Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

oops...uitasem sa schimb semnatura...suntem in luna a 7a nu a 6a :))

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, pune poza , ca si eu am ceva asemanator, dar nu tot timpul. sa vad daca e la fel. ce sa mai zic de metoda.....dupa ce te-am invitat sa impart ciocolata cu tine....ca mai am 2 randuri din ea

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

hello!
saptamana asta sunt in concediu de odihna, iar de miercurea viitoare pot intra in concediu prenatal abia astept nu mai am chef de serviciu, chiar daca mai am de stat 3 luni acasa
bb yasmi si eu ma duc la un botez pe 12 febr. dar noi suntem mai mici decat voi. sper sa ne distram amandoua la petreceri
felicitas eu m-am uitat si pe forumuri din SUA unde am aflat ca sunt magazine specializate care inchiriaza pompele de san. bineinteles ca trebuie sterilizate/fierte. si in SUA tot pompele avent sunt printre cele mai apreciate. deci poti folosi cu incredere pompa primita.
strumphy somnic dulce. eu m-am trezit la 11 astazi si de atunci va citesc continuu, ca am ramas in urma
despre carucioare: modelele din SUA de la Chicco si Graco nu au landou. au doar scoica. acolo am citit ca pozitia bebelului in scoica este asemanatoare cu cea din burtica. si bebe se simte f bine. inca nu m-am hotarat la model, dar eu nu voi tine neaparat sa am si landou.
madutza am vazut ca ai carucior Graco. eu oscilez intre Graco si Chicco, dar parca imi place mai mult Graco. Ti s-a parut greu Graco?
burticile si pofta buna ca este ora pranzului!

26+

Mergi la inceput

antguess ce e si cu eco asta.... totul tine de cat de bine sta dr cu vederea pt a pune bine cursorul la masuratori

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

e o mamica la fica-mea la scoala care are un graco de la colega fica-mii de acum 8 ani si e la al treilea bb
De Cam ce parere aveti?

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

simo....mai stii ce spuneai???? ca dupa ce ramai acasa se schimba situatia cu mancatul si cu kg....

irinuca distractie placuta pe 12.

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

De Cam ce parere aveti?

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

sunt super!!!!! si ca si modele si ca si rezistenta!!
cand am fost in italia am fost la un magazin al lor.....ce minunatii am vazut acolo!!!!! la noi sunt cam scumpe....:(((

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, pune poza , ca si eu am ceva asemanator, dar nu tot timpul. sa vad daca e la fel. ce sa mai zic de metoda.....dupa ce te-am invitat sa impart ciocolata cu tine....ca mai am 2 randuri din ea

AMR 6 s !!!

Scumpa mea tu-ti permiti,as vrea sa fiu in locul tau si sa pap o cioco..

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Si eu vreau cioco neagra cu portocale. Gata, ma duc sa duc bradul la gunoi si sa iau o cioco. Mneam.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Si eu vreau cioco neagra cu portocale. Gata, ma duc sa duc bradul la gunoi si sa iau o cioco. Mneam.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

nah chiar dinasta nu am in rest tot ce vrei.....

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput