LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ms selene

anuc nu stiu ce are
acum de o ora e 38 desi e pe antitermic din 4 in 4 ore de 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ms selene

anuc nu stiu ce are
acum de o ora e 38 desi e pe antitermic din 4 in 4 ore de 2 zile

Mergi si fa-i o hemoleucograma si te lamuresti repede. Multa sanatate!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Porumbita sa nu fie herpangina. A avut Fabi tot asa cu febra si ne-a dat Irina ceva pastilute si in doua zile era ca nou. Sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Am avut si noi herpangina...Daria a facut febra fix 24 h (38.9), iar Karina vreo 2 zile (max 39.7) si facea si peste antitermic. La noi a trecut cu tantum verde si antitermice.
Multa sanatate lui Robert!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, si mie tot a herpangina imi par simptomele, aici ii zice hand foot and mouth disease. A avut si Aidan anul trecut, febra vreo 3 zile fara nici un alt simptom, apoi petele alea rosii in gura si un pic pe talpi parca, nu mai tin minte exact unde i-au mai aparut.
Uite aici
http://www.mayoclinic.com/health/hand-foot-and-mouth-disease/DS00599

Multa sanatate!

Anuc, stie Filip ce stie:)) i-ai baiatului tortul cu tatze, macar partera masculina a familiei sa fie multumita:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Porumbita, dar de mancat, mananca mai prost? Ca si noi am avut herpangina si din cauza bubitelor din gat, nu putea manca. II dadeam cu o solutie inainte ca sa-i anesteziere gatul.

Mai fetelor, ii iau si tort cu titi, dar eu ziceam ca la majorat, nu la 2 ani :)))

Mami de Ioana, Filip si 34 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ANUC, suuuuper merita nasterea la privat.Crede-ma, nu-ti va parea rau de nici un leutz.
Referito la torturi, si eu tot fan Cofetaria Alice, sunt.Urmeaza sa comand 3 torturi acum (Clara, sotz si botez). Clarei ii voi lua cel cu fructe de padure (ca sa-i puna frisca naturala) si voi face o poza cu Micky&Mini pe el, sotzului o sa-i comand Octavia (ca-i place tare) iar pt botez inca ma mai gandesc.
Pana la urma ce-i alegi lui Filip?

PATRICIA, parca la noi s-au mai domolit nitzel colicii de vreo saptamana, ca in rest a fost vai de noi.Noroc ca noaptea nu au fost decat cateva episoade. Din fericire Eliza de vreo sapt doarme toata noaptea de la 22 la 7 dim.Asa ca deocamdata pot spune ca am inceput sa dorm bine noaptea.

IRINA, acum am reusit sa intru si ioo pe blogul tau si m-am bucurat sa observ ca ma identific in actiunile mele in ceea ce le priveste pe fete cu aproape tot ce spui tu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

asparagus
la multi ani pt lucas
si multaaaaaaaaaaaaa sanatate
ti-am trimis un PM
cand ai un ragaz poate imi raspunziiiiiiii
super bebe ... super tortulet

anuc tare faza cu tzitzi
ahahahahah
am ras de numa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Asparagus La multi ani pentru Lucas, e baiat mare, l-am vazut in poze

Irina, Andreita e un scump, imi place la nebunie de el, o sa fie un cuceritor

Eu sunt terminata cu somnul, Irina mea are colici tare, nu prea doarme nici ziua si nici noapgtea, nu stiu ce s ama mai fac, poate mai imi dati si mie idei din experienta voastra, ce sa ii dau sau ce sa nu mananc eu....ca nu mai stiu, daca as putea as sta nemancata dar nu fac lapte daca stau nemancata....deci nu e buna ideea

Anuc e mortal cu tortul cu sani, ai reusit sa ma faci sa rad

Sa stiti ca eu am fost f viteaza cand am decis sa fac doi copii dar e f greu, si inca e mami la mine, dar mnu stiu cum o sa ma descurc dupa ce pleaca

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aalina, chestia cu macii de la Irina este un colant cumparat din Ikeea, stii ca si mie imi plac macii, acolo am vazut

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput