NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 63
rhynna spune:
tre'sa umblam cu mare atentie....e ca si cum am umbla cu picioarele desculte pe jar incins...
mi-e si frica sa mai scriu ceva![]()
In 36+ cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
inbox spune:
Dar voi cu cine faceti banking?
Eu recunosc ca fac greseli, dar expresia asta ma scoate din sarite! Este oare corecta?
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
viviana spune:
Daca nu risti nu castigi. Suna banal, nu?
E ok sa indrepti ceea ce nu prea stii. E si mai bine atunci cand recunosti ca sunt lucruri pe care le-ai uitat sau poate ca nu le-ai stiut niciodata.
Daca nu pentru noi macar din respect pentru copiii nostri si pentru limba asta romana atat de masacrata.
Asa ca nu va sfiiti!
Cel mai tare ma supara pluralul de la coperta: coperte.
Ei bine, amandoua formele de plural, coperte-coperti, sunt acceptate.
Eu am invatat coperti. Fiica-mea coperte.
Doamne, ce ma mai corecteaza!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Eh, ati vazut?
Cred ca am gresit. Trebuia sa scriu "nu sti".
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
inaioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina.click Ba nu, Viviana, nu ai gresit. Eu stiu, tu stii 32 + ![]() Mai avem 8 saptamani |
Ina, ea se referea, cred, la faptul ca unii sustin ca la forma negativa s-ar scrie cu un singur "i" ca la infinitiv. Ceea ce este gresit. Viviana a scris corect.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
viviana spune:
Da, unii sustin ca la forma negativa se scrie cu un singur i.
Si nu mai stiu cum e corect!
Prima oara am scris asa cu doi "i" automat, din obisnuita.
vivi