Mamici inimoase de Constanta ***139***
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
'neata...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O 'neata... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Te iert, este pana in 12...mneatza!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui georgipuia Dodo, votul e pe o zi? adica daca am votat zilele trecute mai pot vota si azi? |
doar o data pe concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ADINUTZA spune:
Neata,
eu sunt la internet cafe...asa mi-a zis Iuli cand m-a vazut cu laptpul in brate si cafeaua alaturi
Merci Gabi, Ghiuli recunosc ca am votat si eu si sotul meu datorita finei Adica a votat ea pt noi Succesc in continuare!
Maine eu sunt de munca, deci nu imi beau cafeaua cu voi nici macar virtual.
Betty, daca ii place e pacat sa nu o mai duci, si Ada a fost 3 ani la Black Sea, in vacanta de Craciun s-a uitat la cd-urile de la serbari si de la cazino...as vrea sa o apuce iar cheful de dans,dar pana atunci intentionez sa o duc la si pe ea la zumba
Chiar vreau de mult sa va intreb ce as putea sa fac cu ea pentru ca nu vrea sa manance. Abia daca se atinge de ce ii pregatesc. Nu i-am dat niciodata ceva pt pofta de mancare, dar acum as fi in stare pentru ca e exagerat de slaba. Am cantarit-o si abia se apropia de 20 de kg, s-a si lungit acum si cand ii fac dus ma cuprinde mila, parca e din Somalia... Nu va mai zic ca i-am luat chilotei pt 2-3 ani, cu rochitele ne descurcam, iar pantaloni cu talia reglabila abia ii gasesc pt ca are picioarele lungi...
Diana, bafta multa la examene, eu am terminat anul trecut dreptul la spiru...Mi s-a parut f. usor cu sistemul de grile pt ca prima facultate a fost filosofia si am avut de citit, nu gluma. Te asteptam cu impresii, cand mai ai timp liber.
Alina, tu ce facultate faci?
Noi avem serbare pt ziua lui Eminescu, la gradi.
Mihaela, sper ca Mihaita e mai bine acum.
Crix, vreau si eu detalii despre canto, daca vrei da-mi pm.
Cris, cand doarme fetita la pranz, recuperaza si tu langa ea
O zi frumoasa va doresc!
lulu77 spune:
citat din mesajul lui ADINUTZA Alina, tu ce facultate faci? Bazar DC pt Bogdan Blogul lui Bogdan Andrei |
Stii vb aia "Inca una si ma duc!"....e a 3 SOCIOLOGIE la Ovidius.
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
simonapro spune:
Buna!
Le-am pus la nazdravani sa manance, ca ma capiase-ra amnandoi ca le e foameee.
Adinutza: si Sebi al meu la fel e, un slabanog,reusit sa ajunga la 22 de kg, dar macar el mananca cat de cat, nu ca Lucian ce e drept, dar cand i se face foame cere, i-am facut si analizele si sunt ok, asa ca n-am decat sa-l las in pace, ca seamana cu mine si eu tot cam asa am fost cand eram copil.
La mine a fost asa, am terminat o facultate, am facut si un copil dupa, dar momentam m-am oprit pentru amandoua, dar trebuie sa ma apuc de master si nu am nici un chef, ca nu stiu cand as mai invata cu teroristii mei. Dar cel mai pacat e ca in tara asta frumoasa, nu prea se tine cont de studii si cam ne-am chinuit degeaba
Gata fug ca au terminat copchiii de mancat.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
Adinutza, mananca fructe? Poate daca ii dai ceva fructe cu putin timp inainte de masa, sa ii faca pofta de mancare? Nu stiu, nu am idei, ca am un mancacios acasa De fapt doi
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Mie sefu chiar ieri imi spunea sa caut master pe o tema dorita de el, ca nu ar fi rau sa o fac... ca o sa avem nevoie... dar nu gasesc si pace tema asemanatoare cu ce cere el... el vrea ceva mai mult pe inginerie de mediu... si gasesc numai generalitati
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
diana2242 spune:
Fetelor nu va zic ca de 2 zile seful meu cand face si pis se duce la usa de la baie si daca nu il vad ma cheama asa ca eu zic cu putin efort s-ar putea sa nu mai cumparam pampers de luna viitoare acum umbla doar in body cu papuci,mai face si pe el dar se si duce la baie poate o tine si cu noi norocul.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ADINUTZA Mihaela, sper ca Mihaita e mai bine acum. |
adina,mersi de intrebare....cam tot asa din pacate,insa azi e si Paul acasa si a mai intervenit el...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...