LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Aidan! Sa cresti mare si sanatos!

Ledi, ce ma bucur ca a dormit bine David azi-noapte, e baiat mare si s-a invatat usor cu noul patut. La munca e fff multa treaba, de asta am si inceput pana sa faca Vladut 2 ani, in plus am s-au facut schimbari mari in perioada in care am lipsit si mi-e destul de greu sa ma pun la punct cu totul
Si ca sa radeti de mine eu inca il mai alaptez pe Vladut

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Paula, v-am votat si pe voi, arata superb Marius

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Aidan!!!!!!!!! SA cresti mare si sa fii sanatos, sa ai o copilarie minunata!!

Ledi in sfarsit o veste buna! Tare ma mai bucur.Sa o tina tot asa!

Anna multumim de vot.

O sa vedeti fetelor ca o sa va obisnuiti cu munca curand. Eu cand am inceput totul era schimbat, biroul, sefa si colegii de echipa. In plus proiectele pe care am intrat aveau alti oameni decat cu cei care am lucrat inainte. Alt stil de munca cu noua sefa, mai dur dar mai organizat. Prima luna a fost super grea si frustranta, imi venea sa ma intorc inapoi in concediu dar a trecut cu bine si a fost mai usor apoi.

Aseara cand eram noi mai linistiti ne-a sunat socrul ca ne imrpumuta el bani sa facem si baia de serviciu ca sa terminam cu demolarile din casa. Raman pe mai tarziu doar niste usi de schimbat. Asa ca azi de dimineata sparg impreuna cu sotul faianta din baie. Drept sa spun nu mai pot, imi vine sa pun o bomba sa pica singura Si sa il lasam pe mester sa faca nu avem cand ca intram in criza de timp. Asa ca poc poc poc de dimineata

Gata pauza

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, AIDAN!!!

Ledi, ma bucur mult de tot ca a mers bine cu dormitul lui David in patut si ca te-ai putut odihni si tu un pic

Anna, cum sa radem de tine, eu l-am alaptat pana aproape implinise Mister 2 ani (am renuntat cu alaptat cu 4 zile inainte de ziua lui).

Alina, ma bucur ca iti gasesti locsorul tau si ca lumea te apreciaza mult pentru ceea ce faci (au de ce sa te aprecieze!).

Si eu sunt pentru gradinita, saptamana viitoare merg sa vad o gradinita la 10 minute de noi, ma gandesc sa-l trimit pe Mister acolo de la 3 ani, iar aici trebuie sa te inscrii din timp. E fericit la Lynn si invata multe la ea, dar gradinita e "alta mancare de peste", va invata si mai multe, se va obisnui cu colectivitatile mai mari etc. Aici copiii merg de la scoala de la 4.5-5 ani (adica copiii care implinesc 4 ani pana in 1/03/2013 vor merge la scoala din august 2013), deci Mister va avea 4 ani si 8 luni... asa ca ma gandesc ca macar un an si ceva de gradinita "pre-school" cum se zice aici ii va prinde bine.

Wow nu-mi vine sa cred, inca 2 ani si un pic si ne vom pregati de scoala!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anna,nu radem mai de tine..felicitari.Acomodare usoara la job.

Paula,esti de coma.Te si vad cum mesteresti tu acolo in baie si spargi faianta..Pai sa aveti spor..esti sigura ca va opriti la baie si nu va apucati de reamenajat toata casa?

Dark si in Fr parca e tot la fel cu scoala,parca ceva mai devreme,dar nu mai retin exact.Stiu ca eu am fost socata de-a dreptul cand am aflat ca se merge la scoala de la varsta aia.
pupam gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Pauza
Nu mai pot...am senzatia ca mi s-au cimentat si narile si stomacul si tot Si ma dor mainile in fiecare fibra de muschi si de grasime pe care le au

Crede-ma Ledi ca e mai bine ca nu ma poti vedea cum arat. Si ca sa fiu super tare am ochelari de soare sa ma protejez, cine ma vede cred ca pica jos si moare

Andra noroc ca sunt prea obosita sa pot sa ma gandesc la ce ai scris acolo...scoala...brrrrrrrrrrr

Si eu vreau sa il dau din toamna la gradinita...as incerca si in vara un program scurt dar nu cred ca ne ajut finantele si pt gradinita si pentru platit pe mama...sa vedem ce o mai fi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani Aidan.SA cresti mare,sanatos si cuminte.

Acum s-a rtezit Ana cantand:"uite asa cum ma vedeti nu ma dau pe 5 baieti"...poezie invata de bunica.

V-am zis ca vine bunica in vara,adica mama...pe cand nasc...ce bine

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Aidan!!! Sa cresti mare puiule si sa fii sanatos!!!

Ada, votai si eu..cu intarziere, dar o facui :)
Nu sunt olteanca, da-mi place vorba lor :)

Ma apuc de citit, ca am fost tare puturoasa zilele astea...Nu mai stiu nimic de voi.

Mami de Ioana, Filip si 32 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Aidan Sa cresti mare si sa fii sanatos! Te pupam dulce, dulce de tot!

Multumim celor care ne-au votat!

Eu ma pregatesc pt ziua mea! Astazi ne vom sarbatori in club...

Paula e un scump Marius si pare un copilas tare cuminte!

Va pup fetelor si mai povestim maine, fug sa ma spal si sa ma pregatesc de petrecere!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput