clinica iscare iasi

clinica iscare iasi | Autor: mara80

Link direct la acest mesaj

vreau sa mai incerc o inseminare la aceasta clinica noua din iasi si as vrea sa stiu daca a mai fost cineva si daca stie ceva de rezultatele procedurilor pe care le fac(IUI sau FIV)

mara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofy_ral spune:

Buna Mara, si eu am citit despre aceasta clinica si cred ca o sa ma intersez si eu.
Tu ai mai aflat ceva in afara de ce prezinta ei pe site?
Eu am fost diagnosticata cu hidrosalpingx bilateral, am fost operata in nov 2010,apoi am facut o IUIin dec 2010,evident nereusita.......iar acum ma gandesc la FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

si eu as vrea sa stiu mai multe despre aceasta clinica!vreau sa merg la ei pt. fiv.ne chinuim de 5 ani sa avem un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Clinica este abia la inceput. Cred ca nu are nici o reusita pana acum. Nu am auzit de nici una. Oricum in Iasi reusitele sunt rare. Abia la Ominiclinic au cateva, prin toamna se laudau cu prima nastere in urma unui FIV la Omini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

offffff!chiar nu stiu ce sa fac.........vreau sa ma programez maine dar nu stiu unde...ori la iscare ori din nou la omini!eu am mai facut o inseminare la omini dar nereusita si nu prea mi-a placut cum s-au purtat....nici macar nu i-a interesat daca a reusit sau nu inseminarea!pe de alta parte la iscare nu au nici un rezultat.....habar n-am cum sa procedez

mara

Mergi la inceput

Poate e norocul icepatorului, si ai bafta. Cine face inseminari la Iscare, Lupascu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mara.....dar de ce nu te indrepti spre clinica din chisinau........cCI ACOLO acolo reusite..pe care sigur leai citit
si e si mai ieftin la ei.....

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

gata,m-am hotarat:m-am programat luni la omini,la dr. bors(cred ca o sa mai fac o inseminare) si daca nu reusesc nici acum merg la chisinau!
Ma gandesc ca nu am probleme mari si poate reusesc cu inseminarea!
pogonici tu cum ai reusit pana la urma...nu am mai intrat de ceva vreme pe forum........

mara

Mergi la inceput

am fost la omini!super dl.dr. bors!trebuie sa fac amh-ul si apoi vedem!il fac in z21(adica joi) la synevo suceava!

mara

Mergi la inceput

de ce te-a pus sa faci amh?

Mergi la inceput

din cate am inteles este obligatoriu ptr.un eventual f.i.v(rezerva ovariana)dar si pentru ca a vazut in analize un raport fsh/lh care nu prea i-a placut(valoarea fsh-ului era mica in comparatie cu valoarea mare a lh-ului,desi ambii erau in limite)!

mara

Mergi la inceput