LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Nu ne mai iubeste nimeni sa ne dea si noua un vot?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La Multi Ani, Bianca!!
La Multi Ani, Nathalie!!
LA Multi Ani, Ioana!!
La Multi Ani, Andrei!!

La Multi Ani, Viorella, si mai hai pe la noi!!

Azi am avut o zi plina. Am fost la grupul de mamici si copilasi unde Mister a tras o tura buna de joaca, apoi am venit acasa impreuna cu 2 mamici prietene si cu baieteii lor (cu cateva luni mai mici decat jupanul) asa ca noi am stat la o poveste iar nazdravanii au intors casa pe dos Noroc ca dupa ce au plecat musafirii Mister si-a hapcanit "fish finger-ele" si a cazut lat la nani. Azi mi-a venit si telefonul comandat special pentru noul job (telefon "cu fir" , nu din ala cu care te poti plimba prin casa, special cu buton "mute" si fara mesagerie vocala, dar mai ales cu set de casti profesionist. De poimaine incep trainingul si de indata ce imi vine si "cazierul" ma pot apuca de lucru . Dar intai si intai... sa ne bucuram de week-end

Roxana, distractie faina de tot la Londra! Tare rau imi pare ca nu reusesc sa ajung si eu cum planuisem initial, las' ca ne intalnim noi cu proxima ocazie!

Ada, eu (cred ca) am votat fetita chic, la fel ca si pe Marius si pe baietelul Aditei. Sper ca s-au inregistrat voturile (daca nu, trage-ma de maneca!)...nu se poate vota de mai multe ori, nu? Bafta la job-hunting!

Micola, sper sa-ti gasesti repede un servici pe plac!

Ledi, uffff tare rau e sa fii atat de obosit! Gabi cum lucreaza? Eu si cu tati am stabilit sa avem cate o dimineata de leneveala fiecare, (eu sambata el duminica), in timp ce celalalt se ocupa de Mister in acest timp. Nu ati putea si voi sa va organizati un pic programul? Sau macar unul dintre voi sa se odihneasca dupa-masa, in timp ce celalalt iese cu cel mic in parc. Stiu ca nu e mult, 2-3 ore de somn peste zi, dar asa de bine prind!!

Lisa, faina bucatarie va primi Anusca! Si pretul e tare bun!

Cristi, important e ca bebe e sanatos/sanatoasa. La 13 saptamani e oricum prea devreme sa afli ce e 100%. la noi a fost prea devreme si la 23

Paula, sper sa terminati aranjatul bucatariei cat mai repede sa va puteti aduce baietelul acasa la voi

Noi suntem tare incantati, pana mai ieri Mister stia sa spuna "cum o cheama pe mama"="Anda" fara "r" bineinteles "cum il cheama pe tata"="Niall" (asta pronunta corect) dar la "cum il cheama pe bebe?" raspundea "bebe" ("bebe, nu "baby", intrebarile fiind puse atat in engleza cat si romana). Ei bine, acum la ultima intrebare raspunde "La'han"

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

noi suntem inca la mama, Stefan se impaca foarte bine cu Elena. va povestesc mai multe cand ajung acasa. Acum am coborat la o vecina..
De abia astept sa va p[ovestesc aventurile cu copii..

LA MULTI ANI!!! licuricilor sarbatoriti zilele astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multumim Andra pt vot, s-a inregistrat Doar o singura data se poate vota. Pupam baietelul destept! Si pe Karina o cheama Kikikina sau Kikina :)) Si ne distram tare cand imparte ea lucrurile si spune "una a Dada, una a Kikikina" :))
Mult, mult succes cu noul job!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Felicitari Andra pentru Mister.

Si eu tare entuziasmata am fost cand a inceput sa isi zica pe nume Marius, iar "r-ul" era din ala frantuzesc...o perioada buna a fost singurul cuvant in care folosea litera r. Acum mai are cateva, nu multe.

Va mai las cateva poze din zilele pe care le-am petrecut cu el la bunici:

In vacanta la bunici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

e un dulce Marius

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor acestei perioade!
sanatate si oameni frumosi in preajma va doresc

fetelor,

asa cum va spuneam si eu am inceput munca

de o saptamana incerc sa ma reconectez, readapatez la noua realitate de la job
Multumesc lui Dumnezeu mi-am gasit locshorul... ca sa zic asa
v-am zis ca dpdv al locatiei, e schimbata de la mom plecarii mele, dar aceasta noua e mai prietenoasa

Altfel, oamenii ofoffff ...
nu stiu sa cataloghez exact ceea ce intuiesc/simt in ceilalti ... planeaza in aer cumva o tensiune, o teroare psihica care genereaza atitudini diferite in oameni.
Stiti cum e.... vezi in ceilalti ceea ce e si in tine de fapt (cumva in oglinda), dar pt mine, la ac moment e diferit, desi e o chestiune pe care e posibil sa o experimentez, ma feresc cat pot si sunt destul de relaxata totusi, important e ca nu mi-e teama...privesc totul detasat si la o adica, sub acea idee 'un sut in fund, un pas inainte'..si stiu ca.Dumnezeu imi conduce pasii prin locuri si alaturi de oameni de care am nevoie sa devin ceea ce el stie ca e bine)
Incerc sa fiu toleranta, sa aleg o vorba buna in locul unei reactii similare de rautate (poate nu-mi reuseste mereu..dar ma straduiesc).. si sa-mi vad de treaba.

Oricum beneficiez de simpatia tuturor...de la implicarea in actiunea mamelor, cica m-au urmarit pe la teveu

Micola, Ada va doresc din suflet sa va gasiti alternativa cat mai repede. Puteti sa va bucurati de puii vostri, oh cat imi lipsesc picii cand sunt la munca (mi-am pus img cu ei pe descktop..imi mai alin dorul). Pe de alta parte, mi-am facut cerere si e deja aprobata pt program zilnic 7h45 - 15h45 / 8 ore pe zi / asa e in contractul de munca la noi / astfel ca sa-mi ramana timp pentru copiii mei in primul rand si pentru actiunile de voluntariat in care voi continua sa ma implic.

noroc ca am si de munca si nu am timp sa ma gandesc prea mult

cu gradi, vreau sa va incurajez, stiti ca v-am mai spus
e drept, la 3 ani, Teo s-a adaptat repede si pana acum nu a lipsit deloc din motive de sanatate
asa ca 'programati-va' asa, adica incurajati-va pe voi si pe copilas, e un lucru bun gradi... fac progrese extraordinare!!!

va imbratisez cu drag si mi-e dor de voi toate

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk tu esti o exceptie ca nu s-a imbolnavit Teo niciodata, nici nu am mai auzit asa ceva, sa scapi de boli la gradi. Bineinteles ca si eu sunt de acord cu gradi, chiar ma bate gandul sa il dau pe vlad mai devreme decat imi propusesem

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ada, am votat-o pe Dariuta
Dark, scump tare Mister, si Vladut zice ca-l cheama "Dadut", dar nu stie cum ma cheama pe mine sau pe tati ca nici nu i-am zis...ar trebui sa insist si eu pe aspectul asta cu numele celorlalti. Spor la job!

Si eu am inceput de o saptamana serviciul. Asa ca nu prea mai reusesc sa intru pe forum prea des, am foarte mult de lucru la birou si ajung tarziu acasa, sunt foarte obosita, copilul abia ma asteapta sa ne jucam, iar noaptea nu doarme

Ledi, Naty, asa e si Vladut, mai mult nu doarme noaptea, daca pana acum avea 4-5 treziri pe noaptea, acum de cand am inceput serviciul este f agitat din cauza schimbarilor si toata noaptea plange, ma bate, ma cearta.. Sunt foarte obosita, dar sper sa rezist si sa treaca repede perioada, dupa cum spune Naty dupa 3 ani

La multi ani, sarbatoritilor ultimelor zile!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Aidan
Miere sa-ti traiasca feciorul si sa-ti fie sanatos!

Anna,imi pare rau ca aveti probleme.Sper sa se acomodeze repede cu noul program.Cum e la munca?
David a dormit azi noapte in patutul lui,toata noaptea..mai ca-mi vine sa ma pup de fericire:))Ieri am stat 3 ore cu el sa-l adorm acolo la pranz,azi doar o ora,deci progresam.Aseara l-am lasat mai mult in apa calda la baie..am fost singurei,asa ca ne-am facut de cap,am cam intarziat un pic ora de nani,dar a dormit toata noaptea si nu a mai plans deloc,nici macar cand am iesit din camera tip-til:))(ca de o vreme simte si daca misc un deget si deschide ochisorii)Am stat cu el pana a adormit,l-am mangaiat,i-am explicat de o mie de ori ca trebuie sa faca nani,ca e tarziu,ca mami vine la el imediat daca are ceva,ca sunt dincolo..etc etc.Nu stiu cat a inteles el,dar s-a culcat tare linistit si frumos.Azi dim s-a trezit,l-am auzit in interfon si l-am gasit pe canapea,isi cara animalutele din patul lui pe canapea sa se joace...
Am gasit si o alta sursa care-l facea sa tuseasca..am eliminat-o zic eu,dar nu stiu pt cat timp..
Va pupam si va dorim un weekend placut.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput