii produselor de consum si a mediului", este de 2 ani, se intra pe baza de conscurs de dosare, in fiecare an au avut in jur de 15 locuri la fara taxa.

Mercic de pont... dar sefu meu vrea ceva deosebit, pe instalatii de reciclare, procese tehnologice... nu stiu daca gasim in Ro asa specific... ceva general se gaseste, dar cum vrea el... Eu mai caut, dar am sai spun ca eu cu salariul meu de 900 si copii nu-mi permit sa dau 35 milioane pe an... nu vi se pare normal? Ori marire de salariu, ori imi plateste societatea studiile...

Pana atunci, eu sunt pe baricade... in secretariat... astept sa treaca si ziua asta si sa ma duc acasa si sa dooormmm

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

E ziua Aylei??? scuzeee... LA MULTI AN! mii de pupici dulci si numai urari de bine

Mariana cine este? eu am urat-o? Pentrumai multa siguranta... LA MULTI ANI, MARI! Sa fii sanatoasa si mereu linistita si implinita

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

AYLA Iti uram La multi ani!!!! sa primesti cadouri frumoase...daca se poate unul din ele sa o multumeasca si pe mami si tati!!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput